ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Πόρτα» σε Χάμιλτον!

«Πόρτα» σε Χάμιλτον!
Ο Λιούις Χάμιλτον βγήκε για δείπνο με τη σύντροφό του φορώντας ένα… t-shirt, κάτι που ανάγκασε τον πορτιέρη του εστιατορίου να του ρίξει… πόρτα και να τον στείλε σπίτι του να φορέσει κοστούμι!

«Πόρτα» έφαγε ο Λιούις Χάμιλτον σε εστιατόριο, όπου βγήκε να δειπνήσει με τη σύντροφό του, Νικόλ Σέρζιντζερ. Γι’ αυτό έφταιγε το… t-shirt που οποίο φορούσε! Συγκεκριμένα, ο πορτιέρης του εστιατορίου μόλις τον είδε τον έστειλε σπίτι του να βάλει κοστούμι. Όμως, ο πιλότος της McLaren έδειξε να μην πτοείται, καθώς έκανε ό,τι του είπε ο πορτιέρης, αλλά το t-shirt το φόραγε από μέσα και το αποκάλυψε μόλις κάθισε στο τραπέζι βγάζοντας το πουκάμισό του.
Πηγή gazzeta Read more!

Ντεμπούτο με ήττα για Καζλάουσκας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ελπίζει σε αγωνιστική βελτίωση με την έλευση του Γιόνας Καζλάουσκας, ωστόσο, στην πρώτη αναμέτρηση με τον Λιθουανό προπονητή στον πάγκο της, δεν κατάφερε να αποφύγει την έκτη(!) φετινή ήττα της (74-68 από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν).
Με το... αριστερό

Για την ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα οι Μάσεϊ με 18 και Γουίλκινσον με 14 πόντους ήταν οι καλύτεροι επιθετικά, ενώ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σάσα Κάουν με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ.

Την «ομάδα του στρατού» έπιασε στο 10-6 η Κίμκι του Λάζαρου Παπαδόπουλου (4π., 7ρ. σε 23'11''), που είχε εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Νίζνι Νοβγκόροντ (93-64).

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής: (σήμερα) Λοκομοτίβ Κούμπαν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-68, Κίμκι-Νίζνι Νοβγκόροντ 93-64, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης-Ούνικς Καζάν 72-70, Ντιναμό Μόσχας-Τρίουμφ 88-77

Η κατάταξη: Ούνικς-Καζάν 11-4*, Λοκομοτίβ Κούμπαν 11-5, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης 10-6, ΤΣΣΚΑ Μόσχας 10-6, Κίμκι 10-6, Ενισέι 6-8**, Σαμάρα 5-10, Ντιναμό Μόσχας 5-11, Νίζνι Νοβγκόροντ 5-11, Τρίουμφ 5-11
* Έχει έναν αγώνα λιγότερο
** Έχει δύο αγώνες λιγότερους
Πηγή gazzeta Read more!

«Πλεονέκτημα η απουσία του Ρονάλντο»

Ως πλεονέκτημα θεωρεί για την ομάδα του την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι με την Σανταντέρ ο προπονητής της ομάδας, Μαρσελίνιο. 
«Πλεονέκτημα η απουσία του Ρονάλντο»

«Κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι μεγαλύτερος από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναντικατάστατος. Φυσικά και είναι πλεονέκτημα μας που δεν αγωνίζεται», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν πρέπει να τους επιτρέψεις να δείξουν τις ικανότητές τους. Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι και πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».
Πηγή gazzeta
Read more!

«Είναι σέξι ο Μουρίνιο!»

Τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ως τον πιο σέξι άνθρωπο του ποδοσφαίρου, η Αουρόρα Ολιβέιρα. Η συνοδός πολυτελείας μιλάει για το ποδόσφαιρο, τον Μουρίνιο 
«Είναι σέξι ο Μουρίνιο!»
Η Ιταλίδα, με βραζιλιάνικες ρίζες, συνοδός πολυτελείας έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων στα αποδυτήρια και εκτός αυτών μετά τα όσα αποκάλυψε στο πιο γνωστό ιταλικό σόου, Chiambretti Night, ήταν γεμάτη αποκαλύψεις!

