ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Xαμός στο Old Firm! *ΒΙΝΤΕΟ*

Φαίνεται πως επεισόδια σε ντέρμπι δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Το «Old Firm» μεταξύ της Σέλτικ και της Ρέιντζερς στιγματίστηκε από άσχημες σκηνές, με τρεις αποβολές αλλά και τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον, να πιάνεται στα χέρια με τον Άλι ΜακΚόιστ, βοηθό του Γουόλτερ Σμιθ.
Xαμός στο Old Firm! (pic + video)

Η Σέλτικ επικράτησε της αιωνίου αντιπάλου Ρέιντζερς με 1-0 στον επαναληπτικό του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Σκοτίας, αλλά αυτό που έμεινε ήταν η ένταση κατά τη διάρκεια του 90λέπτου (τρεις αποβολές παικτών της Ρέιντζερς) αλλά και τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του τεχνικού της Σέλτικ, Νιλ Λένον και του βοηθού προπονητή της Ρέιντζερς, Άλι ΜακΚόιστ.

Το παιχνίδι από την αρχή μύριζε μπαρούτι, όταν ο Γουόλτερ Σμιθ κατάφερε να ηρεμήσει τον ΜακΚόιστ, ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει διάλογο με τον πάγκο της Σέλτικ εξαιτίας της αποβολής του Γουίτακερ για σκληρό φάουλ στον Ιζαγκίρε, την ίδια ώρα που ο Νιλ Λένον ήταν έτοιμος να έρθει στα χέρια με τον Ελ Χατζί Ντιούφ.

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο όπου ο Γιαν Μιάλμπι, βοηθός του Λένον, είχε μία μικρή φιλονικία με τον παίκτη της Ρέιντζερς (Κάιλ Μπάρτλεϊ) την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Το πράγμα όμως ξέφυγε όταν ο Μπουγκέρα είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους Διαμαρτυρόμενους με εννιά παίκτες. Ο Αλγερινός αμυντικός είχε τόσα νεύρα, που δεν άφησε καν τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείξει την κάρτα. Το... γλυκό για τους πρωταθλητές έδεσε όταν ο Ντιουφ μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την αστυνομία από το γήπεδο, αφού ο ίδιος επέμενε να δώσει τη φανέλα του στους οπαδούς της ομάδας.

Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης αντί οι Λένον και ΜακΚόιστ να ανταλλάξουν χειραψία, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τότε οι δύο άνδρες θα είχαν πιαστεί στα χέρια. Ήδη για το θέμα ξεκίνησε άμεσα έρευνα η ομοσπονδία της Σκοτίας και αναμένονται βαριές καμπάνες για τους εμπλεκόμενους.



Σχετικά video

Πηγή gazzeta
Read more!

Κουνάει μαντίλι ο Ζιλμπέρτο!

Κουνάει μαντίλι ο Ζιλμπέρτο!

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη Βραζιλία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Τwitter.



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Τριφυλλιού έχει πρόταση για να γίνει μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του. Ο Ζιλμπέρτο, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Βραζιλίας, καθώς ήδη έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Φλαμένγκο, Κορίνθιανς, Γκρέμιο και Ατλέτικο Μινέιρο.
Ο Σίλβα σε ερώτηση φίλου του στο Twitter για το αν θα επιστρέψει στη Βραζιλία, του απάντησε:: «Ναι, θα γυρίσω μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο»!
Πηγή gazzeta
Read more!

«Βράχος» ο Μέλμπεργκ!

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον Εργοτέλη θα βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Συνέχισε συντηρητικά ο Ιμπαγάσα, στου Ρέντη ο Λεονάρντο.
«Βράχος» ο Μέλμπεργκ!

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ πάει από το καλό στο καλύτερο αναφορικά με τον τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη βδομάδα και όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός θα αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή.

Όσον αφορά τον Άριελ Ιμπαγάσα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Αργεντινός συνέχισε σε συντηρητικό ρυθμό, αφού είναι εμφανώς κουρασμένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις της ομάδας, θα δώσει κανονικά το «παρών» όμως κόντρα στους Κρητικούς.

Επιστροφή... Λεονάρντο!

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης και ο Λεονάρντο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υποφέρει από τραυματισμό εδώ και αρκετό καιρό και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματός του.

Πάντως ο «Λεό» βρέθηκε στου Ρέντη για να τον εξετάσει και ο γιατρός του Ολυμπιακού, Νίκος Τζουρούδης και αναμένεται να μείνει στη χώρα μας 2-3 μέρες.
Πηγή gazzeta Read more!

Στη Σουρωτή ο Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή, καθώς στις τάξεις του «δικεφάλου» επικρατεί γενική συσπείρωση τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους παίκτες.
Στη Σουρωτή ο Ζαγοράκης


Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, όσο και η χρυσή ευκαιρία για την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ έχουν συσπειρώσει τους «ασπρόμαυρους».
Βέβαια, δεν επαναπαύονται στο αποτέλεσμα με την Ένωση καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για... πονηρό σκορ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης που βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τον επαναληπτικό και να κοιτάξουν με προσοχή τα τρία επόμενα ματς για το πρωτάθλημα. Με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Εργοτέλη καθώς όπως τόνισε στόχος του «δικεφάλου» είναι και τα πλέι οφ.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει το καλό κλίμα στην Τούμπα. Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ένωση, τον Σιδηρόπουλο, τον θεωρούν πολύ καλό διαιτητή και πιστεύουν πως μπορεί να σφυρίξει ακόμα καλύτερα. Απλά δεν μπορούν να ξέρουν τι συνέβη χθες και παρασύρθηκε αδικώντας τόσο πολύ τον «δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή gazzeta
Read more!

Μετά τη Ρεάλ… Ρόμα;

Την επόμενη ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτουν οι Ιταλοί. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορούσε να συνεχίσει στη Ρόμα.
Μετά τη Ρεάλ… Ρόμα;

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Μουρίνιο δεν αποκλείεται να απομακρυνθεί από τον πάγκο της «βασίλισσας» μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

«Αν η Ρεάλ με απολύσει δεν θα πάω στη Μάλαγα προπονητής. Θα ήθελα να πάω σε έναν μεγάλο σύλλογο της Αγγλίας ή της Ιταλίας», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, με τον ιταλικό Τύπο να κάνει λόγο για τη Ρόμα.
Πηγή gazzeta Read more!

Ανδρεάδης: «Ο κόσμος είναι η “ντόπα” μας»

Αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσίαζαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, όπως τόνισε ο Ανδρέας Ανδρεάδης στοwww.sport-fm.gr την επομένη της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου με νίκη επί του Παναθηναϊκού 3-2. Ο διεθνής κεντρικός θεωρεί πολύ σημαντική κίνηση το να βρίσκονται τα παιδιά στις εξέδρες, ωστόσο εξίσου απαραίτητη είναι και η παρουσία των οπαδών που δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες. 
Ανδρεάδης: «Ο κόσμος είναι η “ντόπα” μας»


Συνέντευξη στον Παναγιώτη Κεφαλά 

Η θέληση των παικτών και η καλή τακτική, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο ματς, το οποίο χάρισε αρκετές συγκινήσεις. Παρόλο που χάσαμε το πρώτο σετ καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ. Εκεί, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη, χάρη στη μεγάλη θέληση που είχαν οι συμπαίκτες μου, αλλά και στην καλή τακτική που εφαρμόσαμε». 

