ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Δυσάρεστη η αναβολή»

«Δυσάρεστη η αναβολή»
Οι Νίλσεν και Γλυνιαδάκης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή του τελικού Κυπελλου λίγο πριν από τον διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις (3/3, 20:45, ΕΤ1).Εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής του TOP16 ο Ματ Νίλσεν τόνισε για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις πως «η άμυνα είναι αυτή που θα μας δώσει τη νίκη στο ματς θέλουμε να παίξουμε όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι…. Παρ’ όλο που το ματς είναι αδιάφορο, δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο ματς χαλαροί. Θέλουμε να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για εμάς να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Η Ζαλγκίρις μας δυσκόλεψε στο πρώτο ματς και δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να προσέξουμε».

Η αναβολή του τελικού τάραξε το πρόγραμμα των «ερυθρολεύκων» και ο Αυστραλός φόργουορντ σχολίασε πως «δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πλέον όπως ήρθε η κατάσταση δεν σας κρύβουμε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η Σιένα αλλά μέχρι τότε υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη».

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με τη σειρά του εξήγησε πως «έχουμε βρει ρυθμό στα τελευταία ματς και αυτό είναι που διαφοροποιεί την εικόνα μας σε σχέση με την πρεμιέρα και στο Κάουνας που δυσκολευτήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Θα μπούμε στο παρκέ με αποκλειστικό στόχο να κερδίσουμε», ενώ δήλωσε για την αναβολή του τελικού πως «είναι λυπηρό ότι δεν θα γίνει ο τελικός, γιατί είναι ένα ματς που ξέρεις πως θα παίξεις εδώ και δύο μήνες και πέντε μέρες πριν σου λένε ότι δεν θα γίνει. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, γι' αυτό και συνεχίζουμε».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...