ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Κόπα Αμέρικα Group C' !

OYΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΧΙΛΗ 1 2,50 (ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ Χ)

ΠΕΡΟΥ-ΜΕΞΙΚΟ 1 2,30 
Read more!

Ιρλανδία for fun!

Πάμε σήμερα με δύο διπλά στη χώρα που...λατρεύει τα Παρασκευάτικα διπλά!

201 ΝΤΕΡΙ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ 2 2,20
202 ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ-ΜΠΡΕΪ 2 2,20
Read more!

Σεφτέ με το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Για τις 7 Αυγούστου προγραμματίστηκε ο τελικός του Κομιούνιτι Σιλντ στην Αγγλία, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κυπελλούχο Μάντσεστερ Σίτι.
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ θα λάβει χώρα στο Γουέμπλεϊ, ενώ όπως ανακοινώθηκε οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμανθούν από 20 ως 45 λίρες. Οι οπαδοί των πρωταθλητών θα τοποθετηθούν στην ανατολική πλευρά του γηπέδου.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Θέλει και Κόμπε η Μπεσίκτας!

Την κίνηση του αιώνα θα επιδιώξει να κάνει η Μπεσίκτας καθώς ο Αταμάν έχει βάλει στο στόχαστρο τον... Κόμπε Μπράιαντ!


Η απόκτηση του Άλαν Άιβερσον ήταν μόνο η αρχή για την Μπεσίκτας! Οι Τούρκοι συμφώνησαν με τον Ντέρον Ουίλιαμς και βάζουν πλώρη για ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ στην Ιστορία του αθλητισμού! Ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής της Μπεσίκτας, θέλει να εκμεταλλευτεί το lockout και σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Κόμπε Μπράιαντ!!!

«Αφού υπογράψαμε τον Ντερόν, αρχίσαμε να ψάχνουμε και άλλους σταρ του ΝΒΑ που θέλουν να έρθουν σε εμάς. Αν ο Κόμπε θέλει να παίξει μαζί με τον Ντερόν τότε μπορούμε να το συζητήσουμε. Σίγουρα δεν μπορούμε να του δώσουμε τα ίδια λεφτά, αλλά μπορούμε να βρούμε μία άκρη αν ο Κόμπε θέλει να παίξει κατά την διάρκεια του lockout. Είναι ο παίκτης με τους μεγαλύτερους θαυμαστές στην Ευρώπη, με το μεγαλύτερο όνομα και ίσως μπορεί να έρθει. Γιατί όχι;», ήταν τα λόγια του Αταμάν στο Sports Yahoo!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Formula 1 – σε εμφύλιο για τους κινητήρες


Χωρισμένος στα δύο ο κόσμος της Formula 1… Από τη μια δυνάμεις όπως αυτή της Renault και μαζί η FIA που θέλει να δει την F1 να κινείται
προς μια πιο φιλική στο περιβάλλον κατεύθυνση και από την άλλη μια ‘συμμαχία’ στην οποία συμπεριλαμβάνεται η Ferrari, οι άνθρωποι των αγώνων και ο Bernie Ecclestone που ενδιαφέρονται περισσότερο για να μην εγκαταλειφθούν στοιχεία των grands prix που τα καθιστούν εντυπωσιακό θέαμα.
Η FIA ενέκρινε πρόσφατα τη νέα φόρμουλα για τους κινητήρες των αγώνων. Έτσι θα πάμε από τους σημερινούς κινητήρες V8 σε V6 turbo όπου θα υπάρχει ακόμη και πτώση στις στροφές από τις 18.000 στρ/λεπτό στις 15,000 στρ/λεπτό.
Σαν αποτέλεσμα πάντως υπάρχουν σοβαρές αντιρρήσεις για το ότι δεν θα υπάρχει πλέον ο… ανυπόφορος τσιριχτός θόρυβος που έχουμε συνδέσει με την F1. Η ανησυχία είναι μήπως και μειωθούν τα εισιτήρια ενώ οι τοπικοί υπεύθυνοι των αγώνων θα έχουν ενστάσεις αφού τα εκατομμύρια που ζητά Bernie Ecclestone δεν είναι και λίγα…
Όπως λέει το ESPN, μερικοί στις ΗΠΑ και όχι μόνο, απειλούν πως θα φύγουν από τις συμφωνίες και θα προτιμήσουν τα IndyCar. Οι αγώνες του Indy εμφανίζονται ενισχυμένοι τα τελευταία χρόνια.
Από την πλευρά του, ο Ecclestone κατανοεί τα ζητήματα που θέτουν αν και, για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι η πρώτη φορά που στους αγώνες υπάρχουν κινητήρες V6 με turbo.