Η εφημερίδα «Εξέδρα» επικοινώνησε με την Αουρόρα Ολιβέιρα και εκείνη μίλησε για το επάγγελμά της, την προσωπική της ζωή, τους ποδοσφαιριστές που θεωρεί σέξι, τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο ξεχωρίζει, αλλά και το όνειρο που έχει να γίνει κάποια στιγμή ηθοποιός! Οσον αφορά το μέλλον της; Θα ήθελε κάποια στιγμή να φτιάξει τη δική της οικογένεια.

- Το όνειρό σου, όπως έχεις δηλώσει, είναι να γίνεις ηθοποιός. Είναι κάτι που θα προσπαθήσεις να πετύχεις στο μέλλον;

«Θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να γίνω ηθοποιός, γιατί είναι αυτό που πάντα ήθελα και ονειρευόμουν. Θέλω να ασχοληθώ με τον κινηματογράφο. Αν και, για να πω την αλήθεια, ήδη νιώθω αρτίστα. Κι αυτό γιατί έχω σπουδάσει πολλά χρόνια χορό και έχω προετοιμαστεί σκληρά για τον χώρο του θεάματος».

- Σίγουρα η εμφάνισή σου στο ιταλικό σόου Chiambretti Night συζητήθηκε πολύ, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και εκτός συνόρων. Ολοι γνωρίζουν την Ολιβέιρα, αλλά η Αουρόρα πώς είναι στην καθημερινότητά της;


«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Αουρόρα είναι μια κοπέλα πολύ απλή στην καθημερινότητά της. Να σκεφτείς ότι κυκλοφορώ όλη τη μέρα με τα αθλητικά και με τζιν παντελόνι, αν και το βράδυ μπορώ πολύ εύκολα να μεταμορφωθώ σε μια μοιραία γυναίκα, να γίνω κάποια άλλη, εντελώς διαφορετική. Επιλέγω εγώ το πως θα είμαι».

- Είχες πει ότι έχεις πάει με ποδοσφαιριστές της Serie A. Μπορείς να μας πεις σε ποια ομάδα αγωνίζονται οι πιο «καυτοί» παίκτες;

«Α, σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω, είναι top secret! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι επιθετικοί των ομάδων είναι οι πιο 'ικανοί'. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορώ να δώσω, είναι κατανοητό νομίζω».

- Πώς αισθάνεσαι όταν πηγαίνεις να συναντήσεις παίκτες σε προετοιμασία ομάδων; Πώς είναι αυτή η εμπειρία;

«Στην αρχή ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία, γιατί όταν πηγαίνεις σε μια προετοιμασία αισθάνεσαι σαν να παραβιάζεις έναν κανόνα και σίγουρα αυτό από μόνο του το κάνει συναρπαστικό. Αρκετές φορές όμως μου προκαλούσαν εκείνοι περισσότερα προβλήματα. Οταν είχα δωμάτιο κοντά σε αυτό του προπονητή έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί κάθε φορά που ο ποδοσφαιριστής έβγαινε από το δωμάτιο έπρεπε να μη μας δει κανείς».

- Εχεις επισκεφτεί ποτέ την Ελλάδα;


«Ναι, έχω έρθει στην Ελλάδα, αλλά για δουλειά».

- Εχεις γνωστούς ή φίλους Ελληνες;


«Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν έχω ούτε φίλους ούτε γνωστούς Ελληνες».

- Κατά τη γνώμη σου, ποιος είναι ο πιο γοητευτικός ποδοσφαιριστής;


«Για εμένα όλοι είναι όμορφοι και μόνο που είναι ποδοσφαιριστές και ασχολούνται με αυτό το άθλημα. Μπορώ μάλιστα να πω ότι ορισμένοι είναι ιδιαίτερα συμπαθητικοί, επομένως σε ευχαριστεί το να είσαι μαζί τους, γιατί έτσι σου δίνεται η ευκαιρία να τους γνωρίσεις καλύτερα».

- Ποιον προπονητή θεωρείς τον πιο σέξι;


«Τον Μουρίνιοοοοοοοοο! Κρίμα, πραγματικά κρίμα που δεν είναι πια στην Ιντερ. Πάντως και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι άσχημος. Να σου πω δεν θα μπορούσα να διαλέξω ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος».

- Γνωρίζεις κάποιον Ελληνα παίκτη που θα ήθελες να του…κάνεις παρέα;


«Ναι, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του».

- Μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις τον πιο διάσημο παίκτη που αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και ονομάζεται Τζιμπρίλ Σισέ;

«Οχι, δεν τον γνωρίζω».

- Ποια ηθοποιό έχεις πρότυπο;


«Σίγουρα και χωρίς δεύτερη σκέψη την Τζούλια Ρόμπερτς».

- Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία;


«Το 'Pretty woman', νομίζω ότι είναι η ταινία που έκανε τις περισσότερες γυναίκες της ηλικίας μου να ονειρεύονται. Βέβαια, από τα αγαπημένα μου έργα θα έλεγα με σιγουριά και το 'Dirty Dancing'».

- Υπάρχει στο μυαλό σου η σκέψη για οικογένεια και παιδιά;


«Εχω ήδη ένα παιδί. Οσον αφορά το θέμα της οικογένειας, ναι κάποια στιγμή θέλω να αποκτήσω τη δική μου, αλλά αν βρεθεί ο σωστός άνθρωπος. Περιμένω τον κατάλληλο για εμένα».

- Πηγαίνεις στο γήπεδο για να παρακολουθήσεις κάποιον αγώνα;


«Πήγαινα γιατί έβγαινα με έναν ποδοσφαιριστή και ήθελα να τον βλέπω, αλλά πήγαινα και για να βλέπω τα αδέλφια μου που παίζουν μπάλα».

- Εχεις καταγωγή από τη Βραζιλία. Ποιον θεωρείς τον πιο όμορφο Βραζιλιάνο;


«Ναι έχω ρίζες από Βραζιλία, αλλά γεννήθηκα στην Πούλια. Κατά τη γνώμη μου, ο πιο σέξι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι ο Κακά. Εχει ιδιαίτερη ομορφιά».
Πηγή gazzeta Read more!

Δανεικό... χρυσάφι

Το τέλος της σεζόν καλεί τους διοικούντες του Ολυμπιακού να πάρουν αποφάσεις όχι μόνο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και για τους παίκτες που επιστρέφουν από τους δανεισμούς και αξίζουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.
Δανεικό... χρυσάφι


Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και καλούς δανεικούς σε διάφορες ομάδες και θα πρέπει το καλοκαίρι να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον αυτών των παικτών.
Όποιες και αν είναι οι αποφάσεις το γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή μια πλειάδα παικτών που μπορούν είτε να προσφέρουν στην ομάδα επιστρέφοντας είτε να φέρουν χρήματα στο ταμείο με την πώληση τους.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού αγγίζουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την αξιολόγηση που κάνει το transfermarkt.de.
Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ολυμπιακού αξιολογούνται με τα εξής ποσά:
Ντιόγκο 4 εκατομμύρια ευρώ
Ματ Ντέρμπισαϊρ: 3.5 εκατομμύρια ευρώ
Κώστας Μήτρογλου: 3.1 εκατομμύρια ευρώ
Γιώργος Γκαλίτσιος 1.7 εκατομμύρια ευρώ
Κρίστιαν Νέμεθ 1.6 εκατομμύρια ευρώ
Ντένις Επστάιν 1.5 εκατομμύρια ευρώ
Τάσος Παπάζογλου 900.000 ευρώ
Σουμπίνιο 850.000 ευρώ
Λεονάρντο 800.000 ευρώ
Όλοι αυτοί οι παίκτες συνολικά κάνουν 17.950.000 ευρώ και μαζί με τους νεαρούς δανεικούς το ποσό ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι νεαροί είναι ο Γιώργος Κατσικόγιαννης, ο  Άρης Σοϊλέδης, ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο Κωνσταντίνος Κρητικός και άλλοι.
Προφανώς αυτά τα χρήματα δεν είναι αντιπροσωπευτικά των χρημάτων που μπορεί να αποφέρει μια πώληση αυτών των παικτών, ωστόσο είναι ενδεικτικά της ποσότητας, αλλά και της αναγνωσιμότητας των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού.
Πηγή gazzeta
Read more!

Μέσι: «Καλύτερο για τον Σεσκ το Καμπ Νου»

Μέσι: «Καλύτερο για τον Σεσκ το Καμπ Νου»

Πεπεισμένος πως ο Σεσκ Φάμπρεγας θα πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο άσος των πρωταθλητών Ισπανίας, Λιονέλ Μέσι.


