ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Βράχος» ο Μέλμπεργκ!

Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς με τον Εργοτέλη θα βρίσκεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος αφήνει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Συνέχισε συντηρητικά ο Ιμπαγάσα, στου Ρέντη ο Λεονάρντο.
«Βράχος» ο Μέλμπεργκ!

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ πάει από το καλό στο καλύτερο αναφορικά με τον τραυματισμό που υπέστη την προηγούμενη βδομάδα και όπως όλα δείχνουν ο Σουηδός θα αγωνιστεί στο ματς του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη την ερχόμενη Κυριακή.

Όσον αφορά τον Άριελ Ιμπαγάσα, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Αργεντινός συνέχισε σε συντηρητικό ρυθμό, αφού είναι εμφανώς κουρασμένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις της ομάδας, θα δώσει κανονικά το «παρών» όμως κόντρα στους Κρητικούς.

Επιστροφή... Λεονάρντο!

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης και ο Λεονάρντο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ιντερνασιονάλ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υποφέρει από τραυματισμό εδώ και αρκετό καιρό και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματός του.

Πάντως ο «Λεό» βρέθηκε στου Ρέντη για να τον εξετάσει και ο γιατρός του Ολυμπιακού, Νίκος Τζουρούδης και αναμένεται να μείνει στη χώρα μας 2-3 μέρες.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...