ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Και επίσημα «κόκκινος» ο Άνταμ!

Τη φανέλα της Λίβερπουλ θα φοράει από την επόμενη σεζόν και πιθανότατα για τα επόμενα πέντε χρόνια (η διάρκεια του συμβολαίου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη) ο Τσάρλι Άνταμ! Ο 25χρονος μέσος αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από τη Μπλάκπουλ στο «Άνφιλντ» και δήλωσε πανέτοιμος για επιτυχίες! 
Και επίσημα «κόκκινος» ο Άνταμ!

Ο Ανταμ βρισκόταν από το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέρσεϊσαϊντ, όπου θα υποβαλλόταν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ενόψει της μεταγραφής του στη Λίβερπουλ, ωστόσο, οι υπογραφές άργησαν να πέσουν. Αυτό έγινε το βράδυ της Πέμπτης και έτσι ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στην οικογένεια της Λίβερπουλ, η οποία φημολογείται ότι απέκτησε τον έμπειρο μέσο έναντι 7,5 εκατ. λιρών. 

«Είμαι ευτυχισμένος από τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην αρχηγού της Μπλάκπουλ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και στη συνέχεια, έδωσε το σύνθημα για επιτυχίες, τονίζοντας μάλιστα πως θα βοηθήσει τον σύλλογο να βιώσει ξανά παλιές ωραίες στιγμές! 

«Η διαδικασία κράτησε περισσότερο από όσο υπολογίζαμε, αλλά πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τη Λίβερπουλ. Ευελπιστώ η θητεία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με πολλές επιτυχίες. Βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο, με εκπληκτικούς ποδοσφαιριστές και εκπληκτικό προπονητή. Αισθάνομαι ευλογημένος που θα πατάω το ίδιο χορτάρι με άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές και θεωρώ πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την καριέρα μου. Η ιστορία του συλλόγου είναι γεμάτη τίτλους και επιτυχίες και έχοντας απουσιάσει από τις διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, ήρθε η ώρα να βιώσουμε ξανά παλιές ωραίες στιγμές»! 

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...