ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Στερεύει» το πράσινο ταμείο...

Στον Παναθηναϊκό οι μέτοχοι πρέπει να αποφασίσουν σύντομα για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς εάν δεν γίνει τότε το «Τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας ακόμη και για την φετινή σεζόν.
«Στερεύει» το πράσινο ταμείο...

Πρόβλημα ακόμη και με τις υποχρεώσεις του, για την φετινή σεζόν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκόςεάν δεν αποφασιστεί να γίνει σύντομα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Τα αποθέματα ρευστότητας της Πράσινης ΠΑΕ έχουν αρχίσει να εξαντλούνται, σύμφωνα και με την «Εξέδρα» και αυτό συνεπάγεται ότι αν δεν βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κάλυψη των υποχρεώσεων του προς το αγωνιστικό τμήμα, το διοικητικό προσωπικό και προς τρίτους.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στα λεφτά που δεν μπήκαν στην προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το ποσό που δεν καλύφθηκε άγγιζε τα 5.7 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 4.1 εκατομμύρια είναι τα χρήματα τα οποία αρνήθηκε να καλύψει η πλευρά Βαρδινογιάννη μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Τα πρόστιμα, αλλά και οι τιμωρίες της έδρας του Παναθηναϊκού που έχουν μαζευτεί, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το ταμείο του Παναθηναϊκού.
Οι λύσεις για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα ρευστότητας είναι δύο. Η πρώτη λύση είναι η προείσπραξη κάποιου εμπορικού συμβολαίου, ενώ η άλλη είναι να πάρει δάνειο ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα τον προηγούμενο Αύγουστο αυξήθηκε η δανειοληπτική ικανότητα του Παναθηναϊκού στα 17 εκατομμύρια ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς.
Εάν οι μέτοχοι αρνηθούν, λοιπόν, να συνεισφέρουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τότε οΠαναθηναϊκός θα αναγκαστεί να ψάξει τον τρόπο με τον οποίο θα λύσει το πρόβλημα ρευστότητας που υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστεί.
Πηγή Gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...