Με τα παιδιά στις εξέδρες το βόλεϊ ενδεχομένως να κερδίσει νέους φίλους, ωστόσο ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» θεωρεί σημαντική και την παρουσία των οπαδών: «Πολύ καλή η κίνηση αυτή με τα παιδιά. Πρώτον, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μεγάλη αναμέτρηση, ενώ ενδεχομένως κάποια από αυτά τα παιδιά να τα κερδίσει το άθλημα και να είναι εκείνα οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Εμείς, όμως θέλουμε και τους παθιασμένους οπαδούς μας στο γήπεδο, χωρίς φυσικά να επιδίδονται σε ακρότητες. Είναι η “ντόπα” μας. Με τη βοήθεια της Πολιτείας μπορούν να απομονωθούν όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί έχουμε μεγάλη ανάγκη τον κόσμο μας». 

Η δίψα των παικτών για διάκριση είναι αυτό που κρατά τον Ολυμπιακό εντός των στόχων του: «Αν εξαιρέσουμε εμένα και τον Παπάζογλου, η υπόλοιπη ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά. Διψούν πολύ για διάκριση και για τίτλους, ενώ βλέπουν τον Ολυμπιακό, ως το “διαβατήριό” τους για την Ευρώπη». 

Υπάρχει όμως και ένας σημαντικός παράγοντας όπως είναι το οικονομικό, που επηρεάζει την απόδοση των παικτών και μπορεί ακόμα να σε θέσει εκτός στόχων: «Είναι μία σημαντική βοήθεια για την ομάδα, αλλά δεν είναι αρκετή για να λύσει όλα τα προβλήματα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε πάρει ένα μισθό και αυτό μπορεί να μας επηρεάσει και στο γήπεδο. Δεν είναι ότι φοβόμαστε ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας, αλλά έχουμε και εμείς υποχρεώσεις που “τρέχουν”. Τίθεται θέμα βιοποριστικό και πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε, θα δείχναμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, απ’ ότι έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Αυτό έχει τη δυνατότητα να σε αποπροσανατολίσει και να σε βγάλει εκτός στόχων». 

Ο τελικός του Κυπέλλου έχει δρόμο ακόμα και οι Πειραιώτες θα πρέπει να στρέψουν τον ενδιαφέρον τους στα δύο κρίσιμα ματς που έρχονται και θα κρίνουν εν πολλοίς τη συμμετοχή τους στην τετράδα: «Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ΕΑΠ και τον Άρη. Αν καταφέρουμε και πάρουμε το πρώτο τότε πιστεύω ότι κατά 90%, “κλειδώσαμε” την πρώτη τετράδα. Θέλουμε ακόμα βελτίωση σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Το Κύπελλο είναι μόνο ένα ματς, όπου μπορεί να βρεθείς σε καλή μέρα και να το πάρεις, κάτι που δεν ισχύει στα πλέι οφ. Εκεί αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι η διάρκεια». 

Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας είναι οι διεκδικητές του πρωταθλήματος, δηλαδή, ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός: «Για τον τίτλο πιστεύω ότι θα παλέψουν εμείς, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός. Ο Γηραιός αυτή τη στιγμή περνά μία μίνι περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δυσκολεύεται να πάρει κάποιες νίκες, γι’ αυτό και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλά στοιχεία μέσα στη χρονιά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ομάδα που μπορεί να αντέξει στην πίεση και τον πρωταθλητισμό. Είναι έτσι η νοοτροπία του και δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση».

Πηγή sport-fm Read more!

Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ, Παμπορίδης στη Λάρισα

Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ, Παμπορίδης στη Λάρισα
Ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Ο Βασίλης Παμπορίδης θα «σφυρίξει» το Λάρισα-Παναθηναϊκός και ο Χρήστος Μήτσιος το Ολυμπιακός-Εργοτέλης. 

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 25ης αγωνιστικής: 

Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης Κάκος (Κέρκυρας), Μπαλτάς (Αχαΐας), Μπιτσίδης (Θράκης) 
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Τριτσώνης (Αθηνών), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Καρατζίκας (Αθηνών) 
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Δημητριάδης(Μακεδονίας), Γεωργιάδης(Κοζάνης) 
Ολυμπιακός-Εργοτέλης Μήτσιος (Ηπείρου), Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπακάρης(Αθηνών) 
Ξάνθη-Κέρκυρα Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου) 
Ατρόμητος-Πανιώνιος Σπάθας(Πειραιά), Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά) 
Άρης-Ηρακλής Παππάς (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) 
Λάρισα-Παναθηναϊκός Παμπορίδης (Κιλκίς), Καρσιώτης (Κορίνθου), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Πηγή sport-fm Read more!

Γόντικας: «Είστε επαγγελματίες, θέλω νίκες»

Γόντικας: «Είστε επαγγελματίες, θέλω νίκες»
Ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε στην προπόνηση της Τετάρτης την Παιανία και μίλησε στους παίκτες της ομάδας σε ελληνικά και αγγλικά. 

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μάζεψε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους σύστησε την προσοχή, αφού οι καλές εμφανίσεις από εδώ και πέρα είναι το ζητούμενο. 

«Είστε επαγγελματίες, μην επηρεάζεστε από αυτά που ακούτε και κάντε νίκες» ήταν μερικά από τα λόγια του προεδρεύοντα αντιπροέδρου. 

«Ξέρω ότι είστε επαγγελματίες. Μην επηρεάζεστε από αυτά που ακούτε από εδώ κι από εκεί, η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη για μας. Ίσα-ίσα. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι και να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος» ήταν το μήνυμα της διοίκησης η οποία θορυβήθηκε εν μέρει με την απόδοση της ομάδας απέναντι στον Ατρόμητο. 

Και επειδή σε αυτές τις περιστάσεις ταιριάζει το ρητό «προσέχω για να έχω», ο Δημήτρης Γόντικας προσπαθεί να προλάβει πιθανή αδιαφορία από τους ποδοσφαιριστές του. Εν τω μεταξύ και ο Φερέιρα στη χθεσινή προπόνηση ανέλαβε να τονώσει το ηθικό των παικτών του. 

Πηγή sport-fm Read more!

Τσιρίλο: «Δεν ήθελα να προκαλέσω»

Καμία πρόθεση να δημιουργήσει κλίμα εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν είχε ο Μπρούνο Τσιρίλο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Ιταλός αμυντικός χαρακτήρισε ατυχές το κάλεσμά του στον κόσμο να κάνει «μπ…ελο» τη ρεβάνς της Τούμπας και ζήτησε από τον κόσμο της «Ένωσης» να τον συγχωρέσει. Παράλληλα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση, αλλά και τη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία.
Τσιρίλο: «Δεν ήθελα να προκαλέσω»

Αναλυτικά, ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας και στην Ελένη Περσία για:

- τον χθεσινό πρώτο ημιτελικό: «Ήταν ένα δύσκολος αγώνας. Δεν ήταν εύκολο για μας να παίζουμε με εννέα παίκτες στα τελευταία 15-17 λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι πως αποφύγαμε να δεχτούμε γκολ».

