ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Τώρα εδώ έχουμε… καρναβάλι και φιέστα»

«Τώρα εδώ έχουμε… καρναβάλι και φιέστα»
Την αισιοδοξία τους ότι ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα συνεχίσει να φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα εκφράζουν από την ΑΕΚ, από τη στιγμή που επιθυμία του παίκτη είναι να παραμείνει στην «Ένωση», αν και η ζυγαριά δείχνει …όχι. «Τώρα έχουμε καρναβάλι» ήταν η απάντηση του Μπέρος στηSportday, την ώρα που ο έτερος εκπρόσωπος του Αργεντινού, Οναϊντία, τηρεί σιγή ιχθύος. Φουλ επίθεση παρατάσσει ο Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). 

Η αγάπη του Ίσμαελ Μπλάνκο για την ΑΕΚ και τον κόσμο της είναι δεδομένη και ίσως αποτελέσουν ικανούς λόγους για να παραμείνει ο Αργεντινός επιθετικός στην «Ένωση» και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο. Η τελική πρόταση του «Δικεφάλου», ύψους 600.000 ευρώ (το ποσό φτάνει στις 620.000 μαζί με τους μισθούς και επίσης έχουν προβλεφθεί μπόνους), είναι ιδιαιτέρως αξιόλογη για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, ωστόσο είναι λιγότερα απ’οσα είχε προσφέρει η Εσκισεχιρσπόρ στον παίκτη, αλλά και από τις απολαβές που είχε ο Τζεμπούρ, ο οποίος κόστισε έξι εκατομμύρια ευρώ για 2.5 χρόνια στην ΑΕΚ, ενώ ο 28χρονος φορ, αν την αποδεχτεί θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια. 

Η αργοπορία της ΑΕΚ να καταθέσει πρόταση από τη μία, αλλά και παραγκωνισμός του από την αρχική ενδεκάδα από τον Μανόλο Χιμένεθ από την άλλη στριφογυρίζουν στο μυαλό του Μπλάνκο, ο οποίος τα έχει βάλει όλα σε μια ζυγαριά, με τα αρνητικά στοιχεία να μοιάζουν ικανά να υπερισχύσουν. 

Οι εκπρόσωποι του στράικερ της «Ένωσης», σε επικοινωνία που είχαν με την Sportday αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την προσφορά της ΑΕΚ, αλλά και τις προθέσεις του πελάτη τους, με τον Χουάν Μπέρος να δίνει μια γλαφυρή απάντηση, τονίζοντας: «Γνωρίζω ότι έχει σταλεί πρόταση από την ΑΕΚ, όμως δεν την έχω δει ακόμα. Τώρα εδώ έχουμε… καρναβάλι και φιέστα. Την Τετάρτη που θα τη δω θα μπορέσω να πω περισσότερα». Τα λεγόμενα αυτά του μάνατζερ του Μπλάνκο δείχνουν την αντίδραση της πλευράς του παίκτη για την αργοπορία κατάθεσης πρότασης από την πλευρά της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να δίνουν κάποιο στοιχείο για τη διάθεση που επικρατεί. 

Χωρίς «Λύμπε», με ρόμβο 

Η κάκωση που ταλαιπωρούσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο δεξί γόνατο στάθηκε ικανός λόγος για τον Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αφήσει τον Έλληνα επιθετικό εκτός πλάνων για το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει τον «Λύμπε», τον οποίο θέλει πανέτοιμο στη συνέχεια, αφού στηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης της ΑΕΚ πάνω του. Εκτός του Λυμπερόπουλου, ο προπονητής του «Δικεφάλου» δεν υπολογίζει ούτε τους Καφέ, Γκέντσογλου, Γιάχιτς, με αποτέλεσμα να καταστρώνει τα πλάνα του σε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο. 

Επιθετικό δίδυμο θα είναι όπως όλα δείχνουν οι Μπλάνκο και Μπαχά, με τον Γκερέιρο πίσω τους και τους Σκόκο, Λαγό στα άκρα με τον Ντιόπ αμυντικός χαφ. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας και Ματέος, με τον Σάχα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια. Στην περίπτωση που προτιμηθεί και πάλι το 4-2-3-1, θέση δίπλα στον Ντιόπ θα πάρει είτε ο Μίτσελ, είτε ο Μάκος, με τον Μπλάνκο να πηγαίνει πίσω από τον Μπαχά ή στα δεξιά. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...