Πηγή tro-ma-ktiko.blogspot.com
Read more!

Και επίσημα «κόκκινος» ο Άνταμ!

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φοράει από την επόμενη σεζόν και πιθανότατα για τα επόμενα πέντε χρόνια (η διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη) ο Τσάρλι Άνταμ! Ο 25χρονος μέσος αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από τη Μπλάκπουλ στο «Άνφιλντ» και δήλωσε πανέτοιμος για επιτυχίες! 
Και επίσημα «κόκκινος» ο Άνταμ!

Ο Ανταμ βρισκόταν από το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου θα υποβαλλόταν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενόψει της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ, ωστόσο, οι υπογραφές άργησαν να πέσουν. Αυτό έγινε το βράδυ της Πέμπτης και έτσι ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στην οικογένεια της Λίβερπουλ, η οποία φημολογείται ότι απέκτησε τον έμπειρο μέσο έναντι 7,5 εκατ. λιρών. 

«Είμαι ευτυχισμένος από τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην αρχηγού της Μπλάκπουλ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα για επιτυχίες, τονίζοντας μάλιστα πως θα βοηθήσει τον σύλλογο να βιώσει ξανά παλιές ωραίες στιγμές! 

«Η διαδικασία κράτησε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε, αλλά πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη Λίβερπουλ. Ευελπιστώ η θητεία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο, με εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές και εκπληκτικό προπονητή. Αισθάνομαι ευλογημένος που θα πατάω το ίδιο χορτάρι με άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την καριέρα μου. Η ιστορία του συλλόγου είναι γεμάτη τίτλους και επιτυχίες και έχοντας απουσιάσει από τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα να βιώσουμε ξανά παλιές ωραίες στιγμές»! 

Πηγή: England365.gr
Read more!

Οι "καυτές" διακοπές του Τέρι!










Πέρυσι ο Τζον Τέρι πρωταγωνίστησε στο πιο εκρηκτικό ερωτικό σκάνδαλο στην Αγγλία, φέτος όμως το... μενού περιλαμβάνει καυτές διακοπές για τον αρχηγό της Τσέλσι μαζί με τη σύζυγό του, Τόνι Πουλ.






Ο άσος των Λονδρέζων έχει αφήσει οριστικά πίσω του την εξωσυζυγική σχέση που αποκαλύφτηκε πως είχε με τη Βανέσα Περονσέλ, σύντροφο του άλλοτε συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ, με τους παπαράτσι να τον εντοπίζουν σε άκρως τρυφερές σκηνές σε παραλία του Άμπου Ντάμπι με την γυναίκα του Τόνι.

Το ζευγάρι, το οποίο πρωτογνωρίστηκε το 1997 (τότε ο Τέρι έπαιρνε 48 λίρες ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ενώ τώρα αμείβεται με 170.000 λίρες εβδομαδιαίως...) αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους παρά την αποδεδειγμένη απιστία του Τέρι, και όλα δείχνουν πλέον πως τα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους έχουν εξαφανιστεί πλήρως.


Πηγή sport24
Read more!

ΣΟΚ! Ξέχασαν αθλητή των Special Olympics στο ΟΑΚΑ! Βρέθηκε αφυδατωμένος και φανερά εξαντλημένος!




Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η αντιπροσωπεία ενός αθλητή των Special Olympics από τη Ρουάντα ξέχασε τον άτυχο νέο έξω από το ΟΑΚΑ, μερικές ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων!



Η αντιπροσωπεία επέστρεψε κανονικά στη Ρουάντα αλλά χωρίς τον αθλητή οποίος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης να περιπλανιέται αφυδατωμένος και φανερά εξαντλημένος γύρω από το ΟΑΚΑ.Ο αθλητής των Special Olympics μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική και αμέσως μόλις εξακριβώθηκε η ταυτότητά του, ξεκίνησαν οι διαδικασίες επιστροφής του αθλητή στη χώρα του.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που συνέβαλαν στο να ξεχάσει η αντιπροσωπεία το νέο.


πηγή: http://grfreedom.blogspot.com
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...