ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο Ντουντού επιστρέφει


Μετά από περίπου ενάμιση μήνα, ο Ντουντού Σεαρένσε, προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.Ο Βραζιλιάνος μέσος, για πρώτη φορά μετά από 40 μέρες έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης δίχως κάποιο πρόβλημα και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει από τώρα στον Ντουντού, όμως είναι λογικό να χρειαστεί κάποιες μέρες, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Άλλωστε ενάμιση μήνας ήταν αυτός!
Φυσικά δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (30/1, 17:15), όμως είναι κάπως δύσκολο, αφού θα έχει κάνει μόλις τέσσερις προπονήσεις. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες, όπου και θα αποφασίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.Κατά τ' άλλα, ο Όλοφ Μελμπεργκ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, όμως όπως σας γράψαμε και την Τρίτη, είναι κανονικά στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το ματς στον Βόλο.Όσο για τους τραυματίες, Ουρτάδο και Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Μέγερι δεν προπονήθηκε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντένις Ρόμενταλ, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αφού πήρε άδεια και γυμνάστηκε το πρωί αντί για το απόγευμα. Ο λόγος που ο Δανός δεν ήταν στου Ρέντη το απόγευμα, ήταν κάποιο προσωπικό θέμα που έπρεπε να τακτοποιήσει.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών για το ματς στον Βόλο, θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30 στου Ρέντη.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...