ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στον παλμό του ντέρμπυ!


Στους δύο… οίκτος δε χωρεί!
Μαζέψτε τα γυναικόπαιδα!
Το μεγάλο ξεκαθάρισμα, η «μητέρα των μαχών», η δεύτερη πιο δικαιολογημένη αιτία αύξησης παλμών (μετά τη Μόνικα Μπελούτσι) είναι εδώ!
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται χωρίς έλεος στο ΟΑΚΑ και πολεμούν να χαρίσουν -ο ένας στον άλλο- την πιο «συννεφιασμένη Κυριακή» της χρονιάς!
Ντέρμπι… αξιών!Για κάποιους μπορεί να είναι τα 20 ευρώ του εισιτηρίου. Για άλλους τα 100.000 ευρώ του πριμ. Κάποιοι θα μιλήσουν για τα 60.820.000 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί συνολικά για 22 ποδοσφαιριστές. Στο τέλος της ημέρας, για ένα τέτοιο ντέρμπι, μία αξία υπάρχει! Η ανεκτίμητη… Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμα sold out σε ντέρμπι, στηρίζοντας και πάλι την ομάδα τους .

Είναι ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει αρχίσει εδώ και εβδομάδες. Έφτασε, όμως, η ώρα της σέντρας! Το ντέρμπι αιωνίων (19:30, NS1) επισκιάζει κάθε άλλη δραστηριότητα της 8ης αγωνιστικής.
Σσσσς… αρχίζει!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας):
Στον πάγκο:
Η αποστολή: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Γκαρσία, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας
Το RedPlanet.gr στο ΟΑΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Στον πάγκο:
Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
Πηγές: gazzeta.gr, sport-fm.gr, novasports.gr, redplanet.gr,prasinanea.gr
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Σπύρος Λούης
Read more!

«Δεν πάει πουθενά ο Παστόρε»

«Δεν πάει πουθενά ο Παστόρε»
Παρά τις ισπανικές «σειρήνες» που ηχούν για τον Χαβιέ Παστόρε, ο πρόεδρος της Παλέρμο είναι έτοιμος να δώσει μάχη για να κρατήσει τον Αργεντινό στη Σικελία.
Μπορεί Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να ετοιμάζονται να κονταροχτυπηθούν για τον Χαβιέ Παστόρε, ο πρόεδρος ωστόσο της τωρινής του ομάδας της Παλέρμο δεν έχει σκοπό να τον δώσει έτσι απλά.
Ο Βάλτερ Σαμπατίνι διέψευσε τις φημολογίες των ιταλικών εφημερίδων, λέγοντας πως είναι επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να παραμείνει στην Παλέρμο, αν και άφησε ένα «παράθυρο» ανοικτό δηλώνοντας ότι οι επόμενοι μήνες θα δείξουν τι θα γίνει με τον Παστόρε.
Παρά τα μεταγραφικά σενάρια ο μάνατζερ του παίκτη μίλησε για νέο συμβόλαιο που ετοιμάζεται με την Παλέρμο. Τώρα αν όλα αυτά είναι «παιχνίδια» για να ανέβει η τιμή του παίκτη θα αποδειχτεί στο μέλλον.
Read more!

"Πάτησε" κορυφή η Σέλτικ!

Ο Ιζαγκουάιρ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ Η Σέλτικ ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, καθώς στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, επικράτησε εκτός έδρας της Σεντ Τζόνστον με 3-0. Τα τέρματα των "καθολικών" πέτυχαν οι ΜακΓκιν (2', 89') και Ιζαγκουάιρ (40'). Να σημειώσουμε ότι η Σεντ Τζόνσον τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στο 87' με δεύτερη κίτρινη ο Γκρέινγκερ.

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς αγωνίσθηκαν από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Read more!

Δύο αλλαγές ετοιμάζει ο Κούπερ

Ο Ντάρσι Νέτο στο ματς με τηνΑούστρια Βιέννης Ο Αρης υποδέχεται σε λίγες ώρες τον Ατρόμητο και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δύο αλλαγές στην ενδεκάδα των "κιτρίνων", σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδος. Φατί και Νέτο αναμένεται να βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Νέτο στη φυσική του θέση (αυτή του δεξιού μπακ) και θα μεταφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Χρήστο Βαγγέλη, ο οποίος θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο τιμωρημένος Μίσελ.

Η δεύτερη αλλαγή αφορά τον Σάκη Πρίττα. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον χτυπημένο του ώμο και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ρικάρντο Φατί. Δεν αποκλείεται πάντως να γίνει η έκπληξη και τη θέση του Πρίττα να πάρει ο Κάρλος Τόχα.
Read more!

Δέκα μέρες έχει ο Ρανιέρι


Δέκα μέρες έχει ο Ρανιέρι
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει δέκα μέρες ακόμα, και τρία ματς μεγάλης σημασίας για να σώσει την καριέρα του στη Ρόμα και να αλλάξει τα τραγικά φετινά αποτελέσματα.
Οι δέκα επόμενες μέρες θα κρίνουν την καριέρα του Κλαούντιο Ρανιέρι στη Ρόμα. Μέσα σε δέκα μέρες η Ρόμα αντιμετωπίζει την Λέτσε, τη Βασίλεια και τη Λάτσιο στο μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης.
Το σημερινό παιχνίδι με τη Λέτσε είναι το ευκολότερο από τα τρία και είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει βαθμούς και ψυχολογία στην έδρα της η Ρόμα. Ο επαναληπτικός με την Βασιλεία θα κρίνει σε κάποιο βαθμό την συνέχεια της Ρόμα στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενώ το ντέρμπι της αιώνιας πόλης απέναντι στη Λάτσιο δεν χρειάζεται πολλά σχόλια.
Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών που μπορεί να κρίνει την καριέρα του Ρανιέρι, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα έχει πάρει στα υπόλοιπα παιχνίδια.
Read more!

