ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τραυματίστηκε ξανά ο Πίρλο!

Τραυματίστηκε ξανά ο Πίρλο!
Δεν πέρασαν λίγες ώρες που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανακοίνωσε ότι ο Πίρλο θα είναι βασικός στον αγώνα με την Πάρμα και Ιταλός μέσος τραυματίστηκε ξανά και είναι αμφίβολος και για την Τότεναμ!Ο 31χρονος είναι εκτός δράσης σε ένα διάστημα στο οποίο η Μίλαν είδε την διαφορά της από την 2η να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Ο κεντρικός μέσος προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/02), όμως τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Champions League κόντρα στην Τότεναμ.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τα είπε «έξω από τα δόντια»

Τα είπε «έξω από τα δόντια»
Ο Αντώνης Αντωνιάδης είπε τα πράγματα με το όνομά τους και σχολίασε τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης «κάνει ότι θέλει».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης μίλησε και για το αγωνιστικό τμήμα, όπου παραδέχτηκε πως η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών παίζει μεγάλο ρόλο και ότι τα διοικητικά προβλήματα έχουν αρνητικό αντίκτυπο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναίκού στην ΟΠΑΠ ΤV:

- Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Μετά τους τελευταίους αγώνες και τη διαφορά των εφτά βαθμών, το πρωτάθλημα μάλλον οδεύει προς τον Ολυμπιακό. Όχι ότι δεν μπορούν να καλυφθούν, αλλά το θέμα είναι ότι έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός. Κατ' αρχήν το διοικητικό έλλειμμα. Οι μεγαλομέτοχοι τα είδαν ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία, δεν πρόταξαν το συμφέρον του Παναθηναϊκού και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πλέον, την ευθύνη την έχει υποχρεωτικά ο μεγαλομέτοχος. Αφού οι άλλοι κύριοι δεν εμφανίζονται, πρέπει να βγει μπροστά να βοηθήσει.

Για μένα πρέπει ο ίδιος να γίνει πρόεδρος, να πάρει το δικό του επιτελείο και να οργανωθεί, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος, ούτε κομπάρσος στο πρωτάθλημα. Εδώ πέρυσι φτάσαμε στο απόγειο της αποθέωσης, στη μεγάλη επιτυχία του νταμπλ. Αφυπνίσαμε τα ένστικτα των Παναθηναϊκών φιλάθλων, γιατί ήταν πολλά χρόνια σε λήθαργο, και εκεί που ανέβηκε η ψυχολογία και ο ενθουσιασμός ξαφνικά φτάσαμε πάλι τα ίδια.

Πρέπει να τελειώσει το συντομότερο, κατά την άποψή μου. Ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα, γιατί τα παιδιά αγωνίζονται, προσπαθούν και άλλοι που δεν αποδίδουν -δεν πρέπει ο κόσμος να νομίζει ότι δεν θέλουν να αποδώσουν. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν, αλλά όλο το κλίμα επηρεάζει αρνητικά. Αν κάναμε τώρα δυο καλές μεταγραφές και άλλαζε λίγο το κλίμα στα αποδυτήρια, θα άλλαζε αμέσως η κατάσταση στην ομάδα και το αγωνιστικό κομμάτι και θα μπορούσαμε επί ίσοις όροις να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά από ό,τι ακούω δεν θα γίνουν μεταγραφές και θα πορευτεί με το ίδιο έμψυχο υλικό. Αλλά αυτό δεν είναι σπουδαίο. Το έμψυχο υλικό είναι αρκετά καλό -όχι όσο έλεγαν- αλλά είναι. Το κλίμα είναι το σημαντικό. Και δεν είναι εύκολο να αλλάξει, και όσο καθυστερεί τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να περάσει ο Παναθηναϊκός το σκόπελο της αβεβαιότητας».

- Για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών:

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καλή πορεία της ομάδας. Το 50% είναι η διοικητική επάρκεια, η φυσική και η τεχνική κατάρτιση και το ψυχολογικό άλλο τόσο. Παίζει μεγάλο ρόλο. Αυτό βέβαια είναι άγνωστο στην πατρίδα μας. Εμείς το καταλάβαμε όταν είχαμε τον Πούσκας προπονητή. Πόσορόλο έπαιξαν τα λόγια του και ο τρόπος που μας μίλαγε, μας έπεισε και είχαμε την πορεία που είχαμε.