- τη διαιτησία του πρώτου αγώνα: «Δεν υπήρχε λόγος να αποβληθεί ο Ίβιτς και ο Λίνο. Πιστεύω όμως πως όλοι μας είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη. Δεν ήταν μια καλή μέρα για εκείνον».

- τη ρεβάνς της Τούμπας: «Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Σίγουρα θα είναι δύσκολη η ρεβάνς, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να περάσει στον τελικό. Όμως το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

- τη δήλωσή του που σχολιάστηκε αρνητικά: «Είπα μια λέξη που αργότερα μου εξήγησαν πως δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Δεν μιλάω καλά τα ελληνικά και δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Όλοι ξέρουν και γνωρίζουν πως δεν θέλω να προκαλώ βία. Ήθελα μόνο να πω ότι ζητώ στον επαναληπτικό από τον του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ελπίζω μέσα από την καρδιά μου να με συγχωρήσουν και οι οπαδοί της ΑΕΚ».
Πηγή sport-fm
Read more!

Μικρά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Άρη

Μικρά πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Άρη
Οι ανακοινώσεις του αθλητικού δικαστή 
Με πρόστιμα 1.500 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα τιμωρήθηκαν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Άρης για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες με Μαρούσι και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα για τη 19η αγωνιστική της Α1. 

Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός 

Για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης κατά φυσικών προσώπων για τα οποία (υβριστικά συνθήματα) οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν, ως όφειλαν το άρθρο 27 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, πρόστιμο 1.400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΜΑΡΟΥΣΙ της 26-2-2011. 

Για την ΚΑΕ Άρης 

Για ρίψεις αντικειμένων (όχι επικινδύνων) προς τους διαιτητές του αγώνα κατά την αποχώρηση τους, πρόστιμο 1.500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ της 26-2-2011.

Πηγή sport-fm Read more!

Με φόρα από την... Πόλη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας (8.45μ.μ., ΕΤ1), με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοδοξούν να συνδυάσουν την εξασφαλισμένη κορυφή του Ε' ομίλου με μία ακόμα νίκη.
Με φόρα από την... Πόλη
Ύστερα από την εμφατική επικράτησή τους στην έδρα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, οι κυπελλούχοι Ελλάδος «κλείδωσαν» την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν -με πλεονέκτημα έδρας- την Σιένα.

Πλέον, οι Πειραιώτες καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο λιθουανικής ομάδας, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Μπουρούση, Μάρκο Κέσελ και Παναγιώτη Βασιλόπουλου, να ευελπιστεί στην μαζική συμπαράσταση του κόσμου στο ΣΕΦ.

Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου, που έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της Ευρωλίγκας, ευελπιστεί να δοθεί... συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του στην δεύτερη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η προϊστορία

Ο Ολυμπιακός υπερέχει στο σύνολο των αναμετρήσεών του με την κυπελλούχο Λιθουανίας, αφού μετρά έξι νίκες, ενώ έχει υποστεί μόλις δύο ήττες.

Αναλυτικά οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση:

20/04/1999  Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός   87-71   (Φάιναλ φορ, ημιτελικός)
02/03/2006  Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας   78-69    Ευρωλίγκα
30/03/2006  Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός   72-99    Ευρωλίγκα
29/11/2007  Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας   90-74    Ευρωλίγκα
24/1/2008   Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός   88-75    Ευρωλίγκα
27/2/2008   Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις Κάουνας   86-84    Ευρωλίγκα
13/3/2008   Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός   52-61    Ευρωλίγκα
26/1/2011   Ζαλγκίρις Κάουνας-Ολυμπιακός   64-71    Ευρωλίγκα
Πηγή gazzeta Read more!

Κριστιάνο: 6,5 ώρες χωρίς γκολ...

Κριστιάνο: 6,5 ώρες χωρίς γκολ...
Περίοδο ντερφορμαρίσματος περνάει ο Ρονάλντο και η Ρεάλ το πληρώνει, καθώς είναι στο -7 από την Μπάρτσα. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε 6,5 ώρες χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγάλη εξάρτηση από τον Κριστιάνο και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σύμπτωση, αφού η κακή φόρμα των Μερένχες είναι την ίδια ακριβώς περίδοδο με την χειρότερη του Πορτογάλου από τότε που φόρεσε τη λευκή φανέλα. Το τελευταίο γκολ του 26χρονου ήρθε στις 6 Φεβρουαρίου κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και από τότε έχουν περάσει 409 λεπτά χωρίς να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό στην Primera Division. Η Ρεάλ έχει κερδίσει μόλις τα δύο από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (με Εσπανιόλ και Λεβέντε) και έχει πετύχει συνολικά τέσσερα γκολ. Ο Ρονάλντο έχει σταθεί άτυχος στο να μεγαλώσει τον λογαριασμό του καθώς με την Λιόν στο Champions League και την Ντεπορτίβο είχε δοκάρι.

Ο Φεβρουάριος είναι ο χειρότερος φετινός μήνας του, με δύο γκολ, επίδοση που είναι σε πολύ μεγάλη απόσταση από αυτή του Οκτωβρίου, όταν και έβαλε 11 τεμάχια. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά, πλέον βρίσκεται με 24 γκολ, δύο πίσω από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Λέο Μέσι. Παρά το ότι διανύει περίοδο... ξηρασίας ο Κριστιάνο έχει βάλει 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (24 στην Primera, 6 στο Copa del Rey και 4 στο Champions League) ξεπερνώντας ήδη τα 33 περσινά. Εχει ακόμα 13 αγώνες στο πρωτάθλημα, τον τελικό του κυπέλλου και τουλάχιστον ένα ματς στο Champions League για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ, που είναι 42 γκολ, όταν έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι και την Χρυσή Μπάλα τη σεζόν 2007-08.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μοράτι: «Τώρα γίνεται ενδιαφέρον»

Μοράτι: «Τώρα γίνεται ενδιαφέρον»
Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, δεν θεωρεί ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα στη νίκη της Μίλαν επί της Νάπολι, ενώ δήλωσε ότι πιστεύει πως η Ίντερ μπορεί να προσπεράσει τη Μίλαν και να κατακτήσει τον τίτλο.

Ο Μάσιμο Μοράτι δεν έχασε το κουράγιο του από τη νίκη της Μίλαν επί της Νάπολι, αλλά πιστεύει ότι το πρωτάθλημα τώρα έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα αυτά είναι ευχάριστα και τα πράγματα αρχίζουν να αποκτούν ενδιαφέρον. Δεν πιστεύω ότι κρίθηκε το πρωτάθλημα ακόμα. Η Νάπολι δεν είναι εκτός κούρσας. Είναι μια δυνατή ομάδα και πάντα τα πάνε καλά. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάμε καλά και να μαζέψουμε βαθμούς, αλλά δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πόρτα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ»

«Πόρτα σε Άρσεναλ και Λίβερπουλ»

Έτοιμος να απορρίψει προτάσεις από Άρσεναλ και Λίβερπουλ προκειμένου να υπογράψει στη Μίλαν είναι ο αμυντικός της Ρόμα, Φιλίπ Μεξές, όπως αναφέρεται στον ιταλικό Τύπο.Σύμφωνα με όσα έγραψε νωρίτερα το Virgilio και η Gazzetta dello Sport, ο 28χρονος Γάλλος δεν δέχθηκε πρόταση ανανέωσης της Ρόμα επειδή τα βρήκε με τη Μίλαν για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών, με ετήσιες απολαβές περίπου 4 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν στο μάτι της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Νοικοκυρεμένοι... χειρισμοί!