Μέσα ο Μπλάνκο, έξω ο "Λύμπε"

Μπλάνκο και Καράμπελας πανηγυρίζουν Στην αποστολή της ΑΕΚ συμπεριελήφθη ο Ισμαελ Μπλάνκο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από διάταση στον αριστερό δικέφαλο. Ο Αργεντίνος επιθετικός θα αγωνιστεί κανονικά στην αυριανή αναμέτρηση της Ενωσης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εν αντιθέσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Νίκος Γεωργέας και Νέιθαν Μπερνς, οι οποίοι έκαναν σήμερα το πρωϊ ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, όπως και ο Νάτσο Σκόκο και ο Σανέλ Γιάχιτς, που συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών και δούλεψαν στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Γκέντσογλου.
Read more!

Μπουμσόνγκ: «Περίμεναν να δουν τον Μπεκενμπάουερ»

Υπερβολικές προσδοκίες προς το πρόσωπό του θεωρεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ πως καλλιεργήθηκαν πριν την έλευσή του στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στην «L’ Equipe» για το πρώτο διάστημα παραμονής του στην Ελλάδα και την προσαρμογή του στις ιδιαίτερες συνθήκες της.

«Μου πήρε χρόνο να προσαρμοστώ στη ζωή στην Ελλάδα και τη μεσογειακή νοοτροπία. Οι άνθρωποι είναι πολύ παθιασμένοι, κάτι που έχει τη θετική του πλευρά, αλλά και κάποιες φορές την αρνητική. Τη μια μέρα είσαι θεός και την άλλη μηδέν. Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα είναι καλύτερα κι αισθάνομαι καλά. Υπήρχαν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από μένα, περίμεναν να δουν ένα αντίγραφο του Μπεκενμπάουερ», δήλωσε ο Μπουμσόνγκ.

Όσο για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ήμουν στην καλύτερη ομάδα της Γαλλίας, τη Λιόν, και ήθελα να τελειώσω εκεί την καριέρα μου. Όμως δεν ήμουν στις πρώτες επιλογές του προπονητή και αποφάσισα να πάω στον Παναθηναϊκό, καθώς πίστευα πως θα ήμουν χαρούμενος εκεί. Αν νιώσω σε λίγους μήνες πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, θα ζητήσω να φύγω».

Για τα πρόσφατα παραπτώματα του Σίντνεϊ Γκοβού ανέφερε: «Τα προβλήματά του δεν ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Όμως είναι ένας έμπειρος παίκτης και αν είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να μας βοηθήσει πολύ».

Όσο για τη συνύπαρξή του με άλλους τρεις συμπατριώτες του, τόνισε: «Σίγουρα η παρουσία κι άλλων Γάλλων στην ομάδα βοηθά, αλλά δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κλίκα. Πρέπει να έχουμε επαφή και με τους υπόλοιπους παίκτες».

Read more!

Λαμ: «Δεν έχω λόγο να φύγω από την Μπάγερν»

Λαμ: «Δεν έχω λόγο να φύγω από την Μπάγερν»

Την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε ο Φίλιπ Λαμ. Μιλώντας στο γερμανικό Τύπο μετά τη νίκη των Βαυαρών με σκορ 4-2 επί της Φράιμπουργκ την Παρασκευή το βράδυ, ο Γερμανός μπακ υποστήριξε πως δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποια προσφορά από τον σύλλογο.

«Δεν έχω κανέναν λόγο για να θέλω να φύγω από την ομάδα» δήλωσε ο 26χρονος αμυντικός, τονίζοντας πως «δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι διαπραγματεύσεις με τους ηγέτες μας. Έχουμε ακόμα χρόνο».

Το συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής Γερμανίας με την Μπάγερν Μονάχου λήγει τον Ιανουάριο του 2012, κάτι που σημαίνει ότι από το καλοκαίρι θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί.
Read more!

Το Μαϊάμι συνέτριψε το Ορλάντο!

Πρώτος σκόρερ των Χιτ ο Ουέιντ Τα "αποκαλυπτήρια" των Χιτ μπροστά στο κοινό τους γέμισαν με προσδοκίες του φιλάθλους του Μαϊάμι, καθώς Τζέιμς, Ουέιντ και Μπος συνέτριψαν τους περσινούς φιναλίστ της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, Ορλάντο Μάτζικ, με 96-70. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην πρώτη εντός έδρας νίκη του Μαϊάμι δεν έπαιξαν τόσο οι "Big Three" (σ.σ. Τζειμς, Ουέιντ, Μπος), όσο η ασφυκτική άμυνα της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν περιόρισε το Ορλάντο σε μόλις 25 πόντους. "Οι παίκτες μου έδειξαν τις αμυντικές αρετές τους", είπε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα ο προπονητής των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια.

Ο Ντουέιν Ουέιντ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, ενώ ο ΛεΜπρον Τζέιμς τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους και 7 ασίστ. Οσο για τον Κρις Μπος; Πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια με νταμπλ-νταμπλ φίγκιουρ σε πόντους και ριμπάουντ (11π.-10ρ.), όπως και ο Ουντόνις Χάσλεμ (11π.-11ρ.).

Από τους ηττημέχους ο Ντουάιτ Χάουαρντ έμεινε στους 19 πόντους, τους οποίους σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μετά...σίγησε.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι Λέικερς πέρασαν νικηφόρα από το Φοίνιξ (114-106), με το δίδυμο Μπράιαντ-Γκασόλ, οι οποίοι σημείωσαν 25 και 21 πόντους αντίστοιχα, να δείχνουν τις διαθέσεις τους, ενώ σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση Ντιτρόιτ-Οκλαχόμα Σίτι, με τους Θάντερ να πέρνουν τη νίκη με 105-104 στο... νήμα. Κορυφαίος ο Κέβιν Ντουράντ με 30 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στη Μινεσότα, οι Τίμπεργουλβς του Κώστα Κουφού πήραν τη νίκη με 96-85 από το Μιλγουόκι, με τον Ελληνα σέντερ να αγωνίζεται περίπου 10 λεπτά και να πετυχαίνει 4 πόντους (και 4 ριμπάουντ).

