ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Συστηματάκι για καλό βράδυ !!

220 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2 3,00
139 ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2 2,35
231 ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΣΙΚΑΓΟ Χ 3,55

Σύστημα 2-3
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Λάμπαρντ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ συνεχίζει τη ρομαντική του απόδραση στη Μαγιόρκα, με τους παπαράτσι να εστιάζουν πάντως την προσοχή τους στη μέλλουσα σύζυγό του, Κριστίν Μπλίκλεϊ (photos)!

Mετά το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε στην Κρίστιν Μπλίκλεϊ, ο Φρανκ Λάμπαρντ απολαμβάνει τώρα με την αγαπημένη του διακοπές δύο εβδομάδων (προτού ξεκινήσει η προετοιμασία του με την Τσέλσι για τη νέα σεζόν), με τον τελευταίο του προορισμό να είναι η εξωτική Μαγιόρκα.

Το ζευγάρι έχει μαζί του για πρώτη φορά τα δύο παιδιά του άσου των "μπλε" (από τον πρώτο γάμο του με την Έλεν Ρίβας), ενώ συνοδεύονται και από τον πατέρα του παίκτη, όμως δίχως αμφιβολία αυτή που έχει καταφέρει να "κλέψει την παράσταση" δεν είναι άλλη από την 32χρονη Βορειοιρλανδή τηλεπαρουσιάστρια
.
Πηγή sport24
Read more!

«Τέλος για μένα η Άρσεναλ»!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας άνοιξε την πόρτα της εξόδου καθώς φέρεται να δήλωσε στους συμπαίκτες του πως η Άρσεναλ τελείωσαν για αυτόν!



Όπως αναφέρει η «Sun», ο Φάμπρεγας μίλησε στους συμπαίκτες του για το μέλλον του στο Έμιρεϊτς και ήταν ξεκάθαρος! «Για μένα, η Άρσεναλ τελείωσε», ήταν τα λόγια του Καταλανού ο οποίος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να φύγει από το Λονδίνο όχι βέβαια με άγνωστο προορισμό, αλλά προς την Βαρκελώνη...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Γουόλκοτ!

Η γαλλική Ριβιέρα εξακολουθεί να φιλοξενεί τον Θίο Γουόλκοτ στις θερινές διακοπές του, ωστόσο αυτή που τραβάει πάνω της τα φλας των παπαράτσι είναι η σύντροφός του, Μέλανι Σλέιντ (photos)!

Τα αγγλικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τον Θίο Γουόλκοτ πριν από μερικές ημέρες όταν τον πρωτοεντόπισαν σε στιγμές χαλάρωσης στη Κυανή Ακτή, όμως φάινεται πως δεν τον εγκατέλειψαν και η αιτία δεν είναι άλλη από τη Μέλανι Σλέιντ.

Η 22χρονη σύντροφος του άσου της Άρσεναλ έκανε νέα εντυπωσιακή εμφάνιση στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει το ζεύγος, με τον φωτογραφικό φακό να τη συλλαμβάνει σε άκρως σέξι πόζες με το λεοπαρδαλέ μπικίνι της και την σκανδαλοθηρική "Sun" να δημοσιεύει φωτογραφίες της το απόγευμα της Δευτέρας μέσω της ιστοσελίδας της.

Πηγή sport24
Read more!

Τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ ο Ζιντάν

Μετακομίζει από το πόστο του σύμβουλου του προέδρου στο γραφείο του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ ο Ζιντάν

Θέση, που μέχρι πρότινος κατείχει ο Χόρχε Βαλντάνο αλλά οι κόντρες του με τον Μουρίνιο τον έκαναν να χάσει τη δουλειά του. 

Ο Ζιντάν μίλησε στα ισπανικά Μέσα για τον στόχο Νεϊμάρ, την μεταγραφή του συμπατριώτη του Βαράν αλλά και το βάρος της θέσης της οποίας ανέλαβε. 

«Ξέρω, πως ο Μουρίνο ήταν αρνητικός με την θέση αυτή καθαυτή ως θέση, αλλά έπειτα από συζητήσεις που κάναμε όλοι μαζί και με τον πρόεδρο, αποφασίστηκε να πάρω το μεγάλο… γραφείο», είπε αστειευόμενος ο Ζιντάν. 
Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποια ακριβώς θα είναι η θέση μου, είναι κάτι που θα το ξέρω την Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση, αλλά το γεγονός πως ανήκω στη Ρεάλ με κάνει ευτυχισμένο». 

Μετά, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του συμπατριώτη του, του πιτσιρικά Ραφαέλ Βαράν: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Βαράν, επειδή είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η δουλειά με τον Μουρίνιο θα του κάνει πολύ καλό, ενώ με την βοήθεια του Σέρχιο Ράμος και του Καρβάλιο, θα φτιάξει το μέλλον του», υποστήριξε ο παλιός παίκτης της Ρεάλ. 

Όσο για τον Νειμάρ, που εμφανίζεται βασικός στόχος της Ρεάλ, ο Ζιντάν δήλωσε: «Mου φαίνεται πως μοιάζει αρκετά με τον Ρομπίνιο, αλλά έχει περισσότερο το γκολ. Τελειώνει καλύτερα τις φάσεις. Είναι ένας παίκτης ταλαντούχος που μπορεί να αγωνιστεί για την Ρεάλ και ενδεχομένως να μας ενδιαφέρει». 
Πηγή sport-fm
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Κ. Ρονάλντο!



Tην ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη με στόχο να "γκρεμίσει" τη Μπαρτσελόνα από την κορυφή, ο Κ. Ρονάλντο περνάει ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με τη σύντροφό του Ιρίνα Σάικ (photos)!

Όσες προσθήκες και αν κάνει αυτή την περίοδο η Ρεάλ, το σίγουρο είναι ότι η "κολώνα" της και τη νέα σεζόν θα είναι ο πρώτος σκόρερ και MVP των Μαδριλένων την περασμένη σεζόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να καταφέρνει μάλιστα να "κλέψει τις εντυπώσεις" πριν καν αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Βλέπετε, ο "CR7" απολαμβάνει εδώ και λίγο καιρό τις διακοπές του στην πατρίδα του, όμως δεν κατάφερε να κρυφτεί από τους παπαράτσι, που τον "τσάκωσαν" σε στιγμές χαλάρωσης μαζί με την σέξι σύντροφό του Ιρίνα Σάικ.

Πηγή sport24
Read more!

Σαββάτο πρωί με... Japan!


210 ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ 1 2,35
212 ΚΑΣΙΒΑ-ΣΕΝΤΑΪ 1 1,90

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...