ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ξύλο και διακοπή στη Βιέννη! *ΒΙΝΤΕΟ*

Μπάχαλο στο ντέρμπι της Βιέννης, η Αούστρια πέτυχε δύο γκολ (2-0) και οι οπαδοί της Ραπίντ μπήκαν στο γήπεδο και τα... έσπασαν. Ξύλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και οριστική διακοπή του παιχνιδιού!
«Εγώ, αλλά και οι παίκτες δεν θέλαμε την οριστική διακοπή του ματς, αλλά η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά μας», τόνισε ο διαιτητής. Η Αούστρια θα πάρει το ματς στα χαρτιά (3-0), η Ραπίντ θα τιμωρηθεί και παράλληλα θα χάσει την Ευρώπη. Μετά το 2-0 της Αούστρια, οι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο, άρχισαν να πετούν αντικείμενα στην αστυνομία αλλά και στους οπαδούς της Αούστρια, ενώ το ξύλο συνεχίστηκε και στις εξέδρες.

Πηγή gazzetta
Read more!

«Πωλείται το ΟΑΚΑ»

«Πωλείται το ΟΑΚΑ»
Τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να θέσει προς πώληση αρκετά οικοδομήματα αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα “La Vanguardia” στο κυριακάτικο φύλλο της και δημοσιεύει σήμερα η Sportday. 

Στο άρθρο της πολιτικής ισπανικής εφημερίδας με έδρα τη Βαρκελώνη, με αρκετά σκωπτικό ύφος αναφέρεται ότι το ΟΑΚΑ, αλλά και τα περισσότερα ολυμπιακά ακίνητα θα «βγουν στο σφυρί» στο βωμό της κάλυψης του χρέους της χώρας. 

«Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος το οποίο συνεχίζει: «Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται, μεταξύ άλλων, τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Αγώνων του 2004». Τι άλλο; «Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση». 

Στη λίστα αναφέρονται ακόμη το Αχίλλειον στην Κέρκυρα, τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο, εκτάσεις σε νησιά -όπως το Πρασονήσι στη Ρόδο- αλλά και η περιοχή του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.


Πηγή sport-fm

Read more!

Σάντσες όπως... Μέσι

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότσο, ο οποίος εξήγησε το σκεπτικό του για την παραχώρηση του διεθνούς Χιλιανού άσου Αλέξις Σάντσες. Τι είπε για τη σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Φρίουλι τόνισε χαρακτηριστικά:
«Λάβαμε μια πρόταση για τον Σάντσες ύψους 35 εκατ. ευρώ, την οποία απορρίψαμε, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας. Στα μάτια μου ο Σάντσες αξίζει όσο ο Μέσι. Παίκτες σαν και αυτόν υπάρχουν μόνο ένας με δύο σε κάθε γενιά». 
Πηγή gazzetta
Read more!

«Πράσινος» ο Αμπντούν

«Πράσινος» ο Αμπντούν
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζαμέλ Αμπντούν, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Καρίμ Ακλίλ. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του μέσου της Καβάλας, μεταξύ των δύο ομάδων έχει επέλθει συμφωνία και το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

«Η μεταγραφή είναι πρακτικά τελειωμένη. Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει» δήλωσε ο Αλκίλ στην εφημερίδα “Εξέδρα”, αναφορικά με την μετακόμιση του Αμπντούν από την Καβάλα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είχαν στο στόχαστρό τους τον Αλγερινό μέσο, ειδικά από τη στιγμή που αποχωρούν από το ρόστερ τους Λουίς Γκαρσία και Γκοβού, με αποτέλεσμα να υπάρχει κενό στα δεξιά. Το θέμα πήρε… ώθηση και από τη συμφωνία με την Γκρέμιο για τον Γκάμπριελ, η οποία έδωσε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει τον χαφ των «Αργοναυτών». 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...