ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Γκέκας και... καλή χρονιά!

Το τρένο της Bundesliga ξαπόστασε λίγο νωρίτερα από τις γιορτές στη Φρανκφούρτη. Η πρωτοπόρος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα για το 2010 γνωρίζοντας την ήττα από την Άιντραχτ χάρη σε γκολ του Φάνη Γκέκα στο 87ο λεπτό. Ο 30χρονος φορ, που έφτασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα (πρώτος στη σχετική λίστα) κι έφερε την ομάδα του στην όγδοη θέση, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την πάσα του Φένιν και με αριστερό σουτ υποχρέωσε την Μπορούσια στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας στις 22 Αυγούστου από τη Λεβερκούζεν με 2-0. 
Γκέκας και... καλή χρονιά!Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο (χρειαζόταν το τρίποντο για να τα καταφέρει), είδε το σερί επτά συνεχών νικών να διακόπτεται άδοξα, ωστόσο είναι και τυπικά πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ διαθέτει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. 

Ο Φάνης Γκέκας και ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν στη βασική ενδεκάδα, με τον πρώτο να δίνει τη θέση του στον Γιάννη Αμανατίδη στο 90’ και τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 77’ από τον Φένιν. 

Το σερί πέντε νικών του Ανόβερου σταμάτησε στη Νυρεμβέργη, όπου ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 3-1. Η άλλη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Χόφενχαϊμ, αν και προηγήθηκε με 2-0 στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2. 

Η Σάλκε συνέχισε την ανοδική της πορεία φτάνοντας σε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, με 3-0 απέναντι στην Κολωνία. Ο Ραούλ ήταν ο... αποκλειστικός σκόρερ της ομάδας του Φέλιξ Μάγκατ αυξάνοντας τη φετινή του συγκομιδή στην Bundesliga στα εννέα γκολ. 

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Βέρντερ συνεχίστηκε, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Καϊζερσλάουτερν στη Βρέμη. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε αρχικά στο 73’ ο Μπουγκέρα για τους φιλοξενούμενους και στο 85’ο Βάγκνερ για τους γηπεδούχους.

Πηγή sport-fm Read more!

Σάντερλαντ Ευρώπης!

Σάντερλαντ Ευρώπης!
Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η Σάντερλαντ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Μπόλτον! Κύμα αναβολών στην Αγγλία, καθώς έξι παιχνίδια της Premier δεν θα γίνουν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών!

Το μοναδικό γκολ του αγώνα στο Σάντερλαντ πέτυχε ο Ουέλμπεκ στο 32ο λεπτό. Το άλλο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου είναι αυτό της Μπλάκμπερν με τη Γουέστ Χαμ.
Πηγή gazzeta Read more!

«Σκόκο, έλα στη Ρίβερ»!

«Σκόκο, έλα στη Ρίβερ»!
Κάθε άλλο παρά θα… κακόπεφτε στους φίλους της Ρίβερ Πλέιτ μια πιθανή μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο. 

Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «μιγιονάριος» να αποκτήσουν τον Αργεντινό και τις δηλώσεις του ίδιου γι’ αυτό (στις οποίες, ωστόσο, δίνει προτεραιότητα στην ΑΕΚ), τα σχόλια των οπαδών τους στα forum έδιναν και έπαιρναν. 

Χαρακτηριστικά κάποια από αυτά: 

«Νάτσο, έλα, έλα! Αν νιώθεις τη φανέλα, βγάλε την τεχνική σου και έλα»,«Θα ήθελα πολύ αυτό τον παίκτη. Έχει καλό ύφος και θα είναι ασταμάτητος μπροστά με τον Παβόνε», «Ο Σκόκο είναι μία ιδιοφυία. Δείτε τον στο youtube», «Μου αρέσει ο Σκόκο. Μόλις είδα κάποια βίντεό του από το youtube και δείχνει εξαιρετικός. Αν γίνεται, να τον φέρουν», «Είναι αυτός που έβαζε γκολ κάθε του σουτ έξω από την περιοχή όταν έπαιζε στη Νιουελς; Φέρτε τον»!. 