Αναλυτικά τα όσα υπογράμμισε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ

«Η τελική απόφαση είναι καθαρά του Σεσκ, αλλά στο τέλος θα κάνει αυτό που θέλει ο ίδιος και αυτό που επιθυμούν και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Δεν εξαρτάται από εμάς ή από όσα λένε οι ποδοσφαιριστές. Κατά βάθος νομίζω ότι και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος καλύτερο για να παίζει από το Καμπ Νου».

Πηγή gazzeta Read more!

«Στερεύει» το πράσινο ταμείο...

Στον Παναθηναϊκό οι μέτοχοι πρέπει να αποφασίσουν σύντομα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς εάν δεν γίνει τότε το «Τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας ακόμη και για την φετινή σεζόν.
«Στερεύει» το πράσινο ταμείο...

Πρόβλημα ακόμη και με τις υποχρεώσεις του, για την φετινή σεζόν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκόςεάν δεν αποφασιστεί να γίνει σύντομα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Τα αποθέματα ρευστότητας της Πράσινης ΠΑΕ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται, σύμφωνα και με την «Εξέδρα» και αυτό συνεπάγεται ότι αν δεν βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κάλυψη των υποχρεώσεων του προς το αγωνιστικό τμήμα, το διοικητικό προσωπικό και προς τρίτους.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στα λεφτά που δεν μπήκαν στην προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσό που δεν καλύφθηκε άγγιζε τα 5.7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 4.1 εκατομμύρια είναι τα χρήματα τα οποία αρνήθηκε να καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Τα πρόστιμα, αλλά και οι τιμωρίες της έδρας του Παναθηναϊκού που έχουν μαζευτεί, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το ταμείο του Παναθηναϊκού.
Οι λύσεις για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα ρευστότητας είναι δύο. Η πρώτη λύση είναι η προείσπραξη κάποιου εμπορικού συμβολαίου, ενώ η άλλη είναι να πάρει δάνειο ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα τον προηγούμενο Αύγουστο αυξήθηκε η δανειοληπτική ικανότητα του Παναθηναϊκού στα 17 εκατομμύρια ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς.
Εάν οι μέτοχοι αρνηθούν, λοιπόν, να συνεισφέρουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τότε οΠαναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ψάξει τον τρόπο με τον οποίο θα λύσει το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί.
Πηγή Gazzeta
Read more!

Δεύτερη αλλαγή η Ferrari

Η Ferrari προχώρησε σε δεύτερη αλλαγή ονομασίας του νέου της μονοθεσίου, έπειτα από την αντίδραση της Ford ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η F150.
Δεύτερη αλλαγή η Ferrari
Με δεδομένη τη συμπλήρωση των 150 χρόνων από την ένωση της Ιταλίας, στη Ferrari αποφάσισαν να ονομάσουν το νέο μονοθέσιο F150. Όμως, με το άκουσμα του ονόματος ήρθε η αντίδραση από τη Ford ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει η Scuderia, καθώς ήταν το ίδιο με ένα φορτηγό, το οποίο πουλούσε στην Αμερική.

Η ιταλική ομάδα συμβιβάστηκε και το μετονόμασε σε F150th Italia. Τελικά, όπως ανακοίνωσε η Ferrari, υπήρξε δεύτερη αλλαγή και το νέο της μονοθέσιο, με το οποίο θα αγωνιστεί στις πίστες το 2011, θα ονομάζεται 150o Italia. «Επικράτησε η κοινή λογική.

Με σκοπό να αποφύγουμε το ρίσκο το κοινό να μπερδέψει το μονοθέσιο της F1 με το pick-up φορτηγάκι της Ford αποφασίσαμε να αφαιρέσουμε το F από το 150. Έτσι η επίσημη ονομασία θα είναι Ferrari 150ο Italia», έλεγε η επίσημη ανακοίνωση της υπερπρωταθλήτριας στη Formula1.
Πηγή gazzeta Read more!

