ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Μοναξιά μου όλα…

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο θέλει να κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη (15:00, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη. Γρίφος για δυνατούς λύτες η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει πίεση και γκολ από νωρίς. Το ρεκόρ του 15 στα 15 εντός έδρας κυνηγούν οι «ερυθρόλευκοι». 
Μοναξιά μου όλα…


Τα επεισόδια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φοβάται μην «πληρώσει» σήμερα ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί είναι μια επικίνδυνη ομάδα και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου τους, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσέξουν για να μην χάσουν την ευκαιρία να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει τι «παγίδες» κρύβει η σημερινή αναμέτρηση, από την ώρα διεξαγωγής της, μέχρι το δεμένο σύνολο του Εργοτέλη, αλλά και τις αρκετές απουσίες που αντιμετωπίζει. Για τον λόγο αυτόν ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν από την αρχή δυνατά και να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το «τρίποντο». Το μόνο που δεν θέλει να σκέφτεται ο Ισπανός είναι μια δεύτερη συνεχόμενη «γκέλα», μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, αφού στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου, όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Γρίφος η ενδεκάδα 

Ούτε ο ίδιος ο Βαλβέρδε δεν έχει καταλήξει ακόμα για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στον Εργοτέλη, αφού έχει πολλές επιλογές και πρέπει να καλύψει τις απουσίες τους. Ριέρα, Τοροσίδης είναι τιμωρημένοι, ενώ παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε κανονικά, ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα πάρει, όπως όλα δείχνουν «ανάσες», με τον Τζεμπούρ να ξεκινά από τον πάγκο, λόγω τακτικής. 

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Πάρντο, με τους Χολέμπας (αριστερά), Μανιάτη (δεξιά), Μέλμπεργκ-Αβ.Παπαδόπουλο (σέντερ μπακ) να παρατάσσονται μπροστά του. Κεντρικοί μέσοι, με δεδομένο ότι ο Ιμπαγάσα θα κάτσει στον πάγκο, θα είναι οι Ντουντού και Μοντεστό, με τον Φουστέρ λίγο πιο μπροστά. Στις πτέρυγες τώρα, ο Ζαϊρί έχει το προβάδισμα για τη θέση του Ριέρα στα αριστερά με τον Μιραλάς να πηγαίνει στα δεξιά ή και αντίστροφα. Το ρόλο της επιθετικής «αιχμής» θα παίξει ο Μάρκο Πάντελιτς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Φετφατζίδης, Ρόμενταλ. 

Πάει για 15 στα 15 

Τέσσερις νίκες απομένουν στον Ολυμπιακό για να φτάσει στο «απόλυτο» ρεκόρ εντός έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντεκα σερί «τρίποντα» στο Καραϊσκάκη, κόντρα σε Κέρκυρα (2-0), Αστέρα Τρίπολης (3-0), Ολυμπιακό Βόλου (3-1), Άρη (1-0), Πανιώνιο (5-0), ΠΑΟΚ (3-0), Ατρόμητο (2-1), Ηρακλή (2-0), Πανσερραϊκό (4-2), Skoda Ξάνθης (1-0) και Παναθηναϊκό (2-1). Πλέον απομένουν οι Εργοτέλης (6 Μαρτίου), ΑΕΚ (20 Μαρτίου), Καβάλα (3 Απριλίου) και Λάρισα (17 Απριλίου) για να καταρριφθεί άλλο ένα ρεκόρ από τον φετινό Ολυμπιακό.

Πηγή  sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...