Είναι εύκολο να αλλάξει, αν γίνουν 4-5 κινήσεις από τη διοίκηση και να ξέρουμε ποιο είναι το αφεντικό. Να μπει μπροστά, να βάλει βάσεις με παιδιά που έχουν ζήλο και κίνητρο να κάνουν όνομα και που δεν είναι παίκτες κορεσμένοι από δόξα φήμη και χρήμα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να γίνει μεγάλος, ανταγωνιστικός στην Ευρώπη και να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα.

Αυτήν την παράκληση θέλω να υποβάλλω σε αυτούς που έχουν τα ηνία και στην προκειμένη περίπτωση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη που είναι μεγαλομέτοχος. Αυτός κάνει ό,τι θέλει, αφού έφυγαν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας και δεν ξέρω αν έχουν διάθεση να γυρίσουν. Πρέπει να μπει μπροστάρης, να τον εμπιστευτούν και οι άλλοι μέτοχοι και να προχωρήσει στην αναδιοργάνωση της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διοικείται από διοικούσα επιτροπή που θα πρέπει για ό,τι κάνει να παίρνει άδεια. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρήματα και θέλουν να πάρουν τον Παναθηναϊκό, αρκεί να ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Και οι τακτικισμοί, ποιος έχει, ποιος δεν έχει, πρέπει να σταματήσουν και να μπει σαν γνώμονας το συμφέρον του Παναθηναϊκού, γιατί ο κόσμος είναι αρκετά πονεμένος».


- Τελικά ισχύει η παροιμία που λέει ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει;

«Ισχύει, αλλά στην αρχή αφού πρόταξαν το συμφέρον του Παναθηναϊκού, λέγαμε ότι θα γίνει έτσι. Τελικά δεν έγινε. Αποδεικνύεται ότι ένας πρέπει να είναι το αφεντικό, να του έχουν εμπιστοσύνη όλοι οι άλλοι και να τον αφήσουν να δουλέψει και να λογοδοτήσει στο τέλος κάθε χρόνου, να κάνει τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό.

Στην Ελλάδα οι έχοντες χρήματα έχουν έναν ιδιότυπο εγωισμό και ο ένας θέλει να επιβάλλεται του άλλου, ποιος είναι καλύτερος, ποιος ξέρει καλύτερα, ποιος έχει την καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική. Αυτά παίζουν ρόλο, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι η ομάδα. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Πάει καλά η ομάδα; Πάνε όλοι καλά. Δεν πάει καλά η ομάδα; Δεν πάει κανένας καλά».


- Για τη συνέντευξη του Νίκου Νιόπλια και αν όσα αποκάλυψε επηρέασαν τον Παναθηναϊκό:

«Αυτά σε ομάδα που αποτελείται από πολύ κόσμο είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και να γίνονται διαχωρισμοί. Το σπουδαίο είναι όταν συμβαίνουν να τα πολεμάμε. Δεν νομίζω ότι επηρέασαν. Αυτά συμβαίνουν, είναι ανθρώπινα. Το πρόβλημα είναι η πορεία της ομάδας. Η αγωνιστική εικόνα είναι ο μισός καθρέφτης της εικόνας στα αποδυτήρια. Αυτός είναι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου».

- Αν σας έλεγαν να πάρετε εκ νέου ρόλο στην ομάδα, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνατε;

«Άμα προσκληθώ, δεν έχω αντίρρηση να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, αλλά εγώ σαν όνομα δεν μπορώ να κάνω τον άνθρωπο-γλάστρα. Μπορώ να τα αναλάβω όλα υπό τον όρο ότι θα κάνω κουμάντο, αν δεν συμβεί αυτό δεν μπορώ να είμαι υποχείριο και να ακούω εντολές. Αν ήμουν στα οικονομικά, φυσικά και θα άκουγα κάποιον γιατί εγώ δεν ξέρω από οικονομικά. Αλλά να είμαι στο ποδόσφαιρο 50 χρόνια και να μου λέει κάποιος επειδή έχει χρήματα τι θα κάνω στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται. Και επειδή κάποιοι που έχουν χρήματα και μετά από λίγη δημοσιότητα νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, για αυτό την πατάνε. Νομίζουν ότι τα έμαθαν όλα.