Ικανοποίηση στον «γηραιό»


Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά τη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι «κυανόλευκοι» δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Ζοέλ Επαλέ να υπογραμμίζει πως η ομάδα του ήθελε πολύ την συγκεκριμένη νίκη, ενώ ο Βίκτορας Ιάκομπ τόνισε πως κρατάει τα γκολ για τα σημαντικά ματς.
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή τόνισε χαρακτηριστικά: «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και για αυτό σε όλες τις προπονήσεις δουλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε σκληρά και δυνατά. Όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, μόνο με νίκη θα μπορούσαμε να κοιτάζουμε πιο ψηλά και σήμερα το δείξαμε αυτό».
Από την πλευρά του, ο Ιάκομπ δήλωσε: «Κρατάω τα γκολ για τα σημαντικά παιχνίδια. Τελικά ναι είμαι τρελός. Να που πετυχαίνω γκολ σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια. Αυτό είναι μία απάντηση προς τους επικριτές μου. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και να δίνω χαρά στους οπαδούς της ομάδας μου, κάτι που έκανα. Θέλω να αφιερώσω το γκολ σε κάποιον μες στην ομάδα αλλά δεν θέλω να αναφέρω σε ποιόν. Όσον αφορά στην φάση του γκολ πήρα την μπάλα και έκανα αυτό που έπρεπε».
Τέλος, ο Γιώργος Κυριαζής δήλωσε για τη νίκη του «γηραιού» επί των «κίτρινων»: «Μπορεί να έχουν γίνει κάποια πράγματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δείχνουμε ότι τα ξεπερνάμε. Η ομάδα έχει πολύ καλά αποδυτήρια. Αποδείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως μπορούμε γρήγορα να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Ήταν σημαντική, αν κρίνουμε ειδικά το πώς ήταν πριν η βαθμολογία. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που πήραμε αλλά είναι και μία νίκη γοήτρου. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Με τους 32 βαθμούς νιώθουμε πιο σίγουροι».
Πηγή novasports
Read more!

Και η Red Bull παρούσα

Η πρωταθλήτρια κόσμου έκανε γνωστό ότι θα βρίσκεται στα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης την ερχόμενη εβδομάδα. 


Οι τελευταίες δοκιμές θα γίνουν τελικά σε διάστημα πέντε ημερών. Η Mercedes GP αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμά της, από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, αντί για το τετραήμερο, Τρίτη - Παρασκευή που είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Έτσι μετά από αρκετές συζητήσεις, οι Ferrari και Williams αποφάσισαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της Mercedes, ενώ η Red Bull έκανε γνωστό ότι θα μείνει στο αρχικό πλάνο του τετραημέρου.

Από την στιγμή που πρόκειται για το τελευταίο τεστ, σημαίνει κιόλας ότι θα είναι όλες οι ομάδες στην πίστα της Καταλωνίας, με την HRT να παρουσιάζει και το νέο της F111. 

Πηγή novasports Read more!

Θέλει Σισέ η Τότεναμ!


Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Τότεναμ φέρεται να βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «people.co.uk» τα «σπιρούνια» έχουν εντάξει τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό του «τριφυλλιού» στη μετεγγραφική τους λίστας. Ο Χάρι Ρέντναπ έχει πολύ καλή άποψη για τον Σισέ και πιστεύει πως μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Στην ίδια λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Ντρογκμπά και Γκαμέιρο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.
Χαρακτηριστικά, οι Άγγλοι αναφέρουν: «Η Τότεναμ έχει προσθέσει το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ στην λίστα με τους παίκτες που θέλει. Ο Γάλλος έχει ορκιστεί να φύγει από την Ελλάδα. Ο Ρέντναπ είναι θαυμαστής του Σισέ και μάλιστα πριν δύο χρόνια είχε ενδιαφερθεί και πάλι. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ έχει γίνει ήρωας στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού».
Πηγή novasports
Read more!