Τέλος, σπουδαία νίκη πανηγύρισε το Μέμφις στο Ντάλας (91-90), με τον Ντιρκ Νοβίτσκι (27π.) να μην μπορεί να κρατήσει αλώβητη την έδρα του. Read more!

Ομπράντοβιτς: «Πρωτόγνωρο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»

Ομπράντοβιτς: «Πρωτόγνωρο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»Το να βρίσκεσαι στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και να αγωνίζεσαι στις 12.30 το μεσημέρι σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο.
Το περσινό εγχείρημα όμως θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής τον Ηλυσιακό.
Ο προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στάθηκε στην ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον μαχητικό Ηλυσιακό.

«Μετά την καλή μας εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός. Το παιχνίδι αυτό για εμάς έχει κάτι πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο, αφού θα αναγκαστούμε να παίξουμε πολύ νωρίς το μεσημέρι, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά και δεν θα είναι και το καλύτερο για τους παίκτες και το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και τον κόσμο, ο οποίος δεν είναι μαθημένος να βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα που συνήθως τρώει για μεσημέρι.

Όπως και να έχει τα δεδομένα είναι αυτά και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κάνοντας την τελευταία μας προπόνηση του Σάββατο, την ίδια ώρα για να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα»
.
Read more!

«Θέλω γκολ με Γιουνάιτεντ»

Την επιθυμία του να σημειώσει γκολ στην καλύτερη όπως χαρακτήρισε ομάδα της Αγγλίας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο άσος της Τότεναμ, Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.
Read more!

«O Γκέκας μου θυμίζει…Γκερντ Μίλερ!»

 

«O Γκέκας μου θυμίζει…Γκερντ Μίλερ!»
Όταν ο Φάνης Γκέκας έλεγε ότι στην Άϊντραχτ βρήκε από τον Σκίιμπε την εμπιστοσύνη που του έλειπε από τους προηγούμενους προπονητές του, κανείς δεν είχε φανταστεί το «δέσιμό» τους. Γκέκας: «Έχω βάλει 9 γκολ σε 10 αγώνες».

Η δύναμή του είναι ότι κρύβεται εκεί που δεν τον περιμένουν οι αντίπαλοί του και μπαίνει στη φάση. Όταν έφυγε από τη Λεβερκούζεν δεν ήταν βασικός. Στην Αγγλία δεν αναγνωρίστηκε η αξία του, αλλά εδώ βρήκε την αρμονία που ζητούσε ».
Ο Σκίιμπε έκλεισε τα εγκωμιαστικά του σχόλια για την αξία του 30χρονου επιθετικού κάπως χιουμοριστικά, λέγοντας: «Αυτό που προτιμώ είναι να μιλά με γκολ κι ας μη μάθει ποτέ γερμανικά…»
Ο Φάνης Γκέκας σχολιάζοντας τα λόγια του προπονητή του, τόνισε: «Δεν είναι υπερβολή να με συγκρίνουν με τον Μίλερ. Έχω βάλει εννέα γκολ σε δέκα αγώνες. Αν είχα βάλει ένα σε δεκαπέντε τότε ναι. Στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι είναι υπερβολικοί. Τώρα μπορεί να με πουν και Μαραντόνα. Το κακό είναι ότι σε θυμούνται μόνο όταν παίζεις καλά. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανένα. Είναι τιμή για μένα αυτό που είπε ο προπονητής μου και με ωθεί να συνεχίσω για το καλύτερο. Μου δίνει την εμπιστοσύνη που μου έλειπε και μακάρι να σκοράρω απέναντι στην Ζανκ Πάουλι».
Read more!

Κόουλ…. όπως Μαλντίνι!

Με τον Πάολο Μαλντίνι παρομοίασε τον Άσλει Κόουλ σαν επαγγελματισμό αλλά και σαν προσωπικότητα ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Ανσελότι.

Read more!

«Η Ίντερ με αηδίασε!»

Δριμύ κατηγορώ για την αγωνιστική συμπεριφορά της Ίντερ στο παιχνίδι με την Τζένοα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Πρετσιόζι
«Η Ίντερ με αηδίασε!»
«Με αηδίασε αυτή η Ίντερ! Το θέαμα των τελευταίων 15 λεπτών ήταν αποκρουστικό, βλέποντας μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα να παίζει με αυτό τον τρόπο. Η συμπεριφορά του δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Βλέπαμε έναν παίκτη σαν τον Ετό να πέφτει κάτω χωρίς να τον έχει ακουμπήσει παίκτης μας. Εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν αξίζαμε να χάσουμε», τόνισε.
Read more!

Ρονάλντο: «Πατέρας μας ο Ζοσέ»

Ρονάλντο: «Πατέρας μας ο Ζοσέ»
Σε συνέντευξή του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για τον Ζοσέ Μουρίνιο υποστηρίζοντας πως είναι «ο πατέρας της Ρεάλ Μαδρίτης», ενώ στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη του Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος δέχεται έντονη κριτική τελευταία. Πολύ καλά λόγια και για τον Κοεντράο που φέρεται να παίρνει το δρόμο για το Μπερναμπέου

