ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: «Πρωτόγνωρο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»

Ομπράντοβιτς: «Πρωτόγνωρο το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό»Το να βρίσκεσαι στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και να αγωνίζεσαι στις 12.30 το μεσημέρι σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο.
Το περσινό εγχείρημα όμως θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής τον Ηλυσιακό.
Ο προπονητής των «πρασίνων» Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στάθηκε στην ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στον μαχητικό Ηλυσιακό.

«Μετά την καλή μας εμφάνιση που συνοδεύτηκε με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μαχητική ομάδα όπως είναι ο Ηλυσιακός. Το παιχνίδι αυτό για εμάς έχει κάτι πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο, αφού θα αναγκαστούμε να παίξουμε πολύ νωρίς το μεσημέρι, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά και δεν θα είναι και το καλύτερο για τους παίκτες και το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και τον κόσμο, ο οποίος δεν είναι μαθημένος να βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα που συνήθως τρώει για μεσημέρι.

Όπως και να έχει τα δεδομένα είναι αυτά και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε κάνοντας την τελευταία μας προπόνηση του Σάββατο, την ίδια ώρα για να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...