ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Στο χέρι της ΑΕΚ

Στο χέρι της ΑΕΚ
Από την ΑΕΚ και μόνο εξαρτάται η παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ομάδα σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. Η εμφάνισή του κόντρα στον Πανθρακικό έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του συμβολαίου του. Η συνεργασία του Αργεντινού επιθετικού με την «Ένωση» εκπνέει το καλοκαίρι, ωστόσο ο εκπρόσωπός του, Γκουστάβο Οναϊντία μιλώντας στη «SportDay», ξεκαθάρισε: «Δεν εξαρτάται από μας η παραμονή του Μπλάνκο, αλλά από την ΑΕΚ. Ο Ίσμαελ δεν έκρυψε ποτέ ότι θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα. Η επιθυμία του δεν έχει αλλάξει. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ. Αν τον θέλει και του το δείξει με μια σοβαρή πρόταση, θα φτάσουμε σε συμφωνία».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Η κατάσταση με το νέο προπονητή έχει αλλάξει για τον Μπλάνκο. Ο Χιμένεθ τον υπολογίζει, τον χρησιμοποιεί και ο Ίσμαελ είναι ξανά ευτυχισμένος. Έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του, ήταν πολύ χαρούμενος για το χατ-τρικ και θέλει να συνεχίσει να σκοράρει».

Ο μάνατζερ του Αργεντινού τόνισε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. «Μετά την τελευταία πρόταση της ΑΕΚ, η οποία απορρίφθηκε, δεν υπάρχει νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο. Δεν γνωρίζει αν η ομάδα θα κάνει νέα προσπάθεια για παραμονή του Ίσμαελ».

Όσο για το αν υπάρχουν άλλοι μνηστήρες για τον πελάτη του είπε: «Στο διάστημα που ήταν στο περιθώριο από τον προηγούμενο προπονητή είχαμε αρχίσει να αναζητούμε ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, όχι όμως κάτι προχωρημένο». Τέλος, για τα δημοσιεύματα περί Παναθηναϊκού και Άρη σχολίασε: «Είναι φήμες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...