Νοικοκυρεμένοι... χειρισμοί!

O Γιώργος Νοικοκύρης κάνει... ντεμπούτο στο blog του στο katimagiko.gr γράφοντας για το θέμα της παραμονής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, αλλά και για την υπόλοιπη επικαιρότητα των «ερυθρόλευκων».Ο επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναλύει στη στήλη του στο katimagiko.gr το ζήτημα του Βέλγου ποδοσφαιριστή και όχι μόνο. Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Το πιο ακριβό εισιτήριο διαρκείας στον κόσμο..

Να μας τρελάνουν προσπαθούν...
Το πιο ακριβό εισιτήριο διαρκείας στον κόσμο; Ξεχάστε τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Ρεάλ, Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, η Πιτέρμπορο… σπάει το ρεκόρ Γκίνες με ποσό που προκαλεί ίλιγγο…
Μάχη ανόδου για την Τσάμπιονσιπ δίνει η Πιτέρμπορο και οι διοικούντες τον σύλλογο προσπαθούν να τη βοηθήσουν και οικονομικά. Έτσι, προσφέρουν εισιτήρια διαρκείας σε τιμή… εξωφρενική, αφού 17.700 ευρώ δεν πληρώνουν πουθενά στον κόσμο. Σχεδόν δέκα φορές πάνω από τη Ρεάλ, ενώ και οι άλλοι μεγάλοι έχουν τιμές που δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος φιλοδοξεί να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες. Τι προσφέρουν στους… τυχερούς; Δερμάτινα άνετα καθίσματα στα χρώματα της ομάδας, αλλά και άφθονο ποτό και φαγητό! Οι θέσεις πάντως είναι λίγες και οι διοικούντες τα δίνουν όλα, αν και οι εποχές είναι δύσκολες και τα διαρκείας στη Βρετανία παρουσιάζουν πτώση!

Τα πιο ακριβά διαρκείας
1) Πιτέρμπορο 17.700 ευρώ
2) Άρσεναλ 2.150
3) Τσέλσι 2.000
4) Ρεάλ Μαδρίτης 1.860
5) Τότεναμ 1.350

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Επίθεση Μουρίνιο σε λίγκα και Τύπο

Επίθεση Μουρίνιο σε λίγκα και Τύπο

Τα είπε χύμα ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως την ισπανική λίγκα για «διευκόλυνση» στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα. «Εσείς πρέπει να σχολιάζετε αυτές τις αποφάσεις», είπε στους δημοσιογράφους.Ο Πορτογάλος τεχνικός παραπονέθηκε ότι η ισπανική λίγκα διευκολύνει την Μπαρτσελόνα με τις ημερομηνίες των αγώνων, ενώ δεν κάνει το ίδιο και για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται την Τρίτη (08/03) εντός έδρας για το Champions League και στη συνέχεια την Κυριακή (13/03) εναντίον της Σεβίλλης για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Βαλένθια αγωνίζεται την Τετάρτη (09/03) εκτός έδρας για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και στη συνέχεια το Σάββατο (12/03) για την Primera Division.

«Εσείς είστε που πρέπει να σχολιάζετε αυτές τις αποφάσεις και μπορείτε να το κάνετε με υπεύθυνο τρόπο ή με υποκριτικό. Αν θέλετε να είστε υποκριτές, είναι δικό σας θέμα», είπε προς τους δημοσιογράφους ο 48χρονος.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Game Over!

Game Over!

O Χρύσανθος Τσαλτίδης μέσω του blog του στο gazzetta.gr στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά αντιθέτως όλα τώρα αρχίζουν για την είσοδο στα πλέι οφ.


Πριν από λίγα χρόνια οι φίλοι του Ηρακλή το… διασκέδασαν στο «Κλ. Βικελίδης» με μία ομάδα που μόνο οι φανέλες θύμιζαν ότι είναι ο ΑΡΗΣ και φυσικά με τη βλακεία (;) ή τις στημένες ενέργειες ορισμένων που οδήγησαν στη διακοπή εκείνου του αγώνα και όλα τα τραγελαφικά που ακολούθησαν.

Φυσικά ο ΑΡΗΣ ήταν η μόνη ομάδα που όχι απλά τιμωρήθηκε, αλλά στην κυριολεξία εξοντώθηκε με αφορμή εκείνα τα γεγονότα. Πλέον οι οπαδοί άλλων ομάδων μπορούν με ευκολία να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους και να «κοπανάνε» τους αντίπαλους αθλητές και οι ομάδες να «τιμωρούνται» με… εξοντωτικές ποινές μίας ή και δύο αγωνιστικών. Φτάσαμε στο σημείο ΠΑΕ να καταγγέλλουν τον αθλητή ότι χτύπησε τον οπαδό που βρέθηκε (sic) μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να δέσει τα κορδόνια του.

Το παιχνίδι όμως εκείνο οι φίλοι του Ηρακλή το χάρηκαν με την ψυχή τους, γιατί τους δόθηκε το δικαίωμα να αναδειχθούν έστω και για λίγο μέσα στην πόλη και παράλληλα επειδή είδαν ως μία τεράστια ευκαιρία το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ θα βρισκόταν την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική.

Βέβαια δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για μεγέθη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου (θα ήταν και ανούσιο, καθώς ο κάθε οπαδός τη δική του ομάδα θεωρεί μεγαλύτερη και καλύτερη και πάντα βρίσκει την… κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει -λαός, κύπελλα, πρωταθλήματα- για να δικαιολογήσει την τρέλα του). και βέβαια το τι ακολούθησε.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όμως πέρα από τη δική μας πίκρα και τρέλα, είναι αλήθεια ότι οι φίλοι του Ηρακλή ήταν εφευρετικοί με το πανό που έγραφε GAME OVER. Πανό εξοργιστικό και ικανό να σε κάνει να βγάζεις αφρούς αν είσαι αρειανός, βιώνεις ό,τι βιώνεις και το βλέπεις απέναντί σου, αλλά την ίδια στιγμή και… εφευρετικό για τους φιλοξενούμενους σε εκείνο το παιχνίδι. Με δόση... κόμπλεξ βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι οπαδικά... πίκαρε.

