ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ρίχνει τους τόνους ο Λεονάρντο

Ρίχνει τους τόνους ο Λεονάρντο

Οι Άραβες νέοι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν με τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι (Μενέζ, Ματουιντί και Μπίσεβατς) έχουν δημιουργήσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, φρόντισε να… ηρεμήσει τα πνεύματα, βάζοντας τέλος ουσιαστικά στα σενάρια περί Παστόρε.
 

Ο Αργεντινός άσος της Παλέρμο είναι στο στόχαστρο των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λεονάρντο με δηλώσεις του θέλησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Ποδοσφαιριστές όπως οι Παστόρε, Αλέξις Σάντσες, Γκανσό και Εντέν Αζάρ είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθούν, γιατί ενδιαφέρονται για αυτούς πάρα πολλές ομάδες. Έχω μία σπουδαία σχέση με τον πρόεδρο της Παλέρμο, αλλά δεν είναι λογικό να αποκτήσουμε τώρα τον Παστόρε. Πρέπει όλα να γίνονται βήμα προς βήμα». 

Ο τεχνικός διευθυντής των Γάλλων στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας: «Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το τι υπάρχει στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιοι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο μας. Ακόμα και να αποκτήσουμε αυτούς τους παίκτες, δεν υπάρχει η εγγύηση ότι θα πάρουμε τα πάντα».


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...