ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στη Σουρωτή ο Ζαγοράκης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή, καθώς στις τάξεις του «δικεφάλου» επικρατεί γενική συσπείρωση τόσο από τη διοίκηση όσο και από τους παίκτες.
Στη Σουρωτή ο Ζαγοράκης


Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, όσο και η χρυσή ευκαιρία για την παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ έχουν συσπειρώσει τους «ασπρόμαυρους».
Βέβαια, δεν επαναπαύονται στο αποτέλεσμα με την Ένωση καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για... πονηρό σκορ. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης που βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν τον επαναληπτικό και να κοιτάξουν με προσοχή τα τρία επόμενα ματς για το πρωτάθλημα. Με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Εργοτέλη καθώς όπως τόνισε στόχος του «δικεφάλου» είναι και τα πλέι οφ.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει το καλό κλίμα στην Τούμπα. Όσον αφορά τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Ένωση, τον Σιδηρόπουλο, τον θεωρούν πολύ καλό διαιτητή και πιστεύουν πως μπορεί να σφυρίξει ακόμα καλύτερα. Απλά δεν μπορούν να ξέρουν τι συνέβη χθες και παρασύρθηκε αδικώντας τόσο πολύ τον «δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...