Υπάρχουν γραπτοί και άγραφοι νόμοι και περισσότερο παίζουν άγραφοι. Αν δεν τους ζήσεις από κοντά δεν μπορείς να τους μάθεις. Εμείς είμαστε 50 χρόνια και ακόμα μαθαίνουμε. Πώς νομίζουν ότι τα έμαθαν όλα και αρχίζουν και λένε θα κάνουμε εκείνο και το άλλο; Δεν είναι έτσι. Είναι ιδιότυπος χώρος το ποδόσφαιρο. Αν δεν ξέρεις τους άγραφους νόμους, δεν κάνεις καλή χρήση του χρήματος δεν μπορείς να περπατήσεις.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως οι άλλες ανώνυμες εταιρίες κερδοσκοπικού χαρακτήρα που είμαι μεγαλομέτοχος και κάνω ό,τι θέλω. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο, δεν μπορείς να τον αγνοείς. Από την άλλη, ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και όχι να κάνει αυτά που έγιναν με τον Ολυμπιακό Βόλου, που έχασε η ομάδα και μπήκαν μέσα. Αυτό ήταν απαράδεκτο. Η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο στα δύσκολα, όπως οι στιγμές που περνάει τώρα».

- Για τον κόσμο και το παράδοξο που συμβαίνει καθώς πριν έλεγαν "Τζιγγερ πούλα" και τώρα θέλουν να γυρίσει:

«Η παρουσία του Ανδρέα Βγενόπουλου έδωσε ελπίδες στον κόσμο και σε μένα. Όταν μπήκε περιμέναμε να κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο. Οι θέσεις και οι τοποθετήσεις του ήταν ταυτισμένες με τις δικές μας. Και πιστεύω ακόμα ότι αν έχει διάθεση να τον πάρει θα τον κάνει μεγάλο. Το γιατί δεν το κάνει και αποσύρθηκε δεν το γνωρίζω. Στις εποχές του Βαρδινογιάννη, επειδή η ομάδα ήταν αρκετά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, τον κόσμο τον πείραξε. Όμως όσο μένει κανείς σε ένα χώρο μαθαίνει από τα λάθη και τις παραλείψεις του.

Όποιοι έχουν χρήματα για να στρέψουν τον Παναθηναϊκό σε μια άλλη κατεύθυνση, να γίνει εάν μάζεμα, ένα νοικοκύρεμα οικονομικό, επιλογή ταλέντων που υπάρχουν στην Ελλάδα, να έρθουν μικρά παιδιά από το εξωτερικό και να αναδειχθούν, ας γίνει. Υπάρχει ένα κράμα πολλών ενεργειών, για να πάρει η ομάδα το σωστό δόμο. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του, αλλά δεν πρέπει να αργήσει».

- Αν αργήσει θα υπάρχει ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων με τον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες;

«Ναι και αυτό θα είναι κακό για όλο τον κόσμο. Πρέπει να είναι δυνατό το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό γίνεται όταν δυναμώνουν οι ομάδες, όπως η Καβάλα, ο Εργοτέλης και ο Ατρόμητος που οργανώθηκαν και δεν τις κερδίζεις εύκολα. Τι μπάτζετ έχει η Καβάλα, τι ο Ολυμπιακός και τι ο Παναθηναϊκός; Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν γίνεται σωστή διαχείριση χρημάτων. Άμα δεν σε υπολογίζουν και βάζουν δικούς τους ανθρώπους από επιχειρήσεις, δεν μπορείς να τους πεις κάτι. Τι να πεις; Είναι λάθος; Αν εγώ έχω άποψη, όπως έχω αρχές, αξίες και μια διαδρομή στο ποδόσφαιρο, δεν μπορώ να τις αλλάξω τώρα στα γεράματα. Έχω μια διαδρομή που ο κόσμος έχει καταλάβει. Δεν την άλλαξα σε τίποτα.

Μπήκα πριν από δυο χρόνια, χωρίς να έχω βασική θέση στη διοίκηση. Έγινε μια παρεξήγηση όταν μπήκα, δεν είναι ανάγκη να αναφερθώ τώρα, ίσως κάποια άλλη στιγμή άμα χρειαστεί. Εγώ μόνο με την ομάδα ασχολιόμουν, είχα τους οργανωμένους, ήμουν πρόεδρος των παλαιμάχων, ήμουν στη Σούπερ Λίγκα, στην ΕΠΟ, αλλά στην ομάδα ήμουν αναρμόδιος. Ήμουν σε ένα γραφείο στον ΠΣΑΠ, 40 επί 60, και πήγα σε ένα γραφείο 4 επί 5 και έκανα διανομή εισιτηρίων.