Στον ΑΡΗ, θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είτε θα σβήσει τις ελπίδες ή θα κάνει πράξη αυτό το οποίο είπαν και οι οργανωμένοι στους ποδοσφαιριστές. Το πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ τώρα αρχίζει και καλούνται άπαντες μέσα στον σύλλογο να τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Κι επειδή οι παίκτες έχουν πάρει το μήνυμα, είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο δεν θα τεθεί ούτε θέμα πάθους ούτε δύναμης ούτε προσπάθειας. Κι αν η τύχη είναι στη… μέση, θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Πέρα από όλα τα άλλα, όμως, ας βροντοφωνάξουν κι αυτοί μαζί με όλο τον κόσμο του ΑΡΗ το GAME OVER στους συναδέλφους τους από τον Ηρακλή. Το χρωστάνε και στην ιστορία της ομάδας…

ΥΓ1. ΤΟ GAME OVER βέβαια, για τους γνώστες, είχε αναρτηθεί την επόμενη χρονιά στο Παλέ στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Ηρακλή, όταν και οι Κίτρινοι κέρδισαν άνετα και οδήγησαν τον συμπολίτη στην Α2, όπου παρέμεινε μέχρι και την περσινή σεζόν.

ΥΓ2. Ο «Μπόμπα» άνοιξε λογαριασμό και θα τον ενισχύσει το Σάββατο. Πιστεύω μάλιστα ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα σκοράρει από τον ΑΡΗ…

ΥΓ3. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες. Για αυτό θα έρθει και στο «Βικελίδης» το Σάββατο. Έστω και χωρίς τον Τάσο, που τραυματίστηκε…

ΥΓ4. Για τα σενάρια εισόδου στην πεντάδα τα έχουμε πει. Σας λέω, λοιπόν, ότι θεωρώ πολύ πιθανό ο ΑΡΗΣ να βρεθεί στην πεντάδα μέσω Τρίπολης. Και θα πλησιάζει (ίσως και προσπεράσει) σε κάθε μία από τις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

ΥΓ5. Μήτσο, να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι. Έφυγες τόσο άδικα, μόλις στα 42 σου. Να είναι γερά τα παιδάκια σου και οι δικοί σου να σε θυμούνται. Άπαντες πάντως στο ΑΡΗΣ FM δεν θα σε ξεχάσουμε…

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Δυσάρεστη η αναβολή»

«Δυσάρεστη η αναβολή»
Οι Νίλσεν και Γλυνιαδάκης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή του τελικού Κυπελλου λίγο πριν από τον διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις (3/3, 20:45, ΕΤ1).Εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του TOP16 ο Ματ Νίλσεν τόνισε για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις πως «η άμυνα είναι αυτή που θα μας δώσει τη νίκη στο ματς θέλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι…. Παρ’ όλο που το ματς είναι αδιάφορο, δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο ματς χαλαροί. Θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για εμάς να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Η Ζαλγκίρις μας δυσκόλεψε στο πρώτο ματς και δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να προσέξουμε».

Η αναβολή του τελικού τάραξε το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» και ο Αυστραλός φόργουορντ σχολίασε πως «δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πλέον όπως ήρθε η κατάσταση δεν σας κρύβουμε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η Σιένα αλλά μέχρι τότε υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με τη σειρά του εξήγησε πως «έχουμε βρει ρυθμό στα τελευταία ματς και αυτό είναι που διαφοροποιεί την εικόνα μας σε σχέση με την πρεμιέρα και στο Κάουνας που δυσκολευτήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα μπούμε στο παρκέ με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουμε», ενώ δήλωσε για την αναβολή του τελικού πως «είναι λυπηρό ότι δεν θα γίνει ο τελικός, γιατί είναι ένα ματς που ξέρεις πως θα παίξεις εδώ και δύο μήνες και πέντε μέρες πριν σου λένε ότι δεν θα γίνει. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γι' αυτό και συνεχίζουμε».
Πηγή gazzetta.gr Read more!

Παρέμβαση και… επίσημα!

Παρέμβαση και… επίσημα!
Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, καθώς διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα λεγόμενα του Βοριά για το Μακάμπι-Ολυμπιακός!Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε χθες ότι τα όσα είπε ο Βοριάς για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και για τη σχέση που μπορεί να έχουν Δαλούκας, Μαρινάκης και Μπέος, προκάλεσαν την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου!

Σήμερα, ο κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρτική έρευνα για την υπόθεση και θα καλέσει όλους όσοι φέρεται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Πρώτος από το γραφείο του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει ο Βοριάς, ο οποίος μέσω των παρεμβάσεων του στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο «Blue Sky» έχει… ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Νίκες μέχρι το τέλος»

«Νίκες μέχρι το τέλος»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέποντας τους παίκτες του να μην μπορούν να... ξεκολλήσουν από το Φάληρο, ζήτησε μόνο «τρίποντα» μέχρι το τέλος της χρονιάς.Ο Πορτογάλος τεχνικός στην πρωινή προπόνηση είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του: «Βλέπω πως αρκετοί από εσάς έχετε επηρεαστεί από όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε μπροστά, δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Ξεχάστε ό,τι έγινε και πάμε για έξι νίκες μέχρι το τέλος. Θέλω μόνο νίκες. Tώρα έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, που θέλει οπωσδήποτε βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τα... είπε με παίκτες ο Μαρινάκης

Τα... είπε με παίκτες ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης με τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και τους Γιάννη Μανιάτη και Ούρκο Πάρντο, με τους οποίους μίλησε για διάφορα θέματα.

Ένα εφ' όλης της ύλης τετ α τετ είχε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και τους Γιάννη Μανιάτη και Ούρκο Πάρντο. O ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε κυρίως για την προσπάθεια των Πειραιωτών για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου αλλά και για τη νέα χρονιά, όπου θα υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες.

Μιλώντας προς τον Νικοπολίδη ο Μαρινάκης του επισήμανε: «Είσαι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Θέλω να στείλεις το μήνυμα προς στους συμπαίκτες σου να τα δώσουν όλα για νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να χαλάσουμε την έως τώρα καλή μας εικόνα».

Στον Ντουντού είπε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που γύρισες γερός στα γήπεδα. Περιμένουμε από εσένα να γίνεις ο γνωστός Ντουντού και να δείξεις τις ικανότητές σου».

Παρατηρήσεις σε Μανιάτη και... ντόπες σε Πάρντο

Ο Μαρινάκης συζητώντας με τον Μανιάτη του ανέφερε πως «η αλήθεια είναι πως δεν πήγες καλά στο ματς με τον Πανιώνιο. Είναι και φυσιολογικό, άλλωστε, από την στιγμή, που ήσουν τρακαρισμένος, αφού τέθηκε αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα σου. Εμείς όμως σε πιστεύουμε πολύ. Σε εμπιστευόμαστε. Προχώρα και εμείς είμαστε εδώ».

Σχετικά με τον Πάρντο ο Μαρινάκης επέλεξε να τον εμψυχώσει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει άγχος. Εξακολούθησε να δουλεύεις και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε από εσένα να τα δίνεις όλα και εμείς θα σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο». Από μέρους τους οι παίκτες μετέφεραν το μήνυμα του προέδρου στους συμπαίκτες τους.


Πηγή gazzetta.gr Read more!

