ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Game Over!

Game Over!

O Χρύσανθος Τσαλτίδης μέσω του blog του στο gazzetta.gr στέλνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά αντιθέτως όλα τώρα αρχίζουν για την είσοδο στα πλέι οφ.


Πριν από λίγα χρόνια οι φίλοι του Ηρακλή το… διασκέδασαν στο «Κλ. Βικελίδης» με μία ομάδα που μόνο οι φανέλες θύμιζαν ότι είναι ο ΑΡΗΣ και φυσικά με τη βλακεία (;) ή τις στημένες ενέργειες ορισμένων που οδήγησαν στη διακοπή εκείνου του αγώνα και όλα τα τραγελαφικά που ακολούθησαν.

Φυσικά ο ΑΡΗΣ ήταν η μόνη ομάδα που όχι απλά τιμωρήθηκε, αλλά στην κυριολεξία εξοντώθηκε με αφορμή εκείνα τα γεγονότα. Πλέον οι οπαδοί άλλων ομάδων μπορούν με ευκολία να εισέρχονται στους αγωνιστικούς χώρους και να «κοπανάνε» τους αντίπαλους αθλητές και οι ομάδες να «τιμωρούνται» με… εξοντωτικές ποινές μίας ή και δύο αγωνιστικών. Φτάσαμε στο σημείο ΠΑΕ να καταγγέλλουν τον αθλητή ότι χτύπησε τον οπαδό που βρέθηκε (sic) μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προφανώς ήθελε να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να δέσει τα κορδόνια του.

Το παιχνίδι όμως εκείνο οι φίλοι του Ηρακλή το χάρηκαν με την ψυχή τους, γιατί τους δόθηκε το δικαίωμα να αναδειχθούν έστω και για λίγο μέσα στην πόλη και παράλληλα επειδή είδαν ως μία τεράστια ευκαιρία το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ θα βρισκόταν την επόμενη χρονιά στη Β' Εθνική.

Βέβαια δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για μεγέθη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου (θα ήταν και ανούσιο, καθώς ο κάθε οπαδός τη δική του ομάδα θεωρεί μεγαλύτερη και καλύτερη και πάντα βρίσκει την… κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει -λαός, κύπελλα, πρωταθλήματα- για να δικαιολογήσει την τρέλα του). και βέβαια το τι ακολούθησε.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όμως πέρα από τη δική μας πίκρα και τρέλα, είναι αλήθεια ότι οι φίλοι του Ηρακλή ήταν εφευρετικοί με το πανό που έγραφε GAME OVER. Πανό εξοργιστικό και ικανό να σε κάνει να βγάζεις αφρούς αν είσαι αρειανός, βιώνεις ό,τι βιώνεις και το βλέπεις απέναντί σου, αλλά την ίδια στιγμή και… εφευρετικό για τους φιλοξενούμενους σε εκείνο το παιχνίδι. Με δόση... κόμπλεξ βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι οπαδικά... πίκαρε.

Στον ΑΡΗ, θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι το παιχνίδι του Σαββάτου είτε θα σβήσει τις ελπίδες ή θα κάνει πράξη αυτό το οποίο είπαν και οι οργανωμένοι στους ποδοσφαιριστές. Το πρωτάθλημα για τον ΑΡΗ τώρα αρχίζει και καλούνται άπαντες μέσα στον σύλλογο να τα δώσουν όλα για όλα, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Κι επειδή οι παίκτες έχουν πάρει το μήνυμα, είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο δεν θα τεθεί ούτε θέμα πάθους ούτε δύναμης ούτε προσπάθειας. Κι αν η τύχη είναι στη… μέση, θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Πέρα από όλα τα άλλα, όμως, ας βροντοφωνάξουν κι αυτοί μαζί με όλο τον κόσμο του ΑΡΗ το GAME OVER στους συναδέλφους τους από τον Ηρακλή. Το χρωστάνε και στην ιστορία της ομάδας…

ΥΓ1. ΤΟ GAME OVER βέβαια, για τους γνώστες, είχε αναρτηθεί την επόμενη χρονιά στο Παλέ στον αγώνα του ΑΡΗ με τον Ηρακλή, όταν και οι Κίτρινοι κέρδισαν άνετα και οδήγησαν τον συμπολίτη στην Α2, όπου παρέμεινε μέχρι και την περσινή σεζόν.

ΥΓ2. Ο «Μπόμπα» άνοιξε λογαριασμό και θα τον ενισχύσει το Σάββατο. Πιστεύω μάλιστα ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα σκοράρει από τον ΑΡΗ…

ΥΓ3. Ο Ηρακλής είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες. Για αυτό θα έρθει και στο «Βικελίδης» το Σάββατο. Έστω και χωρίς τον Τάσο, που τραυματίστηκε…

ΥΓ4. Για τα σενάρια εισόδου στην πεντάδα τα έχουμε πει. Σας λέω, λοιπόν, ότι θεωρώ πολύ πιθανό ο ΑΡΗΣ να βρεθεί στην πεντάδα μέσω Τρίπολης. Και θα πλησιάζει (ίσως και προσπεράσει) σε κάθε μία από τις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

ΥΓ5. Μήτσο, να είσαι καλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι. Έφυγες τόσο άδικα, μόλις στα 42 σου. Να είναι γερά τα παιδάκια σου και οι δικοί σου να σε θυμούνται. Άπαντες πάντως στο ΑΡΗΣ FM δεν θα σε ξεχάσουμε…

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...