Στην συνέντευξή του στην «Record»ο Κ.Ρονάλντο τόνισε αρχικά για τον «Special One»: «Είναι ένας προπονητής με σταθερές ιδέες, σαφής, και μας βοηθάει πολύ. Είναι ο πατέρας της Ρεάλ Μαδρίτης. Χαίρομαι συνεργάζομαι μαζί του και απολαμβάνω την παρουσία του στην οικογένεια της Ρεάλ.Είναι πάντα ωραίο να σε επαινούν, ειδικά όταν είναι λόγια που προέρχονται από τον προπονητή που είναι το ‘αφεντικό’ της ομάδας. Αισθάνομαι καλά και σίγουρος, είμαι σε πολύ καλή φόρμα και θέλω να συνεχίσω έτσι. Υπάρχουν πάντα πτυχές που μπορεί κανείς να βελτιώσει, και θέλω να βελτιωθώ. Υπάρχει ακόμα ένα πολύς δρόμος μπροστά για το πρωτάθλημα και το Champions League. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή της σεζόν. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη και θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».Για τον Μπενζεμά τόνισε: «Η πίεση είναι τεράστια. Ο Μπενζεμά είναι ένας μεγάλος παίκτης, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του και δημιουργείται ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υφίσταται. Αν αφήσουμε Μπενζεμά ήσυχο, να εργαστεί ήρεμα, τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν»Για τον Φάμπιο Κοεντράο που οι φήμες τον θέλουν να πηγαίνει στο Μπερναμπέου: «Γιατί όχι; Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει μια πολύ καλή σεζόν, όπως είχε πέρυσι, και ήταν καλός στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίζει πολύ καλά. Γιατί όχι; Ο Φάμπιο είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά υπάρχουν και πιο ποιοτικοί παίκτες στην Πορτογαλία, όχι μόνο για να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και σε άλλους κορυφαίους συλλόγους, όπως η Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη ποιότητα και πολλούς, πολλούς παίκτες ποιότητας»Τέλος, ο 25χρονος απάντησε σε ερώτηση για την εθνική Πορτογαλίας και για το ενδεχόμενο κάποιας επιτυχίας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον νέο προπονητή Πάουλο Μπέντο: «Φυσικά και θα ήθελα να κερδίσω κάτι με την εθνική. Δεν είναι πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά, και πρέπει να έχουμε τη φιλοδοξία να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Ήμασταν πολύ κοντά στο παρελθόν, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, ένα μεγάλο προπονητή και θα πρέπει να σκεφτόμαστε μεγάλα πράγματα. Νομίζω ότι μπορούμε. Πρέπει επίσης να έχουμε τύχη, μεταξύ άλλων. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε σύντομα κάτι για τη χώρα.
Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν θα πω αν ο ένας προπονητής είναι καλύτερος από τον άλλο, επειδή είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Πάουλο Μπέντο δείχνει ότι είναι ένας μεγάλος προπονητής, έχει ένα καλό χαρακτήρα, ακριβώς όπως ήταν σαν ποδοσφαιριστής. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα».

Read more!

Χιμένεθ: «Εντυπωσιάστηκα με οπαδούς»

«Εντυπωσιάστηκα με οπαδούς»
Εντυπωσιασμένος από τους οπαδούς της ομάδας και την Αθήνα δηλώνει ο Χιμένεθ σε εφημερίδα της Σεβίλλης, όπου σήμερα δημοσιεύει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη «από καρδιάς» του Ισπανού τεχνικού της ΑΕΚ.

Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» τόνισε αρχικά: «Είμαι υπερπροστατευτικός με τα παιδιά μου. Ανησυχώ υπερβολικά για τον μπέμπη (10 μηνών) γιατί είναι πολύ μικρός, αλλά ανησυχώ και για τα μεγαλύτερα παιδιά μου (23 και 21 ετών) όταν ταξιδεύουν με το αυτοκίνητο. Την ημέρα που τα αποχαιρέτησα έκλαψα. Ήταν δύσκολο και ταυτόχρονα φυσιολογικό, έτσι το αντιμετώπισα», και συνέχισε τις δηλώσεις του στην πολιτική εφημερίδα «ABC de Sevilla»:

«Έχασα αρκετά πράγματα από τη ζωή των παιδιών μου εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Δεν τα έμαθα να κάνουν ποδήλατο, δεν τα είδα να μπουσουλάνε, δεν ήμουν εκεί όταν έβγαλαν τα πρώτα τους δόντια. Γενικώς έχω στερηθεί πολλά από την οικογένειά μου και τους συγγενείς μου, έχασα ακόμη και τον γάμο του αδελφού μου».

Ο Χιμένεθ μίλησε ακόμη και για τον θάνατο του πατέρα του όπου είπε τα εξής συγκλονιστικά: «Τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή μου τον ένιωσα όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και τα όσα έκανε για να μην λείψει τίποτα από την γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του. Δούλευε από την ανατολή μέχρι τη δύση στον τόρνο. Πέθανε το 1994, αλλά κάθε φορά που πηγαίνω στο πατρικό μου πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα να δω τα ρούχα του και τον χώρο που ζούσε. Και μόνο η μυρωδιά του χώρου, μου τον θυμίζει».

Σχετικά με το επάγγελμα που θα ακολουθούσε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, τόνισε ότι θα εξασκούσε αυτό που σπούδασε (έχει πτυχίο μηχανικού αυτοκινήτων με ειδίκευση στο σχέδιο) και δεν δίστασε να αποκαλύψει τι έκανε τους πρώτους του μισθούς: «Τα χρήματα τα έδινα στην μητέρα μου κάθε μήνα για να αγοράζει ότι χρειαζόμαστε. Ένα μήνα πριν παντρευτώ μου είπε ότι τα χρήματα βρίσκονται σε ένα λογαριασμό στο όνομά μου για να χρησιμοποιήσω όταν χρειαστώ».Ο Χιμένεθ έκανε… επίδειξη στους ισπανούς με τις πρώτες ελληνικές λέξεις που έμαθε (καλημέρα, καλησπέρα, παρακαλώ, ευχαριστώ) και είπε για τη χώρα μας: «Έχω εντυπωσιαστεί με το κρέας και τα λαχανικά. Είμαι ενθουσιασμένος από την ποικιλία. Οι σαλάτες το γιαούρτι και το τυρί είναι πολύ καλά. Η Αθήνα είναι εντυπωσιακή πόλη. Κάνεις απλά μια βόλτα και σε εντυπωσιάζει σε κάθε βήμα». Για τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς υπογράμμισε: «Οι οπαδοί μας με έχουν εντυπωσιάσει. Ο τρόπος που ζουν το ποδόσφαιρο είναι απίθανος. Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα εδώ και 16 χρόνια και είναι πολύ πεινασμένη».