Η Βουλιαγμένη νικήτρια του ντέρμπι


Στην σημαντικότερη αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής η Βουλιαγμένη νίκησε στο κολυμβητήριο του λαιμού τον Παναθηναϊκό με 6-5.
Οι «μπέμπηδες» πανηγύρισαν έτσι την 11η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα και σε μεγάλο βαθμό εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και την κορυφή, αφού παραμένουν ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και έχουν βατό πρόγραμμα ως την τελευταία αγωνιστική, οπότε θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους».
Ο ΝΟΒ κατάφερε να πάρει προβάδισμα προς το τέλος της πρώτης περιόδου και το κράτησε, φτάνοντας στο 5-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να επανέλθουν και να ισοφαρίσουν με τα γκολ του Φαναριώτογλου και του Ζάχου Αφρουδάκη, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα, μετά από χαμένη επίθεση του Στελλάτου, ο Κατσαούνης έφυγε γρήγορα στην κόντρα και με μία ωραία «λόμπα» χάρισε στην ομάδα του τη νίκη και άφησε τον Παναθηναϊκό στην τρίτη θέση, όπου μάλιστα απειλείται πλέον από τον Πανιώνιο.
Χρέη προπονητή για τον Παναθηναϊκό εκτέλεσε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος, αφού ο Φάνης Κουντουδιός ήταν τιμωρημένος για την αποβολή του στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Χίο.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 1-1, 1-2
Τα γκολ:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Ελμισιάν 2, Βουλγαράκης, Γούνας, Γκακ, Κατσαούνης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γ.Αφρουδάκης 2, Στελλάτος, Φαναριώτογλου, Ζ.Αφρουδάκης
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής: 
  
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ            12-1
ΝΟ Πατρών-Καλαμάκι         10-10
Λάρισα-Παλ. Φάληρο          7-8
Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών        13-3
Χίος-Εθνικός               15-11
Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός    6-5
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
 1. Ολυμπιακός    187-80    40
 2. Βουλιαγμένη   165-84    39
 3. Παναθηναϊκός  139-83    35
 4. Πανιώνιος     150-91    34
 5. Χίος          162-119   26
 6. ΠΑΟΚ          122-125   22
 7. Παλαιό Φάληρο 115-120   21
 8. Εθνικός       128-137   19
 9. ΝΟ Πατρών      94-154   11
10. Καλαμάκι      110-173   10
11. Λάρισα         94-149    6
12. ΝΕ Πατρών      69-220    0

Πηγή novasports
Read more!

Πάει για ρεκόρ ο Λοβ


Τα 50 σερί νταμπλ-νταμπλ έφτασε ο Κέβιν Λοβ και απέχει μόλις ένα από την ισοφάριση του ρεκόρ που κατέχει ο Μόουζες Μαλόουν. Ο Λοβ ήταν εκπληκτικός στην ήττα 103-96 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 21 ριμπάουντ, ενώ από την πλευρά των νικητών, ο Μπλατς είχε 20 πόντους και ο Γουόλ 18 και έντεκα ριμπάουντ.
Τα δωδεκάλεπτα: 25-29, 26-20, 17-23, 35-24
Οι πόντοι:
Ουάσινγκτον: Λούις 10, Μπλατς 20, Μακ Γκι 14, Κράφορντ 8, Γουόλ 18, Έβανς 15, Μάρτιν 7, Σακούρ 2, Μπούκερ 7, Σέραφιν 2.
Μινεσότα: Μπέισλι 18, Λοβ 20, Πέκοβιτς 13, Ρίντνουρ 14, Έλινγκτον 15, Τόλιβερ 3, Χάιγουαρντ 2, Φλιν 5, Ράντολφ 6.
Τα αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 103-96
Χιούστον Ρόκετς-Ιντιάνα Πέισερς 112-95
Γιούτα Τζαζ-Σακραμέντο Κινγκς 109-102 (95-95)
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 93-69
Λος Άντζελες Κλίπερς-Ντένβερ Νάγκετς 100-94
Πηγή novasports
Read more!

Πρόβλημα με Τζέραρντ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ. Ο Άγγλος μέσος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση και παρέμεινε για αρκετή ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, ακολουθώντας ειδική θεραπεία στους προσαγωγούς. Η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Κένι Νταλγκλίς. 
Πρόβλημα με Τζέραρντ!


Πηγή: england365.gr
Read more!

