ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάζει Ιωαννίδη ο Ζεσουάλδο

Ετοιμάζει Ιωαννίδη ο Ζεσουάλδο
O Nίκος Σπυρόπουλος θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται τον Γιώργο Ιωαννίδη για το αριστερό άκρο της άμυνας.Εκτός από τον... πονοκέφαλο που ταλαιπωρεί τον Ζεσουάλδο Φερέιρα σχετικά με τον Σεμπάστιαν Λέτο(αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να τον υπολογίζει) ενόψει Εργοτέλη, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του και τον Νίκο Σπυρόπουλο που θα εκτίσει την τιμωρία του κόντρα στους Κρητικούς.

Οι εναλλακτικές που έχει ο 64χρονος προπονητής είναι η μετατόπιση του Βύντρα ή του Καντέ αριστερά ή ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο οποίος φαίνεται πως είναι το φαβορί, καθώς ο Φερέιρα θέλει να του δώσει μια ευκαιρία στην φυσική του θέση και πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Εξάλλου το τελευταίο... δείγμα από τον Ιωαννίδη ήταν σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μια θέση που δεν την έχει με τίποτα έστω και αν προσπάθησε όπως μπορούσε να βοηθήσει.

Πάντως, αν τελικά ο Πορτογάλος κάνει πράξη την σκέψη του και χρησιμοποιήσει τον 23χρονο αμυντικό, μιλάμε για μια σημαντική ευκαιρία. Ο Σπυρόπουλος είναι ντεφορμέ εδώ και καιρό. Οι εμφανίσεις του προβληματίζουν και μια πιθανή καλή εμφάνιση από τον Ιωαννίδη το Σάββατο ίσως να του ανοίξει τον δρόμο για μια πιο σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα των «πρασίνων».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...