Read more!

Νιόπλιας - Βαλβέρδε: Just the two of us!!

Νιόπλιας - Βαλβέρδε: Just the two of us
Η μέρα για το μεγάλο ντέρμπι έφτασε και όλοι, μεν και δε, είναι έτοιμοι για να απολαύσουν αυτή τη «μάχη». Για τους προπονητές των δύο ομάδων όμως δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, ειδικά για τον Νίκο Νιόπλια, που σε περίπτωση ήττας είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει και αυτή τη φορά οριστικά. «Just the two of us» λοιπόν σήμερα, ένα επεισόδιο που θα «σπάσουν» καρδιές, με τους Νιόπλια και Βαλβέρδε να έχουν «ξεμπουκώσει» τα λαρύγγια τους για να μας δώσουν τις καλύτερές τους κορώνες. Βασανιστείιιιιτε...

Read more!

Περιμένει κλήση ο Βέλλιος

 Περιμένει κλήση ο Βέλλιος
Εντός της επόμενης εβδομάδας όπως όλα δείχνουν θα κληθεί από τη διοίκηση του Ηρακλή προκειμένου να συζητήσει με αυτή το θέμα του νέου του συμβολαίου ο Απόστολος Βέλλιος.Ο νεαρός στράικερ της ομάδας του Ηρακλή δεν συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με τη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας αντίστοιχα και όπως όλα δείχνουν η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική και θα θέσει επί τάπητος το θέμα του νέου του συμβολαίου με την ομάδα του «Γηραιού».
Read more!

Υπόκλιση «Σόφο» σε κόσμο

O «Σόφο» αφιέρωσε την άνετη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στον κόσμο της Μακάμπι
Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην άνετη εντός έδρας νίκη της Μακάμπι επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, με τον διεθνή σέντερ να ευχαριστεί τον κόσμο της «ομάδας του λαού» για την αγάπη που του δείχνει. Ο 25χρονος σέντερ που οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στην Ευρωλίγκα, τόνισε: «Το κοινό της Μακάμπι είναι υπέροχο και νιώθω πολύ όμορφα για την αγάπη που μου δείχνει. Τους ευχαριστώ και η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς. Αισθάνομαι πολύ ωραία στη Μακάμπι, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αγαπώ τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόουτς Μπλατ ο οποίος με εμπιστεύεται».
Read more!

Σαλπιγγίδης: «Για ένα νέο σερί»

  Σαλπιγγίδης: «Για ένα νέο σερί»
Η αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αλλά και ο στόχος να συνεχιστεί το θετικό σερί του ΠΑΟΚ, είναι τα δύο πράγματα που σκέφτεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Μακεδόνας στράικερ μίλησε στη NOVA για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά

«Πρέπει να ξεκινήσουμε ένα καινούριο σερί, με καλές εμφανίσεις και νίκες. Αυτό το θέλουμε όλοι, σε αυτό αποσκοπούμε, για αυτό παλεύουμε. Σίγουρα δεν θέλαμε να έχουμε κακές εμφανίσεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω και εύχομαι ότι αυτό θα αλλάξει οριστικά και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».
Read more!

Στο χέρι της ΑΕΚ

Στο χέρι της ΑΕΚ
Από την ΑΕΚ και μόνο εξαρτάται η παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ομάδα σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. Η εμφάνισή του κόντρα στον Πανθρακικό έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του συμβολαίου του. Η συνεργασία του Αργεντινού επιθετικού με την «Ένωση» εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο ο εκπρόσωπός του, Γκουστάβο Οναϊντία μιλώντας στη «SportDay», ξεκαθάρισε: «Δεν εξαρτάται από μας η παραμονή του Μπλάνκο, αλλά από την ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα. Η επιθυμία του δεν έχει αλλάξει. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Αν τον θέλει και του το δείξει με μια σοβαρή πρόταση, θα φτάσουμε σε συμφωνία».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Η κατάσταση με το νέο προπονητή έχει αλλάξει για τον Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ τον υπολογίζει, τον χρησιμοποιεί και ο Ίσμαελ είναι ξανά ευτυχισμένος. Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του, ήταν πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ και θέλει να συνεχίσει να σκοράρει».

Ο μάνατζερ του Αργεντινού τόνισε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Μετά την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ, η οποία απορρίφθηκε, δεν υπάρχει νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο. Δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα κάνει νέα προσπάθεια για παραμονή του Ίσμαελ».

Όσο για το αν υπάρχουν άλλοι μνηστήρες για τον πελάτη του είπε: «Στο διάστημα που ήταν στο περιθώριο από τον προηγούμενο προπονητή είχαμε αρχίσει να αναζητούμε ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όχι όμως κάτι προχωρημένο». Τέλος, για τα δημοσιεύματα περί Παναθηναϊκού και Άρη σχολίασε: «Είναι φήμες».
Read more!

Άϊβερσον: «Νέο κεφάλαιο... »

Ο Άλεν Άϊβερσον παρουσιάστηκε και επίσημα από την διοίκηση της Μπεσίκτας
Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλεν Άϊβερσον, με τον σούπερ-σταρ του ΝΒΑ να αναφέρεται στα αίτια της μετακόμισής του στην Τουρκία. Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας παρουσιάσε και επίσημα τον All Star σούτινγκ-γκαρντ, ο οποίος τόνισε: «Ήθελα να συνεχίσω να παίξω μπάσκετ και να τιμήσω το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε η Μπεσίκτας για μένα. Τα χρήματα φυσικά και έπαιξαν ρόλο. Το ΝΒΑ είναι κάτι πολύ μεγάλο για εμένα αλλά αυτή τη στιγμή έχω ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και στη ζωή μου».
Read more!

