ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Πετροδόλαρα για τη «μισή» Γιουνάιτεντ!

Πετροδόλαρα για τη «μισή» Γιουνάιτεντ
Έτοιμοι να γεμίσουν τις τσέπες τους με πετροδόλαρα είναι οι Γκιγκς, Νέβιλ και Σκόουλς. Το τρίο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δεχτούν τις επόμενες ημέρες πρόταση από την Αλ Αχλί για να κλείσουν εκεί τη καριέρα τους. Η ομάδα του Ντουμπάι, στην οποία προπονητής είναι ο Ντέιβιντ Ο' Λίρι κι έχει ήδη τον Φάμπιο Καναβάρο, θέλει να προσελκύσει και άλλους γνωστούς αστέρες. Μάλιστα, ο Ιρλανδός τεχνικός έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας την πιθανότητα απόκτησης των τριών άσων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Ουαλό φτάνει τις 200.000 λίρες την εβδομάδα(!) για να κλείσει, ενώ στα ίδια χρήματα θα κυμαίνονται οι προτάσεις και προς τους Νέβιλ και Σκόουλς.

Άνθρωπος μέσα από την αγγλική ομάδα ανέφερε για το ενδεχόμενο αποχώρησης των τριών παικτών: «Ο Ράιαν είναι θρύλος για την ομάδα, αλλά όπως και οι Πολ (Σκόουλς) και Γκάρι (Νέβιλ) δεν μπορούν να συνεχίσουν για πάντα. Αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που κατά καιρούς είχε δεχτεί, αλλά η προοπτική να κλείσει την καριέρα του στο Ντουμπάι είναι ελκυστική».

Γκιγκς (36), Νέβις (35), Σκόουλς (35) μετράνε αντίστροφα για το τέλος της καριέρας τους, ειδικά σε υψηλό επίπεδο και το Ντουμπάι φαντάζει κάτι το ελκυστικό γι αυτούς. Ήδη στην Αλ Αχλί αγωνίζεται ο Φάμπιο Καναβάρο ο οποίος με την σειρά του βρίσκεται στην δύση της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...