ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ρίχνει τους τόνους ο Λεονάρντο

Ρίχνει τους τόνους ο Λεονάρντο

Οι Άραβες νέοι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν με τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι (Μενέζ, Ματουιντί και Μπίσεβατς) έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, φρόντισε να… ηρεμήσει τα πνεύματα, βάζοντας τέλος ουσιαστικά στα σενάρια περί Παστόρε.
 

Ο Αργεντινός άσος της Παλέρμο είναι στο στόχαστρο των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λεονάρντο με δηλώσεις του θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Ποδοσφαιριστές όπως οι Παστόρε, Αλέξις Σάντσες, Γκανσό και Εντέν Αζάρ είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, γιατί ενδιαφέρονται για αυτούς πάρα πολλές ομάδες. Έχω μία σπουδαία σχέση με τον πρόεδρο της Παλέρμο, αλλά δεν είναι λογικό να αποκτήσουμε τώρα τον Παστόρε. Πρέπει όλα να γίνονται βήμα προς βήμα». 

Ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το τι υπάρχει στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιοι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο μας. Ακόμα και να αποκτήσουμε αυτούς τους παίκτες, δεν υπάρχει η εγγύηση ότι θα πάρουμε τα πάντα».


Πηγή sport-fm
Read more!

Σισέ: "Ο ΠΑΟ θε κερδίσει στο ΟΑΚΑ"

Νέο μήνυμα μετά την ισοπαλία στην Δανία, έστειλε μέσω twitter ο Σισέ στους πρώην συμπαίκτες του."Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο ΟΑΚΑ, συγχαρητήρια "παιδιά"".


Πριν το ματς έστειλε μήνυμα στήριξης ενώ μετά την ισοπαλία με 1-1 του Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ Σισέ έστειλε μήνυμα σιγουριάς για την πρόκριση.

Ο Γάλλος άσος της Λάτσιο μίλησε για δεδομένη νίκη στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού σταδίου και έδωσε συγχαρητήρια στους πρώην συμπαίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε πάλι "παιδιά" του.

"Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο ΟΑΚΑ συγχαρητήρια "παιδιά"" ανέγραψε ο Γάλλος σταρ στο twitter του.

Πηγή sport24
Read more!

Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

Μπορεί οι υπογραφές ανάμεσα στον Κώστα Μήτρογλου και τον Ατρόμητο να μην έπεσαν την Τετάρτη όμως όλα δείχνουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μπορεί να χαλάσει. Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού στο οποίο θα βρεθεί και ο πατέρας του επιθετικού του Ολυμπιακού. 
Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

Η συμφωνία του ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον Ατρόμητο είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στο Περιστέρι. Την Τετάρτη ο Κώστας Μήτρογλου πήγε στα γραφεία της ομάδας, δεν έπεσαν όμως οι υπογραφές αφού έλειπε και ο πατέρας του παίκτη. 

Πλέον, το νέο ραντεβού ορίστηκε για την Παρασκεύη, όταν και θα επιστρέψει από το εξωτερικό ο πατέρας του παίκτη. Τότε αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και ο Μήτρογλου να μεταβεί στο Πραβετς της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Πηγή sport-fm
Read more!

Τσέλσι ή Παρί ο Παστόρε

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Χαβιέ Παστόρε με τον αντιπρόεδρο της Παλέρμο να τονίζει ότι η αποχώρηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι πλέον θέμα χρόνου. Το ζητούμενο όμως είναι ποια από τις Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν θα χαμογελάσει στο τέλος. 

