ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στον παλμό του ντέρμπυ!


Στους δύο… οίκτος δε χωρεί!
Μαζέψτε τα γυναικόπαιδα!
Το μεγάλο ξεκαθάρισμα, η «μητέρα των μαχών», η δεύτερη πιο δικαιολογημένη αιτία αύξησης παλμών (μετά τη Μόνικα Μπελούτσι) είναι εδώ!
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται χωρίς έλεος στο ΟΑΚΑ και πολεμούν να χαρίσουν -ο ένας στον άλλο- την πιο «συννεφιασμένη Κυριακή» της χρονιάς!
Ντέρμπι… αξιών!Για κάποιους μπορεί να είναι τα 20 ευρώ του εισιτηρίου. Για άλλους τα 100.000 ευρώ του πριμ. Κάποιοι θα μιλήσουν για τα 60.820.000 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί συνολικά για 22 ποδοσφαιριστές. Στο τέλος της ημέρας, για ένα τέτοιο ντέρμπι, μία αξία υπάρχει! Η ανεκτίμητη… Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμα sold out σε ντέρμπι, στηρίζοντας και πάλι την ομάδα τους .

Είναι ένα παιχνίδι που έμοιαζε να έχει αρχίσει εδώ και εβδομάδες. Έφτασε, όμως, η ώρα της σέντρας! Το ντέρμπι αιωνίων (19:30, NS1) επισκιάζει κάθε άλλη δραστηριότητα της 8ης αγωνιστικής.
Σσσσς… αρχίζει!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας):
Στον πάγκο:
Η αποστολή: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Γκαρσία, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας
Το RedPlanet.gr στο ΟΑΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Στον πάγκο:
Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
Πηγές: gazzeta.gr, sport-fm.gr, novasports.gr, redplanet.gr,prasinanea.gr
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Σπύρος Λούης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...