ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ανδρεάδης: «Ο κόσμος είναι η “ντόπα” μας»

Αν δεν υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσίαζαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, όπως τόνισε ο Ανδρέας Ανδρεάδης στοwww.sport-fm.gr την επομένη της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου με νίκη επί του Παναθηναϊκού 3-2. Ο διεθνής κεντρικός θεωρεί πολύ σημαντική κίνηση το να βρίσκονται τα παιδιά στις εξέδρες, ωστόσο εξίσου απαραίτητη είναι και η παρουσία των οπαδών που δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες. 
Ανδρεάδης: «Ο κόσμος είναι η “ντόπα” μας»


Συνέντευξη στον Παναγιώτη Κεφαλά 

Η θέληση των παικτών και η καλή τακτική, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο ματς, το οποίο χάρισε αρκετές συγκινήσεις. Παρόλο που χάσαμε το πρώτο σετ καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε και οδήγησε το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ. Εκεί, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά πήραμε τη νίκη, χάρη στη μεγάλη θέληση που είχαν οι συμπαίκτες μου, αλλά και στην καλή τακτική που εφαρμόσαμε». 

Με τα παιδιά στις εξέδρες το βόλεϊ ενδεχομένως να κερδίσει νέους φίλους, ωστόσο ο κεντρικός των «ερυθρολεύκων» θεωρεί σημαντική και την παρουσία των οπαδών: «Πολύ καλή η κίνηση αυτή με τα παιδιά. Πρώτον, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία μεγάλη αναμέτρηση, ενώ ενδεχομένως κάποια από αυτά τα παιδιά να τα κερδίσει το άθλημα και να είναι εκείνα οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Εμείς, όμως θέλουμε και τους παθιασμένους οπαδούς μας στο γήπεδο, χωρίς φυσικά να επιδίδονται σε ακρότητες. Είναι η “ντόπα” μας. Με τη βοήθεια της Πολιτείας μπορούν να απομονωθούν όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί έχουμε μεγάλη ανάγκη τον κόσμο μας». 

Η δίψα των παικτών για διάκριση είναι αυτό που κρατά τον Ολυμπιακό εντός των στόχων του: «Αν εξαιρέσουμε εμένα και τον Παπάζογλου, η υπόλοιπη ομάδα απαρτίζεται από νέα παιδιά. Διψούν πολύ για διάκριση και για τίτλους, ενώ βλέπουν τον Ολυμπιακό, ως το “διαβατήριό” τους για την Ευρώπη». 

Υπάρχει όμως και ένας σημαντικός παράγοντας όπως είναι το οικονομικό, που επηρεάζει την απόδοση των παικτών και μπορεί ακόμα να σε θέσει εκτός στόχων: «Είναι μία σημαντική βοήθεια για την ομάδα, αλλά δεν είναι αρκετή για να λύσει όλα τα προβλήματα. Από την αρχή της σεζόν έχουμε πάρει ένα μισθό και αυτό μπορεί να μας επηρεάσει και στο γήπεδο. Δεν είναι ότι φοβόμαστε ότι θα χάσουμε τα λεφτά μας, αλλά έχουμε και εμείς υποχρεώσεις που “τρέχουν”. Τίθεται θέμα βιοποριστικό και πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε, θα δείχναμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, απ’ ότι έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Αυτό έχει τη δυνατότητα να σε αποπροσανατολίσει και να σε βγάλει εκτός στόχων». 

Ο τελικός του Κυπέλλου έχει δρόμο ακόμα και οι Πειραιώτες θα πρέπει να στρέψουν τον ενδιαφέρον τους στα δύο κρίσιμα ματς που έρχονται και θα κρίνουν εν πολλοίς τη συμμετοχή τους στην τετράδα: «Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με την ΕΑΠ και τον Άρη. Αν καταφέρουμε και πάρουμε το πρώτο τότε πιστεύω ότι κατά 90%, “κλειδώσαμε” την πρώτη τετράδα. Θέλουμε ακόμα βελτίωση σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Το Κύπελλο είναι μόνο ένα ματς, όπου μπορεί να βρεθείς σε καλή μέρα και να το πάρεις, κάτι που δεν ισχύει στα πλέι οφ. Εκεί αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι η διάρκεια». 

Οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας είναι οι διεκδικητές του πρωταθλήματος, δηλαδή, ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός: «Για τον τίτλο πιστεύω ότι θα παλέψουν εμείς, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός. Ο Γηραιός αυτή τη στιγμή περνά μία μίνι περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δυσκολεύεται να πάρει κάποιες νίκες, γι’ αυτό και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας που βρίσκεται τώρα ο Παναθηναϊκός. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλά στοιχεία μέσα στη χρονιά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι ομάδα που μπορεί να αντέξει στην πίεση και τον πρωταθλητισμό. Είναι έτσι η νοοτροπία του και δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...