ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Δανεικό... χρυσάφι

Το τέλος της σεζόν καλεί τους διοικούντες του Ολυμπιακού να πάρουν αποφάσεις όχι μόνο για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, αλλά και για τους παίκτες που επιστρέφουν από τους δανεισμούς και αξίζουν περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.
Δανεικό... χρυσάφι


Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς και καλούς δανεικούς σε διάφορες ομάδες και θα πρέπει το καλοκαίρι να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον αυτών των παικτών.
Όποιες και αν είναι οι αποφάσεις το γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αυτή τη στιγμή μια πλειάδα παικτών που μπορούν είτε να προσφέρουν στην ομάδα επιστρέφοντας είτε να φέρουν χρήματα στο ταμείο με την πώληση τους.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» οι δανεικοί παίκτες του Ολυμπιακού αγγίζουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την αξιολόγηση που κάνει το transfermarkt.de.
Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ολυμπιακού αξιολογούνται με τα εξής ποσά:
Ντιόγκο 4 εκατομμύρια ευρώ
Ματ Ντέρμπισαϊρ: 3.5 εκατομμύρια ευρώ
Κώστας Μήτρογλου: 3.1 εκατομμύρια ευρώ
Γιώργος Γκαλίτσιος 1.7 εκατομμύρια ευρώ
Κρίστιαν Νέμεθ 1.6 εκατομμύρια ευρώ
Ντένις Επστάιν 1.5 εκατομμύρια ευρώ
Τάσος Παπάζογλου 900.000 ευρώ
Σουμπίνιο 850.000 ευρώ
Λεονάρντο 800.000 ευρώ
Όλοι αυτοί οι παίκτες συνολικά κάνουν 17.950.000 ευρώ και μαζί με τους νεαρούς δανεικούς το ποσό ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι νεαροί είναι ο Γιώργος Κατσικόγιαννης, ο  Άρης Σοϊλέδης, ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο Κωνσταντίνος Κρητικός και άλλοι.
Προφανώς αυτά τα χρήματα δεν είναι αντιπροσωπευτικά των χρημάτων που μπορεί να αποφέρει μια πώληση αυτών των παικτών, ωστόσο είναι ενδεικτικά της ποσότητας, αλλά και της αναγνωσιμότητας των δανεικών παικτών του Ολυμπιακού.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...