Βέβαια, υπάρχουν και οι αντίθετες απόψεις: «Η Ρίβερ, ναι, είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Τον Αϊμάρ, τον Κρέσπο, τον Μπελούτσι, τον Καβενάγκι, τον Ιγκουαϊν. Ή μήπως είναι όνειρο για κάθε παίκτη η επιστροφή του στη Ρίβερ, αν αποτυγχάνει στην Ευρώπη»;

Πηγή sport-fm Read more!

«Μισή» με Ολυμπιακό η Λάρισα

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή εναντίον του Ολυμπιακού η Λάρισα, στο ντεμπούτο του Γιορν Άντσερσεν στον πάγκο της. Ο Νορβηγός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα και σε αυτή, για διάφορους λόγους, δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Νταμπίζα και Ρομέου, καθώς και οι τιμωρημένοι Βενετίδης και Κανόμπιο. 

Αντίθετα, συμπεριλήφθησαν οι Βελάσκο και Σίμιτς που επέστρεψαν από την Παρασκευή στις προπονήσεις. 

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Άντερσεν είναι οι: Αμπάρης, Βιέρα, Βελάσκο, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κατσιαρός, Καρανίκας, Γκέρεμι, Ιγκλέσιας, Μπλάζεκ, Μετίν, Σίμιτς, Κουζάν, Βούζας, Πούρι, Φαλάγγας, Αμπουχατζίρα, Σιατραβάνης, Κολοβέτσιος.

Πηγή sport-fm Read more!

Ξανά εκτός πλάνων ο Μήτρογλου...

Ο  προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε απέκλεισε για ακόμη μία φορά τον Κώστα Μήτρογλου από την αποστολή των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.


Ξανά εκτός πλάνων ο Μήτρογλου...
Εκτός αποστολής και από την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Λάρισα έθεσε τον Κώστα Μήτρογλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά την καλή εμφάνιση του 22χρονου επιθετικού στο φιλικό της περασμένης Τρίτης κατά της φτώχειας, όπου μάλιστα σκόραρε δύο φορές, ο Βάσκος τεχνικός δεν φαίνεται να έχει πειστεί ακόμη για τις ικανότητές του , θέτοντάς τον για ακόμη ένα παιχνίδι εκτός πλάνων.
Είναι εμφανές πλέον ότι από την πλευρά του ο 46χρονος προπονητής του Ολυμπιακού,  δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, ενώ παρουσιάζεται ενοχλημένος από την συμπεριφορά του νεαρού παίκτη από την παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν ο Μήτρογλου του είχε ζητήσει εξηγήσεις για τον λόγο, που τον είχε αφήσει εκτός αποσοτλής...

Ξέχωρα από τον Μήτρογλου, ο Βάσκος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Νουντού, Ρόμενταλ, όπως επίσης και τους Μπάλας Μέγιερι και Νίκο Παπαδόπουλο.Οι  Άλμπερτ Ριέρα και Μοϊσές Ουρτάδο έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα το Σάββατο και θα μετέχουν κανονικά στην αποστολή για τις ανάγκες του αγώνα του «AEL FC ARENA»…
Ενδειτικά αναφέρουμε ότι την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Πάρντο, Τοροσίδης,. Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς, Νικοπολίδης, Μοντέστο, Ραούλ Μπράβο, Γ. Παπαδόπουλος, Νέμεθ, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Ριέρα.
Read more!

Νέα ήττα για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΔΑΣΑΛ (63-69), στη κατάμεστη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.


Το  συγκρότημα του Γιάννη Γερεουδάκη δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΔΑΣΑΛ και γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, ο Απόλλων Πτολεμαΐδας από τη μεριά του επικράτησε του ΠΑΟΚ με 76-67 στην έδρα του.
Νέα ήττα για Παναθηναϊκό
Σάββατο 18/12

Απόλλων Πτ – ΠΑΟΚ 76-67
ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ – Εσπερίδες
Παναθηναϊκός – ΔΑΣΑΛ 63-69

Κυριακή 19/12 

Αμαρυλλίς – Ολυμπιακός Β.
Άρης – Πρωτέας Β.
Πανιώνιος – Αθηναϊκός

Πηγή gazzeta Read more!