Το λέω με πικρία. Ήμουν αναρμόδιος, δεν μπορούσα να έχω άποψη για την ομάδα, δεν συμμετείχα καθόλου στο διοικητικό. Όπως πολύ εύγλωττα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος μού είπε είσαι αναρμόδιος. Όχι ότι έφταιγε ο ίδιος, γιατί έτσι του είπαν. Ότι θα έχω άλλες αρμοδιότητες. Θέλει πολλή δουλειά. Και κάνω ξανά παράκληση να βάλουν κάποιον μπροστάρη για να βρει ο Παναθηναϊκός το δρόμο του».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ανησυχούν για... «Καραϊσκάκης»!

Ανησυχούν για... «Καραϊσκάκης»!
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τα γεγονότα των τελευταίων ωρών με το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, αφού οι άνθρωποι των Πειραιωτών φοβούνται πιθανή τιμωρία της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!Όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ανησυχούν μήπως… προκύψει κάποια τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Μετά τα όσα συνέβησαν με την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς και μετά την εκπρόθεσμη απόκτηση του Στέφανου Κοτσόλη από τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι των Πειραιωτών φοβούνται για νέα επιβολή τιμωρίας από την ΕΠΟ, μια και εκκρεμεί η απόφαση του αρμοδίου οργάνου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για το κέρμα που δέχθηκε από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα ο βοηθός του διαιτητή Τριτσώνη στην αναμέτρηση Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Η ανησυχία προκύπτει από το γεγονός ότι ενώ το ματς έχει διεξαχθεί από τις 19/1, έχουν περάσει πάνω από είκοσι ημέρες και δεν έχει βγει κάποια απόφαση σχετικά με τιμωρία του Ολυμπιακού και πολλοί φοβούνται πως η ΕΠΟ ίσως... ξαναχτυπήσει, αυτή τη φορά με τιμωρία του φαληρικού σταδίου, αν και ο κανονισμός για το συμβάν με το κέρμα ορίζει την επιβολή χρηματικού προστίμου και όχι οποιαδήποτε τιμωρία της έδρας.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ύμνοι Οζίλ για Αντεμπαγιόρ

Ύμνοι Οζίλ για Αντεμπαγιόρ
Την ικανοποίηση του για το γεγονός πως είναι συμπαίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μεσούτ Οζίλ.«Ήρθε από την Αγγλία όπου σκόραρε πολλά τέρματα. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και το διαπιστώσαμε μόλις προσαρμόστηκε. Είναι σπουδαίος τύπος και χαίρομαι πολύ που τον έχουμε στην ομάδα μας. Κάθε παιχνίδι που παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο αφού όλοι θέλουν να μας νικήσουν. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας και να σκοράρουμε. Είμαι σίγουρος πως αν κάνουμε αυτό θα πάρουμε την νίκη».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η... εκδίκηση του «Σέβα»!

Η... εκδίκηση του «Σέβα»!
Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν έχει ξεχάσει τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει ότι το ντέρμπι της Κυριακής θέλει προσοχή αλλά δηλώνει έτοιμος για τη νίκη που θα κρατήσει «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό!«Είχαμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ γιατί παίξαμε με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Ήταν σημαντική νίκη και το σπουδαιότερο είναι ότι δείχνουμε πως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας» είπε αρχικά ο Αργεντινός άσος στην τηλεόραση της NOVA και συνέχισε ενόψει ΑΕΚ:

«Φυσικά θυμόμαστε τι έγινε στο Κύπελλο, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στην πρώτη θέση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε όλο και καλύτερα, όπως κάνουμε τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και βρίσκεται στα ημιτελικά. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πριν από λίγα λεπτά έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο ντέρμπυ με την Σίτυ πετυχαίνοντας ένα από τα ομορφότερα γκολ της σεζόν!

Το... ψαλίδι του «Θεού»!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PROTATHLITESGR!
http://rutube.ru/tracks/4092060.html?v=124a4f3787934b62b612d6b3ef2db20d&&bmstart=1000 Read more!

Στο Μουντιάλ του 2014 με τον Ντρογκμπά

Στο Μουντιάλ του 2014 με τον Ντρογκμπά
Ο χαρισματικός διεθνής επιθετικός Ιβοριανός της Τσέλσι δεν σκοπεύει να κρεμάσει τα παπούτσια του σύντομα, παρά τα όσα λένε κάποιοι. Εκείνος σκοπεύει να βρεθεί στην Βραζιλία με τους «Ελέφαντες».