Σιγουριά για Βύντρα

Σιγουριά για Βύντρα
Παρά την αρχική διαφορά στις συζητήσεις με τον Λουκά Βύντρα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν δεδομένο πως ο διεθνής μπακ θα υπογράψει άμεσα και θα τελειώσει το... σίριαλ που φαίνεται να ξεκινάει.H διαφορά των 200.000 ευρώ που φαίνεται να υπήρξε στις πρώτες συζητήσεις με τον Λούκα Βύντρα δεν είναι ικανή να χαλάσει το «deal» ανάμεσα στους «πράσινους» και τον διεθνή μπακ. Οι διοικούντες το «τριφύλλι» θεωρούν πως στο προσεχές διάστημα θα τα βρουν με τον 30χρονο αμυντικό και όλα θα κυλήσουν ομάδα, καθώς επιθυμία του Παναθηναϊκού αλλά και του παίκτη είναι να συνεχίσουν μαζί.

Πηγή gazzetta.gr Read more!

«Απαντάει» με βίντεο για Λέτο!

«Απαντάει» με βίντεο για Λέτο!
Στην... αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός όσον αφορά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη, καθώς πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα την Πέμπτη βίντεο που δείχνει τον Σεμπαστιάν Λέτο να ρίχνει αγκωνιά στον Βασίλη Τοροσίδη.Βίντεο όπου θα φαίνεται ο Σεμπαστιάν Λέτο να χτυπάει τον Βασίλη Τοροσίδη θα βγάλει στο... φως την Πέμπτη ο Ολυμπιακός. Με αυτόν τον τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» θα... απαντήσουν στον Αργεντινό χαφ του Παναθηναϊκού, από την συμπεριφορά του οποίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλά παράπονα από τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Πηγή gazzetta.gr Read more!

«Να κάνουμε μπ…ελο την Τούμπα»

«Να κάνουμε μπ…ελο την Τούμπα»
Ξέσπασε ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ιταλός αμυντικός αναφέρθηκε στις δύο αποβολές των Ίβιτς και Λίνο λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αυτό ειναι το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο δυναμικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον επαναληπτικό κάνοντας λόγο για καυτή ατμόσφαιρα.

«Ο ΠΑΟΚ πήρε σήμερα το αποτέλεσμα που ήθελε. Σήμερα αυτό που έγινε με τον Λίνο και τον Ιβιτς δεν έχει ξαναγίνει. Το μαρκάρισμα του Λίνο είναι στο κέντρο, ενώ ο Ιβιτς ζήτησε φάουλ και αποβλήθηκε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μάλλον αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Τούμπα, η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι καυτή. Θα πρέπει να γίνει μπ…έλο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε και πάλι ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα είναι μεγάλη και έχει μεγάλη δύναμη. Είναι δύσκολο για τον αμυντικό να αντιδράσει όταν η ομάδα του είναι με εννέα παίκτες. Ήμασταν φανταστικοί όμως σήμερα και κρατήσαμε το μηδέν. Ήταν όμως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».


Πηγή gazzetta.gr Read more!

Μαύρος πάνθηρας κατάπιε τον πελάτη!

Μαύρος πάνθηρας κατάπιε τον πελάτη!
Οι μαθητές... δημιουργούν παράδοση στα συγκλονιστικά παιχνίδια του βόλεϊ! Ο Ολυμπιακός νίκησε για 3η φορά φέτος τον «αυτόχειρα» Παναθηναϊκό 3-2, χάρη στον «μαύρο πάνθηρα» Ντεσπέιν, και πήγε τελικό!

Το τρία στα τρία έκανε ο Ολυμπιακός, νικώντας και μέσα στο Ρέντη τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» και τις τρεις φορές που έχουν βρει φέτος τους «πράσινους» τους έχουν νικήσει. Τελευταία ήταν η σημερινή όπου σε ένα πραγματικά εξαιρετικό παιχνίδι, διαφήμιση για το βόλεϊ, νίκησαν με 3-2 (20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17) και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στις 19/3 στην Ορεστιάδα.

Το πήρε ο Ντεσπέιν

Πριν αναφερθούμε στα του αγώνα, θα πρέπει να γίνει μια ειδική μνεία για την απόδοση του Ντεσπέιν. Ο Κουβανός ακραίος ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε όλα τα δεδομένα στο πέμπτο σετ, δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του, ενώ συνολικά ήταν εντυπωσιακός κερδίζοντας 21 πόντους με 17/28 επιθέσεις και 4 άσους. Πήγε στο σερβίς και με τους… πυραύλους που εκτόξευε, είτε κέρδιζε άσους, είτε χαλούσε την υποδοχή του «τριφυλλιού». Μάλιστα για να κάνει την πρόκριση ακόμα πιο προσωπική υπόθεση, ήταν ο παίκτης που πήρε με άσο τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης.

Ήταν διαφήμιση

Ναι μεν οι παίκτες και φίλοι του Ολυμπιακού θα πανηγυρίζουν και με τα δίκιο τους την μεγάλη νίκη και πρόκριση και στον αντίποδα οι «πράσινοι» θα είναι στεναχωρημένοι για την εμφάνιση, ωστόσο αυτό που κέρδισε σήμερα ήταν το βόλεϊ. Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, παρότι το γήπεδο δεν γέμισε και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθηλώνοντας τους πάντες που το παρακολούθησαν και σίγουρα τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Περιμένει να δει τον αντίπαλο

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανανεώσει το ραντεβού του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου και θα περιμένει την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στην Πυλαία για να δει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Ορεστιάδας (19/3).

Το έχασε μέσα από τα χέρια του

Παρά την ήττα η εμφάνιση του Παναθηναϊκού μόνο κακή δεν μπορεί να πει κάποιος πως είναι, μιας και οι «πράσινοι» έπαιξαν και αυτοί εξαιρετικό βόλεϊ, φτάνοντας μια ανάσα από την μεγάλη πρόκριση. Μάλιστα στο 5ο σετ έδειχναν να την είχαν στα χέρια τους, μιας και είχαν προηγηθεί με 10-6, αλλά εκεί μίλησε ο Ντεσπέιν και τα συνεχόμενα λάθη, με συνέπεια οι «ερυθρόλευκοι» να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Εξαιρετικό «πράσινο» ξεκίνημα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρώτο σετ και με τον Γιορντάνοφ στην επίθεση και το καλά στημένο μπλοκ που παρότι δεν κέρδιζε πόντους έσπαγε τις αντίπαλες μπάλες, κατάφερε να κάνει και μάλιστα με σχετική ευκολία το 1-0 (25-20).

Η ανατροπή του Ολυμπιακού

Στο δεύτερο και παρά το καταπληκτικό ξεκίνημα του «τριφυλλιού», που προηγήθηκε με 0-4, ο Ολυμπιακός αρχικά κατάφερε να φέρει το σετ και μετά το ματς στα ίσια κερδίζοντας με 25-21.
Στον τρίτο οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη συνεχώς έφευγαν μπροστά στο σκορ με τρεις και τέσσερις πόντους, με τους αντιπάλους τους να τους φτάνουν δείχνοντας πως δεν θα κατέθεταν έτσι εύκολα τα… όπλα. Ωστόσο στο 22-22, μια επίθεση του Τζούριτς, ένα μπλοκ σε Λάππα και μία λάθος πάσα του Ψάρρα, έφεραν τους πρωταθλητές προπορευόμενους με 2-1.