Πιο δυνατά η Λάτσιο για Αλμέιδα

Πιο δυνατά η Λάτσιο για Αλμέιδα
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ούγκο Αλμέιδα να καταλήξει στη Λάτσιο εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την ιταλική ομάδα να έχει έτοιμη μια πολύ καλή πρόταση για να καταθέσει. 

Ο ιταλικός σύλλογος φέρεται έτοιμος να προσφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στη Βέρντερ Βρέμης για να δεχθεί να παραχωρήσει τον παίκτη από τον Ιανουάριο. 

Αντίστοιχου… βεληνεκούς θα είναι και το συμβόλαιο που θα προτείνουν οι Ιταλοί και στον Πορτογάλο. Συνεργασία για πέντε χρόνια με αποδοχές 1,8 εκ. ευρώ ετησίως. 

Από την πλευρά της Βέρντερ ο Κλάους Άλοφς παραδέχεται ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την πώληση του παίκτη, ο οποίος θυμίζουμε φέρεται να απασχολεί και τον Παναθηναϊκό, για δανεισμό με προοπτική αγοράς.

Πηγή sport-fm Read more!

«Αγκάθι» η Ρεάλ για Κασάνο

 συμφωνία της Μίλαν με τον Αντόνιο Κασάνο επιβεβαιώθηκε διά στόματος Αντριάνο Γκαλιάνι, ωστόσο η μεταγραφή δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί καθώς προέκυψε πρόβλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Αγκάθι» η Ρεάλ για Κασάνο
Όταν η Σαμπντόρια είχε αποκτήσει τον Ιταλό μέσο από τη Ρεάλ, υπήρχε ένας όρος σύμφωνα με τον οποίο η «βασίλισσα» αξιώνει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη από την ομάδα της Γένοβας.

«Οι διαπραγματεύσεις για τον Κασάνο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί», ξεκαθάρισε ο Γκαλιάνι. «Το πρόβλημα είναι τα χρήματα που οφείλονται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος θα τα πληρώσει; Η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη να τα δώσει, αλλά ούτε και η Σαμπντόρια, επομένως υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν.
Πηγή gazzeta Read more!

Θέλει Χούντελαρ η Γιουβέντους

Για την απόκτηση του Κλαας-Γιαν Χούντελαρ ενδιαφέρεται η Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. 
Θέλει Χούντελαρ η ΓιουβέντουςΜάλιστα, η ιστοσελίδα “Tuttosport” αναφέρει ότι ο Ολλανδός επιθετικός είναι στην κορυφή της λίστας που έχουν συντάξει οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας με τους υποψήφιους παίκτες για απόκτηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Ο Χούντελαρ αγωνίζεται με την Σάλκε, στην οποία όμως δεν θα έλεγαν «όχι» να τον παραχωρήσου και να γλιτώσουν το μεγάλο του συμβόλαιο εάν η πρόταση που θα γίνει ικανοποιήσει.

Πηγή sport-fm
Read more!

Μιραλάς για τέσσερα χρόνια

Παίκτης του Ολυμπιακού για επόμενα τέσσερα χρόνια θα παραμείνει, εκτός απροόπτου, ο Κέβιν Μιραλάς.
Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κομινάκης συναντήθηκαν την Πέμπτη με τον Κριστόφ Ενρότό (εκπρόσωπο του Βέλγου επιθετικού) και και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν σχεδόν συμφωνήσει για την παραμονή του παίκτη στο λιμάνι.
Απομένουν μόνο είναι οι διαπραγματεύσεις που θα έχουν οι Πειραιώτες με την Σεντ Ετιέν η οποία έχει τα δικαιώματα του Βέλγου. Από τη στιγμή όμως που ο εκπρόσωπος του Μιραλάς εξέφρασε την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει κάτοικος Πειραιά, τότε εκτός συγκολονιστικού απροόπτου, οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσιο τέλος και ο Μιραλάς θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Πηγή novasports 
Read more!

Θέλει Σισέ η Νιούκαστλ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία, αναφορικά με το μέλλον του Τζιμπρίλ Σισέ, με τον Γάλλο άσο να είναι στο στόχαστρο της Νιούκασλ για παρτενέρ του Άντριου Κάρολ.



