ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ανταλλαγή «μεγατόνων» στο ΝΒΑ

Ανταλλαγή «μεγατόνων» στο ΝΒΑ

Το πρώτο μεγάλο deal της σεζόν στο ΝΒΑ είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, το Ορλάντο συμφώνησε να αποκτήσει τον Γκίλμπερτ Αρίνας από τους Ουίζαρντς και τους Χέντο Τούρκογλου και Τζέισον Ρίτσαρντσον από τους Σανς! Η Μάτζικ θα παραχωρήσει σαν αντάλλαγμα στην ομάδα της Ουάσινγκτον τον Μικαέλ Πιετρούς και τον Ρασάρντ Λιούις, ενώ σε αυτή της Αριζόνα θα δώσει τον Βινς Κάρτερ, τον Μάρτσιν Γκορτάτ, μία επιλογή πρώτου γύρου στα ντραφτ του 2011 και 3 εκατ. δολάρια.

Ο Γκίλμπερτ Αρίνας που έχει άλλα τέσσερα χρόνια έναντι 60 εκατ. δολαρίων στο συμβόλαιό του με τους Ουίζαρντς, έχει φέτος 17,3 πόντους, 5,6 ασίστ και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αλλά πλέον είναι... περιττός για τους «μαγικούς», που επέλεξαν το καλοκαίρι στο νούμερο ένα των ντραφτ τον γκαρντ Τζον Γουόλ.

Ο Χέντο Τούρκογλου έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβολαίου του έναντι 44 εκατ. δολαρίων με τους Σανς. Φέτος έχει μόλις 9,5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ ανά αγώνα, έχοντας να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο εδώ και ενάμιση χρόνό, όταν είχε φτάσει με το Ορλάντο στους τελικούς του ΝΒΑ, προτού μετακομίσει στο Τορόντο.

Ο Ρασάρντ Λιούις έχει άλλα 66,5 εκατ. δολάρια και τρία χρόνια συμβολαίου με το Ορλάντο, όπου απογοητεύει έχοντας μόλις 12,2 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Βινς Κάρτερ, που το προσεχές καλοκαίρι θα έμενε ελεύθερος από τη Μάτζικ, έχει φέτος 15,1 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Για τον Μάρτιν Γκορτάτ, που έχει 4,7 ριμπάουντ και 4 πόντους ανά αγώνα, τα 15 εκατ. δολάρια που έχει λαμβάνειν για τα επόμενα δύο χρόνια, κρίθηκαν υπερβολικό ποσό για έναν αναπληρωματικό σέντερ.

Όσο για τον Μικαέλ Πιετρούς, που φέτος έχει 6,7 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, το καλοκαίρι θα είχε επιλογή να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν χρόνο έναντι 5,3 εκατ. δολαρίων.

Τέλος, ο Τζέισον Ρίτσαρντσον, που στην τελευταία του χρονιά είχε λαμβάνειν 14,5 εκατ. δολάρια, είχε 19,3 πόντους και 4,4 ριμπάουντ με τους Σανς.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...