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ
Στο ΟΑΚΑ θα είναι στραμμένα τα βλέμματα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, Novasports1) σε ένα ματς στο οποίο η κάθε ομάδα καλείται να αποδείξει ότι είναι το αφεντικό.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή σε ένα ματς δίχως αύριο. Για το λόγο αυτό ο Νίκος Νιόπλιας προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του λέγοντάς τους: «Δείξτε ποιοι είστε. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς αύριο και για μας υπάρχει μόνο η νίκη».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπούμσονγκ με έναν εκ των Σαριέγκι, Κατσουράνη. Στο δεξί άκρο θα παίξει ο Βύντρα και στο αριστερό ο Σπυρόπουλος. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση ο Ζιλμπέρτο με τον Σιμάο (αν ο Κατσουράνης παίξει στόπερ), δεξιά ο Γκοβού, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και πίσω από τον Σισέ, ο Καραγκούνης.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και ο Στέργος Μαρίνος με τον Λουίς Γκαρσία, ενώ υπενθυμίζεται ότι εκτός μάχης είναι οι Νίνης και Λέτο. Οι υπόλοιποι που συνθέτουν την αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Ιωαννίδης, Πλεσί, Δημούτσος, Πετρόπουλος και Μαυρίας.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα τον αποσπάσει επτά βαθμούς από τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα του δώσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ερνέστο Βαλβέρε δεν προτίθεται να αλλάξει το σχήμα που έχει οδηγήσει σε έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Βάσκος τεχνικός θα επιλέξει το γνωστό 4-4-1-1. Ο Πάρντο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τους Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη και Ραούλ Μπράβο να συνθέτουν τους τέσσερις της άμυνας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ντουντού, Ιμπαγάσα ή Ουρτάδο, δεξιά ο Ριέρα και αριστερά ο Φετφατζίδης ή Ρόμενταλ. Σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Φουστέρ και μοναδικός προωθημένος ο Μιραλάς.

Τη 18αδα συμπληρώνουν οι Μέγερι, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ και Ν. Παπαδόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο ανέτοιμος Πάντελιτς αφού κρίθηκε ανέτοιμος παρότι προπονήθηκε την Παρασκευή. Παρόλα αυτά, ο Σέρβος επιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή στο ΟΑΚΑ.

Read more!

Ντέρμπι… αξιών!

Ντέρμπι… αξιών!
Για κάποιους μπορεί να είναι τα 20 ευρώ του εισιτηρίου. Για άλλους τα 100.000 ευρώ του πριμ. Κάποιοι θα μιλήσουν για τα 60.820.000 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί συνολικά για 22 ποδοσφαιριστές. Στο τέλος της ημέρας, για ένα τέτοιο ντέρμπι μια αξία υπάρχει! Η ανεκτίμητη…
Read more!

Ώρα ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Σπύρος Λούης
 
 
Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ... Το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων" για την 8η αγωνιστική της Super League, στο "Σπύρος Λούης", συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα όλου του φίλαθλου κόσμου. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη σε ένα παιχνίδι, όπου θα δώσουν το "παρών" σκάουτερ από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και πολλοί μάνατζερ...

Είναι χαρακτηριστικό πως στις εξέδρες του γηπέδου στο Μαρούσι θα βρίσκονται άνθρωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ, Βόλφσμπουργκ, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γουέστ Μπρόμγουϊτς!

Επίσης στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν διαπιστευτεί δημοσιογράφοι της γαλλικής "L' Equipe", των γερμανικών "Rhein-Sied Sports" και "Stadionwelt" και του αυστριακού "Furstenwelt Football Magazine".

Ο Παναθηναϊκός, χρειάζεται περισσότερο τη νίκη από ότι ο Ολυμπιακός, για τρεις λόγους. Πρώτον για να πλησιάσει στον ένα βαθμό τον "αιώνιο" αντίπαλό του και δεύτερον για να μη βρεθεί -μόλις από την 8η αγωνιστική, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο- εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο τρίτος λόγος είναι η ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος...

Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα είναι απογοητευμένοι ακόμα και αν αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας και αυτό γιατί θα έχουν διατηρήσει τη διαφορά από τους "πράσινους" στο +4. Σε περίπτωση νίκης δε, αυτή θα εκτοξευθεί στο +7 και η ομάδα του Πειραιά θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου...

Προβλήματα υπάρχουν τόσο για τον Νίκο Νιόπλια όσο και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Από το "τρυφίλλι" θα απουσιάσουν οι Νίνης και Λέτο, ενώ από τον "δαφνοστεφανωνμένο έφηβο" ο Πάντελιτς. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 4-4-1-1.

Πιθανές ενδεκάδες:
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Σισέ
Ολυμπιακός: Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ριέρα, Μιραλάς.

Διαιτητής του ντέρμπι έχει οριστεί ο Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας) με βοηθούς του, τους Χρήστο Ακρίβο (Αθηνών) και Δημήτριο Τάτση (Ηπείρου).
Read more!

Ζιλμπέρτο: «Παραπάνω από ποδόσφαιρο»!

Ζιλμπέρτο: «Παραπάνω από ποδόσφαιρο»
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα διανύει τον τρίτο του χρόνο στην Ελλάδα και έχει καταλάβαει πολύ καλά την ιδιαιτερότητα του «αιώνιου» ντέρμπι. «Στο χέρι μας η νίκη, αυτό το ματς είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην τηλεόραση της NOVA:Για το ντέρμπι:

Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ο κόσμος μπορεί να μας στηρίξει από τις εξέδρες. Αν κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και παρά το κακό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ η ομάδα έχει βελτιωθεί και θα πάμε καλά. Όλοι θέλουν να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια και δώσουμε όλοι το καλύτερο μας εαυτό για την νίκη. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι αυτό το ματς.

Είναι πράγματα που βγαίνουν από την καρδιά, το αίμα! Πρέπει να παίζεις πάνω από το 100%. Είναι σαν να… θυσιάζεσαι, γιατί ακόμη και αν δεν είσαι καλά πρέπει να τα δίνεις όλα. Ακόμη και αν δεν έρθει το αποτέλεσμα που θες, βάση της προσπάθειας να είσαι ευχαριστημένος όταν πηγαίνεις σπίτι σου.

