ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι ατάκες Βαλβέρδε και η... φόρμουλα Άρη

Οι ατάκες Βαλβέρδε και η... φόρμουλα Άρη
Δεν είπε και πολλά πράγματα στην σημερινή προπόνηση προς τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ισπανός του τεχνικός, Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως φρόντισε να είναι καίριος. «Εμείς να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε μεταξύ άλλων. Την ενδεκάδα που έβαλε με τον Άρη δοκίμασε ο Ισπανός στο οικογενειακό διπλό.Ορισμένες... ατάκες πέταξε προς τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε προτού ξεκινήσει το σημερινό εσωτερικό διπλό. «Εμείς να κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε προκειμένου να έρθει η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό», υπογράμμισε ο Βάσκος τεχνικός.

Σχετικά με το οικογενειακό διπλό αρχικά ο Βαλβέρδε έβαλε την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε απέναντι στον Άρη. Ήτοι τους: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μιραλάς, Ρ. Μπράβο, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη και Ριέρα. Όπως όλα δείχνουν αυτό αναμένεται να είναι το αρχικό του σχήμα κόντα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως στην συνέχεια άρχισε εκ νέου να ανακατεύει πρόσωπα και σχήματα. Πάντως ο Βαλβέρδε αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...