«Δεν είναι χαρούμενοι στην Μπαρτσελόνα λόγω ΠΑΟ»

Ικανός να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα και να πάρει το εισιτήριο για το FINAL 4 της Ευρωλίγκας υποστήριξε ο Σέρτζιο Σκαριόλο πως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας έχρισε φαβορί της καταλανική ομάδα, τονίζοντας ωστόσο πως κανένας στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» δεν είναι χαρούμενος για το «πράσινο» εμπόδιο. 
«Δεν είναι χαρούμενοι στην Μπαρτσελόνα λόγω ΠΑΟ»


Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην εφημερίδα “Πράσινη”: 

Για το αν μπορεί να περάσει ο Παναθηναϊκός: 
«Φυσικά και ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, γιατί είναι μια πολύ καλή και ώριμη ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα το έργο του στη Βαρκελώνη θα είναι δύσκολο και τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχε το πλεονέκτημα αλλά είναι ένα ζευγάρι για το οποίο όλα είναι ανοικτά». 

Για την αίσθηση που υπάρχει στην Βαρκελώνη για την κλήρωση: 
«Είναι δυο από τις πιο ταλαντούχες και ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρώπης. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός σε μια σειρά που δεν θα είναι το φαβορί, γιατί χωρίς αμφιβολία το προβάδισμα το έχει η Μπαρτσελόνα. Είναι μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν όλοι θεωρούν ότι θα βρίσκεται στο FINAL 4 που διεξάγεται στο σπίτι της. Θεωρώ πάντως ότι στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, όπως φυσικά και στον Παναθηναϊκό δεν θα ήθελαν να παίξουν με την πιο ανταγωνιστική ομάδα της διοργάνωσης». 

Για τον Ομπράντοβιτς: 
«Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να καταφέρει να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη που γνωρίζει πολύ καλά πώς να καταστρώνει τα σχέδια του για τέτοιους αγώνες. Νομίζω πως το πρώτο παιχνίδια είναι σημαντικό και όποιος καταφέρει να το κερδίσει θα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε μια σειρά πέντε αγώνων όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τις ομάδες». 

Πηγή sport-fm Read more!

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League

Μέσα σε μια εβδομάδα η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ –τώρα για το πρωτάθλημα και όχι για το Κύπελλο ΟΠΑΠ- με στόχο να πλασαριστούν καλύτερα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. Στο άδειο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη και ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα και στον Αστέρα Τρίπολης. Όλες οι αναμετρήσεις ζωντανά από τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr 
Τα λένε και πάλι...Κυριακή, 6/3 

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης (15:00, NovaSports 2) 

Διπλό και… φύγανε για «τελικό»! Μετά τις τεράστιες (για διαφορετικούς λόγους) νίκες σε Τούμπα και Σέρρες, το πιο καθοριστικό (μέχρι το… επόμενο) ματς για τους στόχους τους, το έχουν μπροστά τους! Το κέρδος για όποιον το αφήσει νικηφόρα πίσω (τέταρτη θέση για Καβάλα, θέση εκτός ζώνης για τον Αστέρα) απαντά σε όποιον αμφιβάλλει. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης) 

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη» 


Ολυμπιακός-Εργοτέλης (15:00, ΝΕΤ) 

Και… αισθητική αγωγή και μαθηματικά! Με το συνδυασμό θεάματος και της πρώτης από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει και… αριθμητικώς τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θέλει να «χρωματίσει» το άδειο (λόγω τιμωρίας) «Καραϊσκάκη». Με το μαξιλαράκι του +10, αλλά χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μπελάδες με τον (λεβέντη συχνά εκτός έδρας) Εργοτέλη. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου) 
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη» 


Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15, NovaSports 3) 

«Ασ’ τους… Ολυμπιακούς, εδώ θέλουμε βαθμούς»! Προερχόμενοι από καλά παιχνίδια με «ερυθρόλευκους» (οι μεν με του Βόλου για το Κύπελλο, οι δε με του Πειραιά για την… επιβίωση), Ατρόμητος και Πανιώνιος παίζουν «τα ρέστα τους» στο Περιστέρι. Κι αν το φύλλο των γηπεδούχων μοιάζει καλύτερο (δύο βαθμούς μπροστά), αρκεί ένα νεοσμυρνιώτικο «κόλπο» για να βάλει για τα καλά κι αυτούς στο άγχος της χρεωκοπίας (Football League). 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά) 
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά) 

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου 


Λάρισα-Παναθηναϊκός (17:15, NovaSports 2) 

