ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Μποριέλο, ο τιμωρός! *ΒΙΝΤΕΟ*

Με τον Μάρκο Μποριέλο να... εκδικείται τη Μίλαν στο 69', η Ρόμα πέρασε από το «Σαν Σίρο» με 1-0, μείωσε στο -7 και εξακολουθεί να ελπίζει!


Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είχε τονίσει τις προηγούμενες μέρες ότι αν η Ρόμα θέλει να υποστηρίζει ότι στοχεύει στο Scudetto, θα πρέπει να φύγει με τη νίκη και τίποτα λιγότερο από το Μιλάνο, κόντρα στους «ροσονέρι». Ο στόχος επετεύχθη για τους «τζιαλορόσι», που επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Μποριέλο με κοντινό πλασέ στο 69', μετά την ωραία προσπάθεια και το γύρισμα του Μενέζ από δεξιά. Ο επιθετικός των Ρωμαίων, που το περασμένο καλοκαίρι πουλήθηκε από τη Μίλαν, πανηγύρισε το γκολ και αυτό προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των τιφόζι των γηπεδούχων κατά την αντικατάσταση του στα τελευταία λεπτά, με τον ίδιο να γυρίζει προς το πλευρό των οπαδών της Ρόμα και να τους χειροκροτεί. 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Μίλαν ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες με τους Ρομπίνιο και Ιμπραΐμοβιτς για να προηγηθεί, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την κατάσταση, επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό και τελικά αφού κράτησαν τους «ροσονέρι» μακριά από την εστία του Ντόνι, βρήκαν το γκολ που ήθελαν στο 69'. Λίγα λεπτά μετά ο Ιμπραΐμοβιτς αστόχησε σε τετ α τετ και ως το τέλος του ματς τίποτα δεν άλλαξε. Έτσι, η ομάδα του Ρανιέρι, που δε χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τον Τότι, ανάγκασε τους Μιλανέζους στη δεύτερη (μετά το 1-2 από τη Γιουβέντους) εντός έδρας ήττα τους για φέτος, πλησίασε στο -7 και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στις Γιούβε, Νάπολι και Λάτσιο να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή, την Κυριακή.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...