ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ ο Ζιντάν

Μετακομίζει από το πόστο του σύμβουλου του προέδρου στο γραφείο του τεχνικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν.
Τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ ο Ζιντάν

Θέση, που μέχρι πρότινος κατείχει ο Χόρχε Βαλντάνο αλλά οι κόντρες του με τον Μουρίνιο τον έκαναν να χάσει τη δουλειά του. 

Ο Ζιντάν μίλησε στα ισπανικά Μέσα για τον στόχο Νεϊμάρ, την μεταγραφή του συμπατριώτη του Βαράν αλλά και το βάρος της θέσης της οποίας ανέλαβε. 

«Ξέρω, πως ο Μουρίνο ήταν αρνητικός με την θέση αυτή καθαυτή ως θέση, αλλά έπειτα από συζητήσεις που κάναμε όλοι μαζί και με τον πρόεδρο, αποφασίστηκε να πάρω το μεγάλο… γραφείο», είπε αστειευόμενος ο Ζιντάν. 
Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποια ακριβώς θα είναι η θέση μου, είναι κάτι που θα το ξέρω την Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση, αλλά το γεγονός πως ανήκω στη Ρεάλ με κάνει ευτυχισμένο». 

Μετά, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του συμπατριώτη του, του πιτσιρικά Ραφαέλ Βαράν: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Βαράν, επειδή είναι ένα παιδί που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η δουλειά με τον Μουρίνιο θα του κάνει πολύ καλό, ενώ με την βοήθεια του Σέρχιο Ράμος και του Καρβάλιο, θα φτιάξει το μέλλον του», υποστήριξε ο παλιός παίκτης της Ρεάλ. 

Όσο για τον Νειμάρ, που εμφανίζεται βασικός στόχος της Ρεάλ, ο Ζιντάν δήλωσε: «Mου φαίνεται πως μοιάζει αρκετά με τον Ρομπίνιο, αλλά έχει περισσότερο το γκολ. Τελειώνει καλύτερα τις φάσεις. Είναι ένας παίκτης ταλαντούχος που μπορεί να αγωνιστεί για την Ρεάλ και ενδεχομένως να μας ενδιαφέρει». 
Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...