Ο 33χρονος στράικερ και τοπ σκόρερ όλων των εποχών με την Ακτή Ελεφαντοστού έκανε δηλώσεις στις οποίες υποστηρίζει ότι έχει ακόμη πολλά γκολ στη… φαρέτρα του για να σταματήσει πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

«Δεν βρίσκομαι στη δύση της καριέρας μου με την Ακτή Ελεφαντοστού. Σκοπεύω να παρευρεθώ στα δύο επόμενα κύπελλα Αφρικής (2012-2013). Επίσης, θα παίξω στο τρίτο μου Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 στη Βραζιλία».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να σταματάει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του, τονίζει χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσα να φύγω έτσι. Η μέρα που θα αποφασίσω να αποχωρίσω από την εθνική θα φροντίσω πρώτα να αποχαιρετίσω τους θαυμαστές μου. Ποτέ δεν θα έφευγα ακροποδητί. Για την ώρα λοιπόν, είμαι εδώ και θα είμαι όποτε με χρειάζονται. Όποτε με καλούν θα ανταποκρίνομαι».

Το 2014 ο Ντιντί θα είναι 36ετών, και φυσικά αν αγωνίζεται μέχρι τότε, θα έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να «πιάσει» τον Καμερουνέζο θρύλο Ρότζερ Μίλα, ο οποίος συμμετείχε στο τελευταίο του Μουντιάλ στα 42 του χρόνια.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Αναπολεί τον Τέβες ο Γκιγκς


Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, παραδέχτηκε ότι λείπει ο Κάρλος Τέβες από την ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ποιός είναι ο φόβος του ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι."Είναι προφανές πως όταν χάνεις ποιοτικούς παίκτες, σου λείπουν. Ο Κάρλος ήταν αναμφισβήτητα παίκτης ποιότητας. Τα γκολ του, η κίνησή του, η δύναμή του, είναι απλά ένας πολύ καλός παίκτης.Αλλά στη Γιουνάιτεντ έχουμε χάσεις και άλλους καλούς παίκτες και ο σύλλογος προχωράει. Αυτό συμβαίνει με τη Γιουνάιτεντ", τόνισε με δηλώσεις του στην αγγλική "Sun" ο 37χρονος άσος, για να συνεχίσει:

"Η Σίτι είναι σκληρή ομάδα αλλά διαθέτει και ποιότητασ. Υπάρχει φυσικά ο Κάρλος, για τον οποίο ξέρουμε πολλά. Ο Νταβίδ Σίλβα προσθέτει λίγη δόση μαγείας που δεν κατέχει άλλος παίκτης".

Όσο για το ποιός είναι ο λόγος που απεύχεται ήττα των "κόκκινων διαβόλων" κάθε φορά που αγωνίζονται κόντρα στους συμπολίττες;

"Εάν έχεις χάσει το παιχνίδι, δεν βγαίνεις για μία εβδομάδα από το σπίτι σου. Περπατάς στο δρόμο και οπαδοί της Σίτι έρχονται προς το μέρος σου για να σου υπενθυμίζουν το αποτέλεσμα.

Αλλά αυτό είναι κάτι που έχω συνηθίσει αφού από μικρό παιδί βρίσκομαι στην ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά ελπίζω ότι θα νικήσουμε".

Να σημειωθεί ότι ο Γκιγκς ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο 34ο ντέρμπι του Μάντσεστερ της καριέρας του, με τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβες να μετράει από την πλευρά του 49 γκολ σε 66 ματς ως βασικός με τη φανέλα της Σίτι, από το καλοκαίρι του 2009 και μετά.

Πηγή sport24

Read more!

"Είμαστε ΑΕΚ, δεν φοβόμαστε κανέναν"

Η ΑΕΚ φαίνεται να... έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού φέτος με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς, γεγονός που κάνει το Μανόλο Χιμένεθ να δηλώνει αισιόδοξος για νέα επικράτηση της ομάδας του.

Με "όπλο" την καλή αμυντική λειτουργία η ΑΕΚ θα επιδιώξει στο ματς, με τον Παναθηναϊκό, που κλείνει την 22η αγωνιστική της Superleague να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την τέταρτη (δύο με ΠΑΟ, μία με ΟΣΦΠ) φετινή της νίκη σε ντέρμπι.Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έχει δουλέψει σε λάθη που έγιναν στην τελευταία ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και πάνω σ' αυτά θέλει να στηριχθεί ώστε να καταφέρει να φτάσει σε ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα.

