ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ανεβάζει στροφές ο Ντουντού


 Σε καλό δρόμος βρίσκεται η επιστροφή του Ντουντού Σεαρένσε για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε το μεγαλύτερος μέρος της προπόνηση της Πέμπτης και δείχνει πως ξεπερνάει σταδιακά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Βραζιλιάνο μέσο.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος συνεχίστηκε την Πέμπτη με προπόνηση στις 10:30. Οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ θεραπεία και πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις στην πισίνα έκανε ο Μέγερι, του οποίου η κατάσταση είναι βελτιωμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.
Τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας παρακολουθούν από την Τετάρτη, ο Διευθυντής της Ακαδημίας μας Χαράλαμπος Ζελενίτσας, ο οποίος έχει αναλάβει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ20 και ο προπονητής του τμήματος Κ17 Δημήτρης Τερεζόπουλος.
Όπως είναι γνωστό η Διοίκηση προχώρησε σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανάπτυξή της, προκειμένου νέοι ποδοσφαιριστές, που θα προέρχονται από τις τάξεις της, να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια την επαγγελματική ομάδα.
Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα τμήματα της Ακαδημίας θα ακολουθούν ενιαίο αγωνιστικό σύστημα, με βάση το σύστημα της πρώτης ομάδας, αρχικά στις προπονήσεις, όσο και στ και για το λόγο αυτό το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας παρακολουθεί τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε να μεταφέρει τον ίδιο τρόπο δουλειάς και στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής.
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...