Είναι ματς που δεν μπορείς να παίζεις κάθε εβδομάδα όπως σε άλλα μέρη. Είναι παραπάνω από ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχεις χαρακτήρα, πίστη. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να νικήσουμε.

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί το… repeat:

Φυσικά και μπορούμε. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε. Μερικές φορές ο κόσμος ανησυχεί γιατί είμαστε πίσω τέσσερις βαθμούς. Αν, όμως, νικήσουμε θα πάμε στον έναν. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια μετά τα Χριστούγεννα, στον δεύτερο γύρο.

Για τον ίδιο και την Εθνική Βραζιλίας:

Εγώ προσπαθώ να κάνω καλά την δουλειά μου. Δεν προπονούμε μόνο στην Παιανία αλλά και όταν δεν υπάρχουν προπονήσεις. Όσον αφορά την Εθνική προτιμώ να κοιτώ μπροστά. Βέβαια θα ήθελα να συνεχιστεί λίγο ακόμα αλλά κοιτώντας το παρελθόν βλέπω ότι έκανα ότι καλύτερο για την χώρα μου και την Εθνική ομάδα.

Read more!

«Γιατί όχι και τη Ρεάλ;»

«Γιατί όχι και τη Ρεάλ;»
Φαίνεται πως πήραν αέρα στη Χέρκουλες, αφού σύμφωνα με τον επιθετικό της, Νέλσον Βαλντές, μετά την Μπαρτσελόνα, η ομάδα από το Αλικάντε, θέλει να ρίξει ακόμα μια βόμβα, αυτή τη φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Παραγουανός επιθετικός της νεοφώτιστης, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ομάδας, που σκόραρε δις στο «Καμπ Νου», σε συνέντευξή του στο αθλητικό ραδιόφωνο 780 ΑΜ, τόνισε: «Αφού καταφέραμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, γιατί να μην το επαναλάβουμε και με την Ρεάλ Μαδρίτης; Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Μετά την Μπαρτσελόνα, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το άλλο μισό της εθνικής Ισπανίας. Στο Μουντιάλ σκόραρα απέναντι στον Κασίγιας, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Ελπίζω να μην ξαναγίνει αυτό τώρα». Η Χέρκουλες, έκτος της «Μπάρτσα», φέτος νίκησε και την Σεβίλλη, ενώ απέσπασε ισοπαλία από την Βιγιαρεάλ.
Read more!

Διπλό-δώρο για Ιντερ!!

Διπλό-δώρο για Ιντερ (video)
Σημαντική νίκη στο «Λουίτζι Φεράρις» επί της Τζένοα με 1-0 πέτυχε η Ιντερ. Οι Νερατζούρι επέστρεψαν στις νίκες και μείωσαν από την Λάτσιο στο -1. Ο Μουντάρι το γκολ από δώρο του Εντουάρδο.Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε η Ιντερ, που μετά την ισοπαλία στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Σαμπντόρια, πέρασε από την Γένοβα με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόξνου ο Σούλεϊ Μουντάρι με μακρινό σουτ και αφού χρειάστηκε να το.. πνίξει ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Εντουάρδο. Για τους Νερατζούρι αυτό ήταν το δεύτερο σερί διπλό, μετά τη νίκη μέσα στην Κάλιαρι με το ίδιο σκορ.
Read more!

Πετροδόλαρα για τη «μισή» Γιουνάιτεντ!

Πετροδόλαρα για τη «μισή» Γιουνάιτεντ
Έτοιμοι να γεμίσουν τις τσέπες τους με πετροδόλαρα είναι οι Γκιγκς, Νέβιλ και Σκόουλς. Το τρίο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δεχτούν τις επόμενες ημέρες πρόταση από την Αλ Αχλί για να κλείσουν εκεί τη καριέρα τους. Η ομάδα του Ντουμπάι, στην οποία προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Ο' Λίρι κι έχει ήδη τον Φάμπιο Καναβάρο, θέλει να προσελκύσει και άλλους γνωστούς αστέρες. Μάλιστα, ο Ιρλανδός τεχνικός έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας την πιθανότητα απόκτησης των τριών άσων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Ουαλό φτάνει τις 200.000 λίρες την εβδομάδα(!) για να κλείσει, ενώ στα ίδια χρήματα θα κυμαίνονται οι προτάσεις και προς τους Νέβιλ και Σκόουλς.

Άνθρωπος μέσα από την αγγλική ομάδα ανέφερε για το ενδεχόμενο αποχώρησης των τριών παικτών: «Ο Ράιαν είναι θρύλος για την ομάδα, αλλά όπως και οι Πολ (Σκόουλς) και Γκάρι (Νέβιλ) δεν μπορούν να συνεχίσουν για πάντα. Αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που κατά καιρούς είχε δεχτεί, αλλά η προοπτική να κλείσει την καριέρα του στο Ντουμπάι είναι ελκυστική».

Γκιγκς (36), Νέβις (35), Σκόουλς (35) μετράνε αντίστροφα για το τέλος της καριέρας τους, ειδικά σε υψηλό επίπεδο και το Ντουμπάι φαντάζει κάτι το ελκυστικό γι αυτούς. Ήδη στην Αλ Αχλί αγωνίζεται ο Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται στην δύση της καριέρας του. Read more!

Τσέλσι καλεί Γκουαρδιόλα

 Τσέλσι καλεί Γκουαρδιόλα
Τον Γιόζεπ Γκουαρδιόλα επιθυμεί να δει στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Ρώσος πρόεδρος των πρωταθλητών Αγγλίας έχει πάρει ήδη την απόφαση να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι, και για την θέση του επιθυμεί να δει τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο ισχυρός άνδρας των «μπλε» θα κάνει προσφορά πολλών χρημάτων για να φέρει τον Ισπανό τεχνικό, στην Μεγάλη Βρετανία.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται εκτός από τον 39χρονο τεχνικό των «Μπλαουγκράνα», ο Αμπράμοβιτς επιθυμεί να δει στην Αγγλία και τον αθλητικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, προκειμένου να αναλάβει την εν λόγω θέση.
Read more!