Ζητείται ελπίς -και κίνητρο! Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνει λόγο (και κουράγιο) να συνεχίσει στο πρωτάθλημα, το «τρίποντο» είναι το μόνο που έχει περιθώριο να ψάξει εναντίον του η Λάρισα. Ο δραματικός πόντος με τον Άρη κράτησε απλά… διασωληνωμένους τους «βυσσινί» και αν η δεύτερη απόπειρα των «πράσινων» να ξεπεράσουν το ντέρμπι εξελιχθεί καλύτερα από την πρώτη (Ατρόμητος), το «μοιραίο» θα μοιάζει πιο αναπόφευκτο από ποτέ. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς) 
ΒΟΗΘΟΙ: Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας) 

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA» 


ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1) 

Τώρα που «γνωριστήκανε», θα τα λένε συχνά! Μετά την ισοπαλία με… νικητή (ΠΑΟΚ) για το Κύπελλο, οι «δικέφαλοι» συναντώνται για τρίτη φορά φέτος, με προοπτική να ξανασμίξουν άλλες τόσες -μαζί με τα πλέι οφ! Εκεί όπου θα αυξήσει τις πιθανότητες να μπει δυναμικά η ΑΕΚ, αν νικήσει πρώτη φορά εντός έδρας στο 2011 (!). Αλλά και όπου θα αγχώνεται μήπως δεν… παρευρεθεί τελικά ο ΠΑΟΚ, αν κάνει τέσσερις τις συνεχόμενες ήττες του στο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών) 
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Καρατζίκας (Αθηνών) 

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ 
Τα χθεσινά παιχνίδια 
Αν και για τους περισσότερους ευρωπαϊκούς προορισμός και η επίδειξη απλής ταυτότητας είναι αρκετή, καλό είναι εκεί στο Βόλο –αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι- να έχουν έτοιμα και διαβατήρια, στην περίπτωση που η κλήρωση τους στείλει σε.. μέρη εξωτικά. Νίκη που τον βάζει στα πλέι-οφ και μέσω αυτών, Ευρώπη για τον Ολυμπιακό Β. (3-0 τον Πανσερραϊκό). 

Σε ένα παιχνίδι με επεισοδιακό φινάλε, η Ξάνθη επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, ενώ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς επιβλήθηκε 1-0 του Άρη. 

Σάββατο, 5/3 

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 3-0 

Άνετα κι ωραία, με ευρωπαϊκό αέρα ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «κούρσα», επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα «λιοντάρια», τα οποία δείχνουν συμβιβασμένα με την ιδέα του υποβιβασμού, και με τη νίκη πέρασαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση του πίνακα, πάνω από την ΑΕΚ. Διαβάστε περισσότερα. 

 

Άρης-Ηρακλής 0-1 

Με γκολ του Ιάκομπ στο φινάλε, ο Ηρακλής πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη (1-0), έβγαλε (σχεδόν) οριστικά τους «κίτρινους» εκτός στόχων μιας και είναι πολύ δύσκολο να προλάβουν τα play-off, ενώ την ίδια στιγμή απέκτησε απόσταση… ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το δοκάρι του Κόκε σε σουτ του Ισπανού μόλις στο δεύτερο λεπτό και η διπλή ευκαιρία του Ηρακλή λίγο πριν το τέρμα που σημείωσε ο Ρουμάνος, με τον Σηφάκη να βρίσκεται σε ετοιμότητα, ήταν το μοναδικό πράγμα που μπορεί να κρατήσει (ακόμα) κανείς από αυτό το μέτριο 90λεπτο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Διαβάστε περισσότερα. 

 

SKODA Ξάνθη-Κέρκυρα 2-1 

Το πείραμα με τους δύο επιπλέον βοηθούς διαιτητή (βοηθοί γραμμής) στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ είχε απόλυτη επιτυχία και έτσι η επιτροπή κανονισμών της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας άναψε το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίησή τους και στο Euro 2012. Διαβάστε περισσότερα. 

 

 

 



Η επόμενη αγωνιστική (26η) 

Σάββατο, 12/3 

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου (17:15) 
Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη (17:15) 
Ηρακλής-Παναθηναϊκός (19:30) 

Κυριακή, 13/3 

Εργοτέλης-Ατρόμητος (15:00) 
Πανιώνιος-Λάρισα (15:00) 
ΑΕΚ-Καβάλα (17:15) 
Κέρκυρα-Άρης (17:15) 
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...