ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Στημένη» νίκη για Ατλέτικο!

Με τον Σιμάο να σερβίρει τρεις φορές από φάουλ και τον Τιάγκο να σκοράρει δύο, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε τον αποκλεισμό στο Europa League με το 3-0 στην Ανδαλουσία επί της Μάλαγα.


«Στημένη» νίκη για Ατλέτικο! (videos)
Τρία πάρε-βάλε από τον Σιμάο

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη στην Primera Division για τους Ροχιμπλάνκος, που είχαν το δεξί πόδι του Σιμάο Σαμπρόσα σε εξαιρετική μέρα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός ετοίμασε το πρώτο γκολ στο 22' για τον συμπατριώτη του, Τιάγκο Μέντες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, για να ακολουθήσουν άλλες δύο όμοιες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος μέσα σε ένα τρίλεπτο, οι παίκτες του Κίκε Φλόρες καθάρισαν το ματς. Στο 66' ο Σιμάο σέρβιρε για τον κεντρικό αμυντικό, Αλβαρο Ντομίνγκεθ και στο 69' ξανά για τον Τιάγκο. Και οι δύο μεκεφαλιά έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (0-3) το οποίο φέρνει την Ατλέτικο ισόβαθμη με την Χετάφε στην 6η θέση του πίνακα.

Χετάφε Ευρώπης, βαθμός για Σαραγόσα

Στα άλλα ματς της Κυριακής (19/12), η Χετάφε συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Αν και βρέθηκα να χάνει 2-0 στο 24' στον αγώνα του «Μεντιτερανέο» από την Αλμερία, με γκολ του Ντέρεκ Μπόατενγκ έφυγε με το διπλό (2-3) και πλέον βρίσκεται στις θέσεις της Ευρώπης. Τέλος, βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό πήρε η ουραγός, Σαραγόσα, που έφυγε με 0-0 από το «Ρέινο Ντε Ναβάρα» κόντρα στην Οσασούνα.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...