«Καμπάνες» για τρεις

«Καμπάνες» για τρεις
Τρεις ΠΑΕ αποφάσισε να τιμωρήσει σήμερα με πρόστιμο η Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό Βόλου. Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 7ης αγωνιστικής:

- Επέβαλλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της πρόστιμο 2.000 ευρώ.

- Επέβαλλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα πρόστιμο 13.000 ευρώ.

- Επέβαλλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της πρόστιμο 8.000 ευρώ.

Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ξάνθη και Γ. Παράσχου (προπονητής) αναβλήθηκε.
Read more!

Οι ατάκες Βαλβέρδε και η... φόρμουλα Άρη

Οι ατάκες Βαλβέρδε και η... φόρμουλα Άρη
Δεν είπε και πολλά πράγματα στην σημερινή προπόνηση προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ισπανός του τεχνικός, Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως φρόντισε να είναι καίριος. «Εμείς να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε μεταξύ άλλων. Την ενδεκάδα που έβαλε με τον Άρη δοκίμασε ο Ισπανός στο οικογενειακό διπλό.Ορισμένες... ατάκες πέταξε προς τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε προτού ξεκινήσει το σημερινό εσωτερικό διπλό. «Εμείς να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε προκειμένου να έρθει η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε ο Βάσκος τεχνικός.

Σχετικά με το οικογενειακό διπλό αρχικά ο Βαλβέρδε έβαλε την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε απέναντι στον Άρη. Ήτοι τους: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μιραλάς, Ρ. Μπράβο, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη και Ριέρα. Όπως όλα δείχνουν αυτό αναμένεται να είναι το αρχικό του σχήμα κόντα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως στην συνέχεια άρχισε εκ νέου να ανακατεύει πρόσωπα και σχήματα. Πάντως ο Βαλβέρδε αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο. Read more!

Ποινή-χάδι στη Σερβία!

Ποινή-χάδι στη Σερβία!
Στα μαλακά έπεσε η Σερβία. Η UEFA αποφάσισε την τιμωρία της για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο παιχνίδι με την Ιταλία για τα προκριματικά του Εuro 2012. Απέφυγαν την αφαίρεση βαθμών οι «πλάβι».Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κατοχύρωσε το παιχνίδι που είχαν διακόψει οι Σέρβοι χούλιγκαν με 3-0 υπέρ της «Σκουάντρα Ατζούρα». Επίσης, το επόμενο παιχνίδι των «πλάβι» θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ενώ άλλο ένα θα υπάρξει εποπτεία της UEFA.

Στη Σερβία φοβόντουσαν για τα χειρότερα, αφού περίμεναν ότι θα υπάρξει πιο βαριά τιμωρία, καθώς και αφαίρεση βαθμών,κάτιπου ουσιαστικά θα τους έθετε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης για την τελική φάση του Εuro 2012.

Εκτός από την Σερβία, καμπάνα «έφαγε» και η Ιταλία η οποία θα αγωνιστεί κεκλεισμέων των θυρών για ένα παιχνίδι,ενώ θα χρειαστεί να πληρώσει το ποσό των 100.00 ευρώ.
Read more!

Ανδρεάδης: «Έτσι ούτε στα πλέι οφ»

Στους πανηγυρισμούς για το Σούπερ Καπ έχουν μείνει στον Ολυμπαικό σύμφωνα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη
Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Εθνικό εξέφρασε ο Ανδρέας Ανδρεάδης.Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αφού άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες του, ξεκαθάρισε πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, δεν θα πάει ούτε στα πλέι οφ. Ο Εβρίτης κεντρικός ανέφερε μετά το τέλος του ματς: «Δυστυχώς κάναμε μία ακόμα κακή εμφάνιση. Δεν παίξαμε καλά. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στο δεύτερο σετ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 3-1.
Κάνουμε εύκολα το λάθος. Ο καθένας προσπαθεί να νικήσει μόνος του. Πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε ομάδα.
Δεν γίνεται να χάνουμε από Εθνικό και ΠΑΟΚ, χωρίς φυσικά να θέλω να υποβιβάσω τις δύο αυτές ομάδες. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο.
Αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω ούτε στα πλέι οφ».

Για το τι φταίει: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Κάποιοι δεν θέλουν α τα καταλάβουν. Μείναμε στο Σούπερ Καπ. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό που ήταν απροπόνητος και νομίσαμε πως γίναμε υπερομάδα».

Για την συνέχεια: «Είναι με τον Ηρακλή. Πολύ καλή ομάδα ο Ηρακλής. Δεν θα έχουμε τύχη αν παίξουμε έτσι».

Για τον Εθνικό: «Μαχητικός ο Εθνικός. Έχει πολύ καλούς ξένους παίκτες. Ο Κουμέντακης πήγε αρκετά καλά. Πιστεύω ότι θα μείνει στην κατηγορία».


Σιδηρόπουλος: «Τεράστια νίκη»

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γρηγόρης Σιδηρόπουλος ανέφερε: «Είναι τεράστια νίκη, παρότι ακόμα είναι αρχή του πρωταθλήματος. Γέμισε το γήπεδο και υπήρξε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Σήμερα μας έκατσε το ματς. Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τόσο καλή απόδοση και έτσι ήρθε η νίκη έστω και δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός αν είχε καλύτερη τακτική θα μας κέρδιζε εύκολα. Βοήθησε πολύ ο κόσμος. Παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους τομείς και νικήσαμε τον Ολυμπιακό και όχι μία τυχαία ομάδα. Πλέον το επόμενο με την Καλαμαριά είναι πιο κρίσιμο».
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...