Θέλει Σισέ η Νιούκαστλ
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα οι «ανθρακωρύχοι» ψάχνουν για επιθετικό και όπως αναφέρει ο Τύπος της χώρας ο Τζιμπρίλαρος είναι ένας εκ των στόχων της βρετανικής ομάδας για τον Ιανουάριο.
Ο νέος προπονητής της Νιο
ύκαστλ, Άλαν Πάντρεου, θα έχει στη διάθεση του το ποσό των 24 εκ. ευρώ  προκειμένου να φέρει τον Γενάρη, έναν ή δύο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.
Ένας εξ αυτών είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως ο 29χρονος άσος κοστολογείται στην τιμή των 10-15 εκ. ευρω. Παράλληλα αναφέρεται πως ο Γάλλος ς άσος είναι πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό και πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα τόσο πέρσι όσο και φέτος. Πέρασε από την Λίβερπουλ, όμως ένας τραυματισμός τον… κράτησε πίσω. Έχει ως εχέγγυο την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα.
Πηγή gazzeta
Read more!

Σκόκο: «Όνειρο η Ρίβερ, αλλά…»

Σκόκο: «Όνειρο η Ρίβερ, αλλά…»
Θέση για τη φημολογούμενη πρόθεση της Ρίβερ Πλέιτ να τον αποκτήσει, πήρε για πρώτη φορά, ο Νάτσο Σκόκο. 

Ο Αργεντινός δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «μιγιονάριος» (εφόσον αυτό ισχύει), ξεκαθάρισε, όμως, πως προτεραιότητα του αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΚ. 

«Ανακάλυψα πρόσφατα το ενδιαφέρον από τη Ρίβερ Πλέιτ για μένα, αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Όταν μία μεγάλη ομάδα ενδιαφέρεται για σένα, σημαίνει ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου», είπε ο Σκόκο στο «riverplate.com». 

Παρόλο, λοιπόν, που παραδέχθηκε πως «η Ρίβερ αποτελεί το όνειρο κάθε Αργεντινού ποδοσφαιριστή», έκανε σαφές πως «τώρα προτεραιότητα για μένα έχει η ομάδα μου».

Πηγή sport-fm Read more!

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός 0-3


Ο κόσμος του Τριφυλλιού δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και έδωσε ώθηση στους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να πάρουν την "καθαρή" νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Χωρίς τις οδηγίες του προπονητή τους, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή για οικογενειακούς λόγους, και παρά την κούραση, καθώς το σημερινό ματς ήταν το τέταρτο μέσα σε δέκα ημέρες, οι πράσινοι έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Να μην κωλώνουν στα δύσκολα και να παίζουν με ψυχή.
Ακόμα και στο τρίτο σετ που άρχισαν να χάνουν τις δυνάμεις τους και ο Εθνικός πίεσε περισσότερο, συνέχισαν να παλεύουν με τους Πανταλέοντα και Πετρέα να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.  
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργίάδης 1, Ράιτς 13, Κουμεντάκης 3, Σιδηρόπουλος 1, Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α. 5, Γραμματικάκης 7, Τέσιτς 4, Αλ Ναμπχάν 7,  λ-Κωνσταντινίδης 73% υπ. (59% άριστες)
Παναθηναϊκός: Μηνούδης 9 (3 άσοι), Ψάρρας 4 (2 άσοι), Πετρέας 5, Γιορντάνοφ 10, Πανταλέων 9 (2 άσοι), Λάππας 11, λ-Παπαδημητρίου 93% υπ. (80% άριστες)
Πηγή prasina nea
Read more!

«Μέσα» ο Τεόντοσιτς με Περιστέρι

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα υπολογίζει στην παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς στο παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι (19/12, 12.30μ.μ.). Ο Σέρβος προπονήθηκε σήμερα σε χαμηλούς ρυθμούς.
«Μέσα» ο Τεόντοσιτς με Περιστέρι
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της 9ης αγωνιστικής της Α1, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να προπονείται σε χαμηλούς ρυθμούς. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ηλυσιακό, καθώς μία ενόχληση ανάγκασε τον Ίβκοβιτς να τον προφυλάξει. Ο Τεόντοσιτς ξεπέρασε το πρόβλημα και θα δώσει το παρών στο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι.

