ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ντεφό: «Παράδειγμά μου ο Ρούνεϊ»

Ντεφό: «Παράδειγμά μου ο Ρούνεϊ»
Τον τρόπο που αντέδρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ για να επανέλθει σε ρυθμούς σκοραρίσματος θα ακολουθήσει ο Ζερμέν Ντεφό για να αρχίσει και ο ίδιος να σημειώνει τέρματα. Ο επιθετικό της Τότεναμ αναφέρθηκε και στον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος από τη στιγμή που μεταγράφηκε στην Τσέλσι δεν έχει «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα. 

«Ο Τόρες έχει σημειώσει εννέα γκολ φέτος, αλλά για τα δικά του στάνταρ είναι λίγα. Τώρα ο κόσμος αρχίζει να τον αμφισβητεί, όπως έκαναν με τον Γουέιν, επειδή δεν έχει σκοράρει ακόμα με τη φανέλα της Τσέλσι» δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός στη “Sunday Mirror”, για να προσθέσει: «Ωστόσο ο Γουέιν έχει αρχίσει και να πιάνει φωτιά τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τι μπορεί να κάνει κάποιος αν πιστεύει στον εαυτό του.

Ο Γουέιν σκόραρε 25 φορές πέρσι και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το νταμπλ. Όταν κάνεις μια τέτοια χρονιά, ο κόσμος περιμένει να αποδίδεις σε αυτό το επίπεδο συνέχεια, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά ανέφικτο. Αυτό που απέδειξε ο Γουέιν είναι ότι καμιά φορά χρειάζεται απλά ένας αγώνας. Σκοράρεις μια φορά και το επαναλαμβάνεις
». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...