Και όμως αντέδρασε

Παρότι όλα έδειχναν ιδανικά για τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 και να φτάσουν στην άνετη πρόκριση, υπήρξε η αντίδραση και μάλιστα άμεση από τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους, πήραν με άνεση το 4ο σετ με 25-17 και έφεραν το ματς στα ίσια.

Μέσα από τα χέρια τους…

Στο πέμπτο με την ψυχολογία αυτή την φορά να έχει γύρει προς το μέρος τους οι «πράσινοι» έδειξαν έτοιμοι για την μεγάλη πρόκριση, μιας και κατάφεραν να προηγηθούν με 10-6. Ωστόσο εκεί που όλα έδειχναν πως η νίκη θα έρθει εύκολα, υπήρξε η αυτοκτονία. Με συνεχόμενα λάθη στην ανάπτυξη και με τον Ντεσπέιν να… πυροβολεί από την θέση του σερβίς, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και με άσο του Κουβανού να πάρει την μεγάλη νίκη επικρατώντας με 19-17.

Ολυμπιακός (Γιάννης Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 21 (4 άσοι, 17/28 επ., 46% υπ.), Γιαμπλόνσκι 6 (4/8 επ., 36% υπ., 2 μπλοκ), Φιλίποφ 1 (1 μπλοκ), Εστράδα 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 9 (6/10 επ., 3 μπλοκ), Τζούριτς 25 (2 άσοι, 20/56 επ., 3 μπλοκ), Κουζούνης (λ, 56% υπ.), Παπάζογλου 3 (1/2 επ., 2 μπλοκ), Κοκκινάκης, Φράγκος 10 (8/16 επ., 56% υπ., 2 μπλοκ), Χαριτωνίδης, Σωτηρίου

Παναθηναϊκός (Στέλιος Καζάζης): Μηνούδης 4 (3/6 επ., 67% υπ., 1 μπλοκ), Ψάρρας 3 (2 άσοι, 1/1 επ.), Πετρέας 6 (5/14 επ., 1 μπλοκ), Γιορντάνοφ 24 (2 άσοι, 22/55 επ.), Πανταλέων 2 (2/10 επ.), Λάππας 14 (1 άσος, 10/21 επ., 64% υπ., 3 μπλοκ), Παπαδημητρίου (λ, 63% υπ.), Γκενς, Σάκι 8 (8/17 επ., 30% υπ.), Κόβατς 3 (1/3 επ., 2 μπλοκ), Ντονάς.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Μαθία στον Ολυμπιακό!

Ο Μαθία στον Ολυμπιακό!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Εντουάρντο Μαθία θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού! Ο 37χρονος Ισπανός ήταν υπεύθυνος μεταγραφών στη Λίβερπουλ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου του 2010.

Ο Εντουάρντο Μαθία θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα τον νέο τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα θα είναι ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές στον Πειραιά, αφού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει πλέον δεύτερο ρόλο στους «ερυθρόλευκους» και ασχολείται περισσότερο με τις ακαδημίες. Ο παλαίμαχος Σέρβος επιθετικός έχει γίνει και «κυνηγός ταλέντων», σε αντίθεση με τον Μαθία, που θα είναι ο υπεύθυνος για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Μαθία γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1974, είναι παντρεμένος και έχει δίδυμα. Πριν από τρεις μήνες (μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου) δούλευε στη Λίβερπουλ. Ο Ισπανός σκάουτερ έχει εργαστεί τόσο στην αγγλική ομάδα όσο και στη Βαλένθια, όπου ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Εντουάρντο Μαθία είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Ράφαελ Μπενίτεθ από τότε που ο Μαδριλένος προπονητής ήταν στις «νυχτερίδες».

Τεράστια κίνηση

Είναι φυσικά κατανοητό ότι πρόκειται για μια κίνηση πολύ μπροστά από τα ελληνικά δεδομένα, η οποία αναμένεται να παίξει ρόλο στην ενδυνάμωση του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Άλλωστε, ποδοσφαιράνθρωποι που έχουν δουλέψει στη Λίβερπουλ και τη Βαλένθια, δεν μας… κάνουν την τιμή να δουλεύουν και συχνά στα μέρη μας, οπότε αν μη τι άλλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστώνεται αυτή τη σημαντική «μεταγραφή».

Τα… χνώτα του Βαλβέρδε

Θα πρέπει βέβαια να τονιστεί και μία ακόμη σημαντική παράμετρος που ακούει στο όνομα Ερνέστο Βαλβέρδε. Η κοινή καταγωγή, η κοινή γλώσσα, αλλά και η κοινή ποδοσφαιρική κουλτούρα του προπονητή του Ολυμπιακού με τον Μαθία παίζουν τον ρόλο τους όσον αφορά την αγαστή συνεργασία των δύο ανδρών προς όφελος του συλλόγου. Άλλωστε, δεν είναι λίγες φορές που στο παρελθόν σε διάφορους συλλόγους έκαναν ζημιά οι κόντρες προπονητή και τεχνικού διευθυντή.

Από ποδοσφαιριστής, τεχνικός διευθυντής

Ο 37χρονος τεχνικός διευθυντής υπήρξε παίκτης στο «Μεστάγια» για δύο δεκαετίες, μετά έγινε τεχνικός σύμβουλος και στη συνέχεια προσωπικός βοηθός του τότε προέδρου της Βαλένθια, Χουάν Σολέρ. Όταν ήταν στις «νυχτερίδες» ο Μπενίτεθ, ασχολήθηκε με τους νεαρούς παίκτες και όταν πήρε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, πήρε στην ομάδα τον Βραζιλιάνο μέσο Εντού με τη βοήθεια του... Μποσμάν.


Το τέλος στη Βαλένθια

Πάντως, όταν έχασε τη θέση του από τον Αμεντέο Καρμπόνι, στον Μαθία προτάθηκε άλλο πόστο στον ισπανικό σύλλογο, αλλά αρνήθηκε να αναλάβει: «Είναι μια επαγγελματική απόφαση. Νομίζω πως η δουλειά μου εδώ έφτασε στο τέλος της και δεν μπορώ να δώσω τίποτα παραπάνω», ανέφερε.


Νέα σελίδα στη Λίβερπουλ

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια και παρότι και αυτός τον επιθυμούσε στην ομάδα, ο Εντουάρντο Μαθία προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ. Από την αγγλική ομάδα ανακοινώθηκε ως αρχηγός του σκάουτινγκ και επίσημα στις 15 Ιουνίου του 2006, αντικαθιστώντας τον Πάκο Χερέρα, ο οποίος είχε συμφωνήσει με την Εσπανιόλ.


Πρώτη κίνηση ο... Χριστοδουλόπουλος

Μάλιστα, η πρώτη μεταγραφή που προσπάθησε να κάνει ήταν του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Μαθία ανακάλυψε τον «Λάζο» όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ και λίγο έλειψε να ντύσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στα κόκκινα. Ο Ισπανός είχε καλή συνεργασία με τον διευθυντή ακαδημιών της Λίβερπουλ, Φραν ΜακΠάρλαντ.