Αντιθέτως ο Κώστας Παπανικολάου που έχει υποστεί ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς δε θα αγωνιστεί, ενώ ο Ματ Νίλσεν από τη πλευρά του συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στα πλευρά.
Πηγή gazzeta Read more!

Αναβολή στο Τβέντε-Χέρακλες

Για... καλλιτεχνικό πατινάζ και ουδόλως για ποδόσφαιρο προσφερόταν ο αγωνιστικός χώρος στο «Ντε Γκρολς Βέστε» του Ενσέντε, συνεπώς μοιραία αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Τβέντε με τη Χέρακλες, που επρόκειτο να ανοίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Ολλανδία. Το χιόνι που έπεφτε όλες τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή μετατράπηκε σε πάγο μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις και δεν ήταν δυνατό να διεξαχθεί το ματς. Μάλιστα επειδή δεν προβλέπεται άμεση βελτίωση των καιρικών συνθηκών, ο αγώνας προγραμματίστηκε για τις 19 Ιανουαρίου. 
Αναβολή στο Τβέντε-Χέρακλες
Πηγή sport-fm
Read more!

«Ξύλο» στην προπόνηση της Ντεπορτίβο

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Λα Κορούνια, παραμονές του αγώνα των «Γαλιθιάνων» με την Ατλέτικο, ήρθαν στα χέρια ο Ουρέτα με τον Τομάς, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του τελευταίου.
«Ξύλο» στην προπόνηση της Ντεπορτίβο
Η προπόνηση της «Ντέπορ» έφτανε στο τέλος της, όταν ο Αντόνιο Τομάς μάρκαρε έντονα τον Ουρουγουανό Ουρέτα στο οικογενειακό διπλό της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να πέσουν κάποιες «ψιλές» μεταξύ τους και να καταλήξουν να είναι πιασμένοι σαν σε ελληνορωμαϊκή πάλη. Τελικά, οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και το σίριαλ έλαβε τέλος. Ο προπονητής της ομάδας, Μιγκέλ Άγχελ Λοτίνα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την συμπεριφορά των παιχτών του, λέγοντας: «Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου κάποτε».
Πηγή gazzeta  Read more!

Happy end για Αμβούργο

Happy end για Αμβούργο
Με νίκη, έστω κι αν ακόμη χρειάζεται πολλές τέτοιες για να βρεθεί μέσα στους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν, ολοκλήρωσε το 2010 το Αμβούργο. Στον πρώτο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, η ομάδα του Άρμιν Φε επικράτησε 2-1 της ουραγού Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ». 

Ο Ελία άνοιξε το σκορ με όμορφο πλασέ στο 46’, ο Ντε Καμάργκο ισοφάρισε δύο λεπτά μετά για τους γηπεδούχους, αλλά ο Τροχόφσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 72’ είχε τον τελευταίο λόγο για το Αμβούργο, που σκαρφάλωσε στην όγδοη θέση με 24 βαθμούς. 

Η Γκλάντμπαχ, που έχασε για πέμπτη συνεχή αγωνιστική, παραμένει τελευταία με 10 βαθμούς και θα πρέπει να αλλάξει πολλά στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής αν θέλει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. 

Πηγή sport-fm Read more!

Αυστηροί έλεγχοι στο ΟΑΚΑ

Για αυστηρούς ελέγχους προειδοποιεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσους οπαδούς του τριφυλλιού» προσέλθουν αύριο στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά και την «καμπάνα» της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στην Τρίπολη. 

H ανακοίνωση: 

Αυστηροί έλεγχοι στο ΟΑΚΑ
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου, για τα ακόλουθα:
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο. Η Α΄ Είσοδος θα παραμείνει κλειστή για την πρόσβαση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

Η πρόσβαση και η είδοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο».

Πηγή sport-fm Read more!

