ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παναθηναϊκός 0-3


Ο κόσμος του Τριφυλλιού δημιούργησε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και έδωσε ώθηση στους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να πάρουν την "καθαρή" νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Χωρίς τις οδηγίες του προπονητή τους, ο οποίος την τελευταία στιγμή δεν ακολούθησε την αποστολή για οικογενειακούς λόγους, και παρά την κούραση, καθώς το σημερινό ματς ήταν το τέταρτο μέσα σε δέκα ημέρες, οι πράσινοι έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Να μην κωλώνουν στα δύσκολα και να παίζουν με ψυχή.
Ακόμα και στο τρίτο σετ που άρχισαν να χάνουν τις δυνάμεις τους και ο Εθνικός πίεσε περισσότερο, συνέχισαν να παλεύουν με τους Πανταλέοντα και Πετρέα να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.  
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Γεωργίάδης 1, Ράιτς 13, Κουμεντάκης 3, Σιδηρόπουλος 1, Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α. 5, Γραμματικάκης 7, Τέσιτς 4, Αλ Ναμπχάν 7,  λ-Κωνσταντινίδης 73% υπ. (59% άριστες)
Παναθηναϊκός: Μηνούδης 9 (3 άσοι), Ψάρρας 4 (2 άσοι), Πετρέας 5, Γιορντάνοφ 10, Πανταλέων 9 (2 άσοι), Λάππας 11, λ-Παπαδημητρίου 93% υπ. (80% άριστες)
Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...