ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το Μαϊάμι συνέτριψε το Ορλάντο!

Πρώτος σκόρερ των Χιτ ο Ουέιντ Τα "αποκαλυπτήρια" των Χιτ μπροστά στο κοινό τους γέμισαν με προσδοκίες του φιλάθλους του Μαϊάμι, καθώς Τζέιμς, Ουέιντ και Μπος συνέτριψαν τους περσινούς φιναλίστ της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ, Ορλάντο Μάτζικ, με 96-70. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην πρώτη εντός έδρας νίκη του Μαϊάμι δεν έπαιξαν τόσο οι "Big Three" (σ.σ. Τζειμς, Ουέιντ, Μπος), όσο η ασφυκτική άμυνα της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν περιόρισε το Ορλάντο σε μόλις 25 πόντους. "Οι παίκτες μου έδειξαν τις αμυντικές αρετές τους", είπε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα ο προπονητής των Χιτ, Ερικ Σποέλστρα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια.

Ο Ντουέιν Ουέιντ ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 26 πόντους, ενώ ο ΛεΜπρον Τζέιμς τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους και 7 ασίστ. Οσο για τον Κρις Μπος; Πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια με νταμπλ-νταμπλ φίγκιουρ σε πόντους και ριμπάουντ (11π.-10ρ.), όπως και ο Ουντόνις Χάσλεμ (11π.-11ρ.).

Από τους ηττημέχους ο Ντουάιτ Χάουαρντ έμεινε στους 19 πόντους, τους οποίους σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς μετά...σίγησε.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, οι Λέικερς πέρασαν νικηφόρα από το Φοίνιξ (114-106), με το δίδυμο Μπράιαντ-Γκασόλ, οι οποίοι σημείωσαν 25 και 21 πόντους αντίστοιχα, να δείχνουν τις διαθέσεις τους, ενώ σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση Ντιτρόιτ-Οκλαχόμα Σίτι, με τους Θάντερ να πέρνουν τη νίκη με 105-104 στο... νήμα. Κορυφαίος ο Κέβιν Ντουράντ με 30 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Στη Μινεσότα, οι Τίμπεργουλβς του Κώστα Κουφού πήραν τη νίκη με 96-85 από το Μιλγουόκι, με τον Ελληνα σέντερ να αγωνίζεται περίπου 10 λεπτά και να πετυχαίνει 4 πόντους (και 4 ριμπάουντ).

Τέλος, σπουδαία νίκη πανηγύρισε το Μέμφις στο Ντάλας (91-90), με τον Ντιρκ Νοβίτσκι (27π.) να μην μπορεί να κρατήσει αλώβητη την έδρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...