ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Xαμός στο Old Firm! *ΒΙΝΤΕΟ*

Φαίνεται πως επεισόδια σε ντέρμπι δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Το «Old Firm» μεταξύ της Σέλτικ και της Ρέιντζερς στιγματίστηκε από άσχημες σκηνές, με τρεις αποβολές αλλά και τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον, να πιάνεται στα χέρια με τον Άλι ΜακΚόιστ, βοηθό του Γουόλτερ Σμιθ.
Xαμός στο Old Firm! (pic + video)

Η Σέλτικ επικράτησε της αιωνίου αντιπάλου Ρέιντζερς με 1-0 στον επαναληπτικό του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Σκοτίας, αλλά αυτό που έμεινε ήταν η ένταση κατά τη διάρκεια του 90λέπτου (τρεις αποβολές παικτών της Ρέιντζερς) αλλά και τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του τεχνικού της Σέλτικ, Νιλ Λένον και του βοηθού προπονητή της Ρέιντζερς, Άλι ΜακΚόιστ.

Το παιχνίδι από την αρχή μύριζε μπαρούτι, όταν ο Γουόλτερ Σμιθ κατάφερε να ηρεμήσει τον ΜακΚόιστ, ο οποίος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει διάλογο με τον πάγκο της Σέλτικ εξαιτίας της αποβολής του Γουίτακερ για σκληρό φάουλ στον Ιζαγκίρε, την ίδια ώρα που ο Νιλ Λένον ήταν έτοιμος να έρθει στα χέρια με τον Ελ Χατζί Ντιούφ.

Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν και στο ημίχρονο όπου ο Γιαν Μιάλμπι, βοηθός του Λένον, είχε μία μικρή φιλονικία με τον παίκτη της Ρέιντζερς (Κάιλ Μπάρτλεϊ) την ώρα που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Το πράγμα όμως ξέφυγε όταν ο Μπουγκέρα είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους Διαμαρτυρόμενους με εννιά παίκτες. Ο Αλγερινός αμυντικός είχε τόσα νεύρα, που δεν άφησε καν τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείξει την κάρτα. Το... γλυκό για τους πρωταθλητές έδεσε όταν ο Ντιουφ μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Μάλιστα ο Σενεγαλέζος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την αστυνομία από το γήπεδο, αφού ο ίδιος επέμενε να δώσει τη φανέλα του στους οπαδούς της ομάδας.

Έτσι, με το σφύριγμα της λήξης αντί οι Λένον και ΜακΚόιστ να ανταλλάξουν χειραψία, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τότε οι δύο άνδρες θα είχαν πιαστεί στα χέρια. Ήδη για το θέμα ξεκίνησε άμεσα έρευνα η ομοσπονδία της Σκοτίας και αναμένονται βαριές καμπάνες για τους εμπλεκόμενους.



Σχετικά video

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...