ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ικανοποίηση στον «γηραιό»


Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή μετά τη νίκη 1-0 στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι «κυανόλευκοι» δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Ζοέλ Επαλέ να υπογραμμίζει πως η ομάδα του ήθελε πολύ την συγκεκριμένη νίκη, ενώ ο Βίκτορας Ιάκομπ τόνισε πως κρατάει τα γκολ για τα σημαντικά ματς.
Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός του Ηρακλή τόνισε χαρακτηριστικά: «Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και για αυτό σε όλες τις προπονήσεις δουλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε σκληρά και δυνατά. Όπως είχα πει και πριν το παιχνίδι, μόνο με νίκη θα μπορούσαμε να κοιτάζουμε πιο ψηλά και σήμερα το δείξαμε αυτό».
Από την πλευρά του, ο Ιάκομπ δήλωσε: «Κρατάω τα γκολ για τα σημαντικά παιχνίδια. Τελικά ναι είμαι τρελός. Να που πετυχαίνω γκολ σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια. Αυτό είναι μία απάντηση προς τους επικριτές μου. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και να δίνω χαρά στους οπαδούς της ομάδας μου, κάτι που έκανα. Θέλω να αφιερώσω το γκολ σε κάποιον μες στην ομάδα αλλά δεν θέλω να αναφέρω σε ποιόν. Όσον αφορά στην φάση του γκολ πήρα την μπάλα και έκανα αυτό που έπρεπε».
Τέλος, ο Γιώργος Κυριαζής δήλωσε για τη νίκη του «γηραιού» επί των «κίτρινων»: «Μπορεί να έχουν γίνει κάποια πράγματα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δείχνουμε ότι τα ξεπερνάμε. Η ομάδα έχει πολύ καλά αποδυτήρια. Αποδείξαμε πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως μπορούμε γρήγορα να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Ήταν σημαντική, αν κρίνουμε ειδικά το πώς ήταν πριν η βαθμολογία. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που πήραμε αλλά είναι και μία νίκη γοήτρου. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Με τους 32 βαθμούς νιώθουμε πιο σίγουροι».
Πηγή novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...