Τρία τρόπαια σε τρία χρόνια

Ο Εντουάρντο Μαθία ήταν πολύ επιτυχημένος στη Βαλένθια αφού κατάκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο UEFA μέσα σε διάστημα τριών χρόνων. Πάντως, στη Λίβερπουλ δεν ήταν και τόσο γούρικος, αφού τον τελευταίο της τίτλο σε οποιοδήποτε διοργάνωση η αγγλική ομάδα τον πανηγύρισε ένα μήνα πριν υπογράψει ο Ισπανός. Στην τροπαιοθήκη του είναι ένα πρωτάθλημα με τις ρεζέρβες των «κόκκινων».


Aστέρια με υπογραφή Μαθία

Στον Μαθία χρεώνονται πολλά από τις επιτυχίες της Βαλένθια, αφού εμμέσως πλην σαφώς αυτός έδωσε την... ώθηση σε νεαρούς παίκτες, όπως ο Μαρτσένα, ο Μπαράχα, ο Βιθέντε, ο Ανγκούλο και ο Αλμπέλδα να δείξουν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μαθία βοήθησε πάρα πολύ τον Μπενίτεθ να «χτίσει» μια δυνατή ομάδα. Όσον αφορά τη Λίβερπουλ, του χρεώνονται οι μεταγραφές των Λούκας Λέιβα, Ράιαν Μπάμπελ, ενώ έβαλε το... λιθαράκι του για τους Χαβιέ Μασεράνο, Φερνάντο Τόρες, Μάρτιν Σκρτελ, Ντάνιελ Άγκερ, Ντιρκ Κάιτ, Τσάμπι Αλόνσο, Αλβάρο Αρμπελόα, Πέπε Ρέινα.


Τα κόκκινα «παλτά»

Όμως, ο Μαθία δεν είχε μέρος μόνο στα θετικά της Λίβερπουλ αλλά και στα αρνητικά. Όλες οι μεταγραφές του Ισπανού δεν ήταν πετυχημένες, καθώς στην Ιστορία έχουν μείνει παίκτες όπως ο Φρανθίσκο Ντουράν, ο Ντάνι Πατσέκο, ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, ο Αντρέα Ντοσένα, που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από το «Άνφιλντ». Από τις τελευταίες του συμβολές ήταν η απόκτηση του Κριστιάν Πόουλσεν ως αντι-Μασεράνο.



Ο τρόπος «χτισίματος» του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Εντουάρντο Μαθία ανέλυσε τον τρόπο δουλειάς του και το τι ψάχνει ακριβώς...: «Ψάχνουμε παίκτες για να χτίσουμε το μέλλον. Ποντάρουμε στους νέους παίκτες. Παίκτες που είναι 16, 17, 18 ετών πρέπει να έχουν τη νοοτροπία που θέλουμε. Για αυτό κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα με τις ρεζέρβες. Παίκτες όπως ο Νέμεθ, ο Σαν Χοσέ, ο Μπρούνα ο Σπίρινγκ, ο Ινσούα, ελπίζουμε να αποκτήσουν την ποιότητα που ζητάμε. Η πολιτική μας είναι στο μέλλον να βρεθούν στην πρώτη ομάδα και να είναι έτοιμοι σε ηλικία 20-22 ετών για να αντεπεξέλθουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης, κοιτάμε για παίκτες τύπου σαν τον Λούκας Λέιβα, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία. Ακόμα ένα παράδειγμα είναι ο Ράιαν Μπάμπελ. Και οι δύο ήρθαν στην ομάδα κοντά στα 20 και ήταν παίκτες για το μέλλον. Το επόμενο επίπεδο είναι ο Μασεράνο και ο Τόρες. Δηλαδή μικροί σε ηλικία, αλλά με μεγάλη εμπειρία και μπορούν να βρεθούν αμέσως στην πρώτη ομάδα και να μείνουν στο σύλλογο για πολλά χρόνια. Η ιδέα είναι να φέρεις αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, ώστε ο προπονητής κάθε καλοκαίρι να χρειάζεται μία με δύο ενισχύσεις», είχε τονίσει όταν ήταν ακόμη στη Λίβερπουλ.


Σκάουτερ σε όλο τον κόσμο

Ο Μαθία θεωρεί πολύ σημαντικό να υπάρχουν «μάτια» σε όλα τα μέρη του κόσμου και να μένουν μόνιμα στη χώρα τους: «Έχουμε (σ.σ. Λίβερπουλ) σκάουτερ σε όλο τον κόσμο και μένουν στη χώρα που καλύπτουν. Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε. Αν έχεις έδρα την Αγγλία και απλά ταξιδεύεις για να παρακολουθείς παίκτες, δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι φυσική. Όλα είναι θέμα αποφάσεων και σχέσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Εργάτης...

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού αγαπάει όσο τίποτα άλλο τη δουλειά του και για αυτό δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο: «Ποτέ δεν σταματάω να δουλεύω. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα πηγαίνω και παρακολουθώ αγώνες. Και τις δύο μέρες. Μπορεί να είναι και για ευρωπαϊκά τουρνουά κάτω των 17 και 19 ετών. Επίσης βλέπουμε Τσάμπιονς Λιγκ κάθε Τρίτη και Τετάρτη και Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Είναι μια ιδιαίτερη δουλειά που πρέπει να αγαπάς πολύ», ήταν τα λεγόμενά του.


Έκλεισε η πόρτα του «Άνφιλντ»

Ο Εντουάρντο Μαθία έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 κοινή συναινέσει, καθώς οι «κόκκινοι» ήθελαν να... αποχωριστούν την ισπανική παροικία του... Μπενίτεθ. Εκτός από τον Μαθία, την πόρτα της εξόδου στο «Άνφιλντ» άνοιξαν άλλοι πέντε σκάουτερ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Σιμάο ετοιμοπόλεμος!

Σιμάο ετοιμοπόλεμος!

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού μετά το χθεσινό χτύπημα που είχε στο δεξί του πόδι. Έτοιμος και ο Κοτσόλης. Ο Πλεσί απουσίαζε λόγω ίωσης.



Ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος του Τριφυλλιού και ο Στέφανος Κοτσόλης προπονήθηκαν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκαν στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Υπενθυμίζουμε πως οι δύο παίκτες χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, οι οποίες επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες με παραλλαγές. Ακολούθως έκαναν ταχύτητες και τέλος χωρίστηκαν εκ νέου σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης, ενώ ο Πλεσί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Μαυρίας και Καπίνος απουσίαζαν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Παίδων.
Πηγή gazzeta
Read more!

Ρέντναπ: «Πρόταση από Αλ Αχλί»

 Ρέντναπ: «Πρόταση από Αλ Αχλί»Πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Αχλί είχε την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε ο Χάρι Ρέντναπ.

Ο τεχνικός της Τότεναμ μίλησε στην έκδοση Daily Mail και τόνισε χαρακτηριστικά:
«Υπήρχε μία πρόταση, η οποία με ιντρίγκαρε. Μου αρέσει να έρχομαι εδώ (σ.σ. Ντουμπάι). Εδώ είναι υπέροχος ο τρόπος ζωής. Είναι ασφαλής, χωρίς μπλεξίματα, μπορείς να κάνεις πράγματα. Μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον».
Πηγή gazzeta Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...