ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μαθήματα ζωής από τον Μέσι!


Μαγική στιγμή για δεκάχρονο παιδί με κινητικά προβλήματα που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να ανταλλάξει μπαλιές με το Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Δείτε το βίντεο.Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό του ποδοσφαιρικό παραμύθι, εκεί όπου όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου είναι θαυμαστές του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.Ένας απ' αυτούς είναι και ο δεκάχρονος Σουφιάν, ο οποίος πάσχει από την σπάνια νόσο Laurin-Shadow - γεγονός που του έχει στερήσει τα δύο του πόδια.
Ο μεγάλος θαυμαστής του κατόχου της "Χρυσής Μπάλας" συνάντησε το ίνδαλμα του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα μαζί με την οικογένειά του την Τρίτη (25/1), προσφέροντας στον κόσμο ένα... δωρεάν μάθημα: ότι η αξία του ανθρώπινου ιδεώδους είναι πάνω απ' όλα.
Μάλιστα, ο μικρός Σουφιάν, κατάφερε να εκπλήξει το Μέσι τόσο με τις πάσες του, παρά τα τεχνητά του πόδια, όσο και με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα που δεσπόζουν στα δύο αυτά τεχνητά μέλη.
Αφού παρακολούθησε την προπόνηση ο μικρός σχολίασε για την εμπειρία του: "Μου αρέσει ο Μέσι περισσότερο από τον καθένα. Τώρα μπορώ να πω ότι είναι ο καλύτερος μου φίλος".
Το δεκάρι των "μπλαουγκράνα" του χάρισε την μπάλα που έπαιξαν μαζί - δώρο που σίγουρα θα είναι ξεχωριστή θέση στο δωμάτιό του.
Εικόνες από την ξεχωριστή στιγμή...
Το βίντεο του Μέσι με το Σουφιάν
http://www.dailymotion.com/video/xgqgyv_messi-y-soufian-unos-toques-de-balon-muy-especiales_sport#from=embed
Πηγή sport24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...