Τσέλσι ή Παρί ο Παστόρε
Οι δύο σύλλογοι έχουν επιδοθεί να πείσουν τον παίκτη πόσο απαραίτητος είναι για την ενδεκάδα τους, μιας και με την ομάδα τα έχουν βρει και οι δύο έναντι 40 εκ ευρώ. Ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου επιβεβαίωσε την επικείμενη μεταγραφή χωρίς όμως να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό του παίκτη: 

«Θα μιλήσω μετά την πώληση. Είμαστε κοντά στη συμφωνία. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Τσέλσι ή Παρί Σεν Ζερμέν; Τόσο το Λονδίνο όσο και το Παρίσι είναι δύο υπέροχες πόλεις και αποτελούν ευκαιρία για να λάμψει ο Παστόρε. Αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις είναι στην τελική ευθεία. Ο παίκτης θα επιλέξει την ομάδα που θα δείξει τη μεγαλύτερη επιθυμία να τον αποκτήσει». 

Πηγή sport-fm
Read more!

Τεόντοσιτς: "Πρότυπά μου Ίβκοβιτς και Τεό"


Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα στην οποία ξεκαθάρισε ότι τόσο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς όσο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι πρότυπά του.

"Ήμουν περίπου 17 χρονών όταν η ΤΣΣΚΑ πήγε στο Final Four του Τελ Αβίβ με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Θοδωρή Παπαλουκά. Και οι δύο είναι πρότυπα μου. Πήγα στο Ισραήλ μάλιστα για να υποστηρίξω την ΤΣΣΚΑ", σχολίασε ο Μίλος Τεόντοσιτς και συμπλήρωσε:

"Ο Θοδωρής είχε μεγάλη επιρροή πάνω μου. Γίναμε στενοί φίλοι. Όταν παίζαμε μαζί στον Ολυμπιακό, μου είπε πολλά θετικά για την ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα. Ο Ίβκοβιτς υποστήριξε την απόφαση μου να πάω στη Ρωσία. Είπε ότι η ΤΣΣΚΑ θα είναι ο καλύτερος σταθμός για να συνεχίσω την καριέρα μου και πάντα ακούω τις συμβουλές του".


Πηγή sport24
Read more!

Εντυπωσιάζει (και) τον Χιμένεθ ο Εγγλέζου


Ένα παιδί μετράει τα άστρα περιμένοντας να ενημερωθεί για τη μεγάλη απόφαση, αν δηλαδή θα συνεχίσει να είναι μέλος της πρώτης ομάδας και μετά το τέλος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ζω το όνειρό μου» είπε στο Sport24.gr σε μία πρώτη επαφή που είχαμε μαζί του, μερικές ημέρες πριν από το δεύτερο φιλικό της ομάδας στο Μοράφσκε Τόπλιτσε στο οποίο μας έπεισε γι αυτό που είχαμε διακρίνει εξ αρχής και στις προπονήσεις. Ότι έχει το ταλέντο. Χαρακτηρίζεται άραγε και από σωστή νοοτροπία ώστε να το υποστηρίξει;

Ο Νικόλας Εγγλέζου είναι μόλις 18 ετών. Έμαθε για εκείνον ο Τόνι Σαβέσκι όταν ήταν ακόμα 15 και πρωταγωνιστούσε με την ομάδα νέων του Απόλλωνα Λεμεσού, όντας μάλιστα στέλεχος της εθνικής παίδων (και νέων) της Κύπρου αλλά και παγκόσμιος πρωταθλητής σε επίπεδο σχολικών ομάδων! Η ΑΕΚ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και λίγους μήνες μετά ο Νικόλας προσγειώθηκε στην Αθήνα. Για μόνιμα...

Αν το περίμενε ότι δύο καλοκαίρια μετά θα άκουγε τον Μανόλο Χιμένεθ να του λέει σε προπόνηση θερινής προετοιμασίας της πρώτης ομάδας ότι «εσύ θα παίξεις σίγουρα»; Μάλλον όχι, όμως να που συμβαίνει! Και αυτό το έχει κερδίσει με το σπαθί του, μάλιστα με τρόπο που δικαιώνει την απόφαση να προβιβαστεί και (πριν από ένα μήνα) να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό της καριέρας του.

Πηγή sport24
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...