ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νέα πεντάρα η Μπαρτσελόνα!

Μπορεί να ήταν το ντέρμπι της Καταλονίας, όμως η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε σημασία και συνέτριψε την Εσπανιόλ στο «Κορνεγία-Ελ Πρατ» 5-1. Από δύο γκολ για τους Μπλαουγκράνα πέτυχαν Πέδρο, Βίγια.



Νέα πεντάρα η Μπαρτσελόνα!
Ο Μέσι μπορεί να μην σκόραρε, όμως έδωσε δύο ασίστ και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρασε με πέντε γκολ την συμπολίτισσά της, η οποία το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Οσβάλδο στο 63'. Στο 19' μετά από δυνατό σπριντ και ωραίο τελείωμα ο Πέδρο άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 0-2 στο 30' ο Τσάβι. Στο 60' ξανά ο Πεδρίτο ανέβασε τον δείκτη στο 0-3 για να μειώσει τρία λεπτά μετά ο Οσβάλδο (1-3). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Νταδίβ Βίγια με δύο πλασέ με το δεξί σε ισάριθμες αντεπιθέσεις (75', 84') και αφού ο τεχνικός της Εσπανιόλ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε ρισκάρει παίζοντας με τρεις στην άμυνα και μάλιστα ψηλά. Οι Μπλαουγκράνα βρέθηκαν στο +5 από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία παίζει την Κυριακή με την Σεβίλλη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σταθερά 3η η Βιγιαρεάλ
Εκμεταλλευόμενη για ακόμα ένα ματς φέτος το «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ πρόσθεσε κι άλλη νίκη στο ενεργητικό της με το 3-1 κόντρα στην Μαγιόρκα. Οι Αμαρίγιος είχαν σε καλή μέρα τους επιθετικούς τους με τους Νιλμάρ και Ρόσι να σκοράρουν, ενώ ο Καθόρλα είχε ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Γκαρίδο μείωσε στο -5 από την δεύτερη, Ρεάλ Μαδρίτης, με ματς περισσότερο. Σημαντικό διπλό για την Μπιλμπάο, που πέρασε με 2-1 από το «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια» σε βάρος της Λεβάντε, ενώ η Χιχόν πήρε πολύτιμο πόντο από την Λα Κορούνια με το 1-1 στο «Ριαθόρ».
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...