ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα... είπε με παίκτες ο Μαρινάκης

Τα... είπε με παίκτες ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης με τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και τους Γιάννη Μανιάτη και Ούρκο Πάρντο, με τους οποίους μίλησε για διάφορα θέματα.

Ένα εφ' όλης της ύλης τετ α τετ είχε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους αρχηγούς Αντώνη Νικοπολίδη, Ντουντού Σεαρένσε και τους Γιάννη Μανιάτη και Ούρκο Πάρντο. O ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μίλησε κυρίως για την προσπάθεια των Πειραιωτών για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου αλλά και για τη νέα χρονιά, όπου θα υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες.

Μιλώντας προς τον Νικοπολίδη ο Μαρινάκης του επισήμανε: «Είσαι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Θέλω να στείλεις το μήνυμα προς στους συμπαίκτες σου να τα δώσουν όλα για νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να χαλάσουμε την έως τώρα καλή μας εικόνα».

Στον Ντουντού είπε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που γύρισες γερός στα γήπεδα. Περιμένουμε από εσένα να γίνεις ο γνωστός Ντουντού και να δείξεις τις ικανότητές σου».

Παρατηρήσεις σε Μανιάτη και... ντόπες σε Πάρντο

Ο Μαρινάκης συζητώντας με τον Μανιάτη του ανέφερε πως «η αλήθεια είναι πως δεν πήγες καλά στο ματς με τον Πανιώνιο. Είναι και φυσιολογικό, άλλωστε, από την στιγμή, που ήσουν τρακαρισμένος, αφού τέθηκε αντιμέτωπος με την προηγούμενη ομάδα σου. Εμείς όμως σε πιστεύουμε πολύ. Σε εμπιστευόμαστε. Προχώρα και εμείς είμαστε εδώ».

Σχετικά με τον Πάρντο ο Μαρινάκης επέλεξε να τον εμψυχώσει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει άγχος. Εξακολούθησε να δουλεύεις και να προσπαθείς πάντα για το καλύτερο. Θέλουμε από εσένα να τα δίνεις όλα και εμείς θα σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο». Από μέρους τους οι παίκτες μετέφεραν το μήνυμα του προέδρου στους συμπαίκτες τους.


Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...