ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τον ξεφτίλισε και ο Βόλος! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Παναθηναϊκός σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι και χειρότερος, και αυτή την φορά έχασε πεντακάθαρα 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, χωρίς να χάσει σε 90’ μία ευκαιρία και αποχαιρετά την μάχη του τίτλου.
Τον ξεφτίλισε και ο Βόλος!

Ασορτί με τον καιρό…

Κακός, ψυχρός και… ανάποδος. Έτσι ήταν ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου. Τι κι αν άλλαξε το σύστημα, οι πράσινοι παρουσίασαν για ακόμη μία φορά τα ίδια προβλήματα. Αν εξαιρέσουμε ένα καλό δεκάλεπτο (20-30) που το τριφύλλο είχε 2-3 καλές στιγμές, στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, οι παίκτες του έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο στη μεσαία γραμμή. Ο Σισέ ήταν απελπιστικά μόνος του και δικαίως ο κόσμος γκρίνιαζε στις κερκίδες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν πολύ καλά διαβασμένη, έκλεινε εξαιρετικά τους χώρους στη μεσαία γραμμή με τους Μητρόπουλο και Άλβαρες να καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα και να αναχαιτίζουν τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Μάλιστα, οι Βολιώτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 15’ ο Μόνχε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τζόρβα, αλλά βιάστηκε και έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Φερέιρα δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, βλέποντας τα κακώς κείμενα της ομάδας του. Από το 20’, κιόλας, έστειλε τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά, τον Λέτο, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον τρόπο  να απειλήσει . Ο Αργεντίνος πήρε κάποιες προσπάθειες πάνω του, αλλά του έλειψε και πάλι η ουσία.

Το... καταδίκασε ο Φερέιρα
Σαν να μην έφτανε στον Παναθηναϊκό η τραγική του εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβαλε περισσότερους γρίφους στην ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός και ενώ είχε στον πάγκο Γκαρσία και Καραγκούνη, αντικατέστησε τον αρνητικό Νίνη με τον Ιωαννίδη, ο οποίος ούτε στις προπονήσεις της Παιανίας δεν είχε παίξει ως επιτελικός μέσος και ήταν χαμένος στην… μετάφραση, καθώς δεν ήξερα που και πώς να κινηθεί και το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μπερδέψει και τους συμπαίκτες υου. Στο 65’ πέρασε στο παιχνίδι ο Πετρόπουλος αντί του Χριστοδουλόπουλου, με τον Σισέ αρχικά να περνάει δεξιά, ενώ οι αλλαγές έκλεισαν στο 73’ με τον Γκαρσία να περνά στη θέση του Μαρίνου. Μετά από τις αλλαγές, ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο σύστημα μέσα στο γήπεδο. Έπαιζε εντελώς άναρχα, χωρίς πλάνο και οι αλλαγές του Φερέιρα, όχι μόνο δε βοήθησαν, αλλά πολλές φορές έκαναν την κατάσταση χειρότερη…
Άγιος Βασίλης ο Τζόρβας
Το γράφουμε εδώ και τόσο καιρό, ο κόσμος το φωνάζει εδώ και δύο μήνες, αλλά ο Τζόρβας πάγκο δεν έκατσε κι ας είναι ντεφορμέ εδώ και αρκετό καιρό και πληρώνει ο Παναθηναϊκός τα λάθη του. Ακόμη μία γκάφα του Τζόρβα έγινε δώρο προς τον αντίπαλο και ο Ολυμπιακός Βόλους στο 78’ πάγωσε το ΟΑΚΑ, με τον Μόνχε να λέει «ευχαριστώ» στον Τζόρβα, που του… έστρωσε την μπάλα. Το γκολ του Μόνχε και το προβάδισμα του Ολυμπιακού Βόλου έμειναν μέχρι το τέλος και η ομάδα του Τσιώλη έφυγε δίκαια με τη νίκη από το ΟΑΚΑ.
Man of the match: Η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου.Τα πήγε άριστε στο ΟΑΚΑ. Μία ματιά στα στατιστικά να ρίξει κανείς, θα δει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πάνω από 2-3 φάσεις και ο Σισέ, πέρα από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε. Πρωταγωνιστής της άμυνας των φιλοξενούμενων ήταν ο Σανκαρέ, με σταθερές επεμβάσεις και ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ήταν «βράχος». Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον Άλβαρες στη μεσαία γραμμή.
Αδύναμος κρίκος: Ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι το τέλος. Μιλάμε για μία ομάδα βαριά άρρωστη, για ποδοσφαιριστές που δε θυμίζουν σε τίποτα εκείνους που κατέκτησαν το περυσινό νταμπλ, με μία λέξη τραγικός…  Αν συνεχίσει έτσι, δεν πάει πουθενά και ευτυχώς που ο Ιανουάριος είναι κοντά για να διορθωθεί με όποιον τρόπο γίνεται και με όσους παίκτες χρειάζεται αυτή η εικόνα.
Στο ύψος του: Ο Μόνχε. Ο Αργεντίνος χαφ των φιλοξενούμενων ταλαιπώρησε αφάνταστα με τις προσπάθειες και την ενέργειά του στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Είναι εκείνος που βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Η γκάφα: Την έκανε ο Τζόρβας, που για ακόμη μία φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο κρέμασε τον Παναθηναϊκό. Το λάθος που κάνει και στρώνει τη μπάλα στον Μόνχε είναι παιδικό. Δεν επιτρέπεται για τερματοφύλακα που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και θα πρέπει επιτέλους να κάτσει στον πάγκο.
Το στραγάλι: Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Tριτσώνη, όμως οι επόπτες του έχουν από ένα λάθος. Ο Δημόπουλος στη φάση Σισέ δεν τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ, καθώς είναι εκτεθειμένος, ενώ ο Γκάγκας κάνει το ίδιο λάθος σε μία φάση στο 45’ με τον Μάρτιν.

Το μόνο σημείο, δε, που εκείνα μπόρεσαν να «ελευθερωθούν» ήταν μετά τη λήξη -όταν και τους βοήθησαν να ξεφύγουν από τους εξοργισμένους οπαδούς τους που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...