Κρίσιμο 48ωρο για Τέβες

Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κάρλος Τέβες στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός θα έχει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος τον υπολογίζει για το ματς με την Έβερτον.
Κρίσιμο 48ωρο για Τέβες
«Θα μιλήσω με τον Κάρλος όταν βρεθούμε στην προπόνηση. Είναι σημαντικό να τα πούμε διότι θέλω να καταλάβω τι θέλει. Νομίζω ότι μπορούμε να τελειώσουμε αυτό το θέμα μέσα στις επόμενες δύο μέρες», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

Όσο για τον θα αγωνιστεί τη Δευτέρα απέναντι στην Έβερτον είπε: «Γιατί όχι; Προπονήθηκε την Τρίτη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τη Δευτέρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι στην Έβερτον και θέλω όλους τους παίκτες μου στο 100%».
Πηγή gazzeta  Read more!

Παλμέιρας για Ροναλντίνιο

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Αντόνιο Κασάνο φουντώνει τις φήμες περί αποχώρησης του Ροναλντίνιο το όνομα του οποίου συνδέεται τις τελευταίες ώρες με την Παλμέιρας.
Παλμέιρας για Ροναλντίνιο

«Το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον αδελφό μου είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είναι τρελό το σενάριο επιστροφής του στη Βραζιλία. Η προσφορά είναι ενδιαφέρουσα, αλλά το συμβόλαιό του με τη Μίλαν λήγει τον Ιούνιο του 2011», τόνισε ο αδελφός και μάνατζερ του παίκτη, Ρομπέρτο Ντε Ασίς.

«Ο Ροναλντίνιο θέλει να κερδίσει τρόπαια, όπως το πρωτάθλημα Βραζιλίας και το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Παλμέιρας είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να μιλήσουμε με τη Μίλαν», πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος μάνατζερ.
Πηγή gazzeta Read more!

Δεν του αρκούν τα δύο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λούκα ντι Μοντιζέμολο τονίζει την επιθυμία του οι μεγάλες ομάδες της Φόρμουλα 1 να έχουν τρία μονοθέσια στη διάθεση τους, επισημαίνοντας μάλιστα την… ανούσια ύπαρξη των μικρών ομάδων. 
Δεν του αρκούν τα δύο!«Οι μικρές ομάδες; Ειλικρινά νιώθω ότι θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε τη δυνατότητα να τρέχουμε με τρία μονοθέσια, από το να βλέπουμε ομάδες που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ούτε στο GP2», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ferrari, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν θα παρατήσει την ιδέα του τρίτου μονοθέσιου. 

Ωστόσο, ο Μοντιζέμολο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αναφέρθηκε στον κανονισμό της FIA να απαγορεύει τις δοκιμές κατά τη διάρκεια της σεζόν, 

«Η Φόρμουλα 1 είναι το μοναδικό σπορ, στο οποίο δεν μπορείς να… προπονηθείς, είναι σαν να ζητάμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μίλαν να παίξουν χωρίς να κάνουν ζέσταμα σε αγώνα Champions League», πρόσθεσε ο… μάλλον εκνευρισμένος πρόεδρος της σκουντερία. 

Πηγή sport-fm Read more!

Ήττα για Κακιούζη

Ήττα για Κακιούζη
Η Λε Μαν ηττήθηκε με 71-68 για το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Κακιούζης αγωνίστηκε για 18 λεπτά έχοντας 7 πόντους (1/1 βολή, 3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ, ενώ ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Άλεξ Άκερ είχε 25 πόντους και 6 ριμπάουντ για τη Λε Μαν, που μετρά επτά ήττες σε έντεκα αγωνιστικές.
Πηγή sport-fm
Read more!

Ο Ολυμπιακός «αφεντικό» του Πειραιά

Ο Ολυμπιακός «αφεντικό» του Πειραιά
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα στο πειραιώτικο ντέρμπι του Εθνικού, για την πέμπτη αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών με 11-3. Οι «ερυθρόλευκες» διατηρήθηκαν αήττητες και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όσον αφορά στον αγώνα, τα κορίτσια του Θεοχάρη Παυλίδη ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα στο τελευταίο οκτάλεπτο πέτυχαν τέσσερα τέρματα, ενώ η κάτοχος του Len Trophy, κανένα. 

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 2-1, 4-0

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...