ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Γκέκας και... καλή χρονιά!

Το τρένο της Bundesliga ξαπόστασε λίγο νωρίτερα από τις γιορτές στη Φρανκφούρτη. Η πρωτοπόρος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα για το 2010 γνωρίζοντας την ήττα από την Άιντραχτ χάρη σε γκολ του Φάνη Γκέκα στο 87ο λεπτό. Ο 30χρονος φορ, που έφτασε τα 14 τέρματα στο πρωτάθλημα (πρώτος στη σχετική λίστα) κι έφερε την ομάδα του στην όγδοη θέση, δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την πάσα του Φένιν και με αριστερό σουτ υποχρέωσε την Μπορούσια στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας στις 22 Αυγούστου από τη Λεβερκούζεν με 2-0. 
Γκέκας και... καλή χρονιά!Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στον πρώτο γύρο (χρειαζόταν το τρίποντο για να τα καταφέρει), είδε το σερί επτά συνεχών νικών να διακόπτεται άδοξα, ωστόσο είναι και τυπικά πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ διαθέτει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της. 

Ο Φάνης Γκέκας και ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν στη βασική ενδεκάδα, με τον πρώτο να δίνει τη θέση του στον Γιάννη Αμανατίδη στο 90’ και τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 77’ από τον Φένιν. 

Το σερί πέντε νικών του Ανόβερου σταμάτησε στη Νυρεμβέργη, όπου ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 3-1. Η άλλη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, Χόφενχαϊμ, αν και προηγήθηκε με 2-0 στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 2-2. 

Η Σάλκε συνέχισε την ανοδική της πορεία φτάνοντας σε τρίτο διαδοχικό τρίποντο, με 3-0 απέναντι στην Κολωνία. Ο Ραούλ ήταν ο... αποκλειστικός σκόρερ της ομάδας του Φέλιξ Μάγκατ αυξάνοντας τη φετινή του συγκομιδή στην Bundesliga στα εννέα γκολ. 

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Βέρντερ συνεχίστηκε, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Καϊζερσλάουτερν στη Βρέμη. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε αρχικά στο 73’ ο Μπουγκέρα για τους φιλοξενούμενους και στο 85’ο Βάγκνερ για τους γηπεδούχους.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...