Κατά την ομιλία του τους είπε: "Αυτό το παιχνίδι είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Παίξατε πολύ πίσω και δώσαμε χώρο στους αντιπάλους μας. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Είμαστε η ΑΕΚ και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε μάχες. Να είμαστε μαχητές, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και πολύ συμπαγείς".

Από την πλευρά του ο Σκόκο είπε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο "Novasports": "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι σ' αυτά τα 'μεγάλα' ματς πρέπει όχι μόνο ΄μεγάλοι' παίκτες, αλλά όλοι να αγωνίζονται όσο γίνεται καλύτερα. Πιστεύω ότι το πρόβλημα μας δεν είναι αυτά τα παιχνίδια. Το θέμα είναι να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα και στα υπόλοιπα ματς. Μιλάμε για ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλεις τη νίκη για να δώσεις χαρά στον κόσμο. Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν και η νίκη θα μας δώσει απλά τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς στο Κύπελλο που έγινε πριν από λίγες μέρες. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Πηγή sport24

Read more!

Σνάιντερ: «Θα νιώσει πίεση η Μίλαν»

 Σνάιντερ: «Θα νιώσει πίεση η Μίλαν»
Την πεποίθησή του πως αν η Ίντερ νικήσει το επερχόμενο ντέρμπι με την Γιουβέντους, τότε η... πίεση στην Μίλαν θα αυξηθεί εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ.

Ο Ολλανδός άσος των πρωταθλητών Ιταλίας μίλησε στην έκδοση «Gazzetta Dello Sport» και σημείωσε:

«Αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Γιουβέντους και συνεχίσουμε τις νίκες τότε η Μίλαν και η Νάπολι θα νιώθουν μεγαλύτερη πίεση και αυτός είναι ο στόχος μας. Στο τέλος θα δούμε ποιος θα κατακτήσει το Σκουντέτο. Εμείς είμαστε ακόμη οι πρωταθλητές».

Για τον Λεονάρντο αλλά και τον Μπενίτεθ, τόνισε:

«Όλοι είναι ευχαριστημένοι από τότε που ήρθε ο Λεονάρντο. Ο Μπενίτεθ; Είναι πάντα εύκολο να παραπονιέσαι για έναν προπονητή όταν εκείνος αποχωρεί και αυτό δεν είναι καλό. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς και για εκείνον αλλά ο Μπενίτεθ δεν μπορεί πει τίποτα για το ιατρικό τιμ ή για τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Στη Αθήνα ο μάνατζερ του Μπράβο

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο μάνατζερ του Ραούλ Μπράβο και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το συμβόλαιο του Ισπανού που λήγει το καλοκαίρι.
Ραούλ Μπράβο
Ο Ραούλ Μπράβο βρίσκεται στον Ολυμπιακό εδώ και τρία χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που εισπράττει (1.4 εκ. ευρώ χωρίς της εφορία).Παρόλα αυτά είναι μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, ενώ μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις (κέντρο άμυνας και μεσαία γραμμή). Το συμβόλαιο του όμως τελειώνει το καλοκαίρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν από τώρα τις προθέσεις του 29χρονου αριστερού μπακ, έτσι ώστε να κινηθούν ανάλογα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο μάνατζερ του Μπράβο βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ και αναμένεται να έχει συνάντηση μέσα στην Παρασκευή με την διοίκηση. Στις πρώτες κουβέντες που θα γίνουν θα φανεί και αν ο Ισπανός έχει σκοπό να ρίξει τις απαιτήσεις του, οπότε θα προχωρήσει και η ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπράβο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, με άγνωστο προορισμό.

Το μυαλό στον Άρη

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι αγνοούν τη νίκη στην συμπρωτεύουσα στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους.

Παρόλα αυτά υπάρχει σιγουριά πως οι παίκτες του Βαλβέρδε θα παρουσιαστούν όπως πρέπει και θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή sport24

Read more!

10.000.000 μέλη στο Facebook η Μπάρτσα! *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Μπάρτσελονα έβαλε ως στόχο να φτάσει τα 10.000.000 μέλη στο γκρουπ της στο Facebook και δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο άτομο για να προωθήσει την καμπάνια από τον Λιονέλ Μέσι... Δείτε το βίντεο!
Με τον αριθμό των φανς της αυτή τη στιγμή στο Facebook να είναι λίγο περισσότεροι από 9.000.000, η ομάδα της Καταλωνίας είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό το νούμερο πιο... στρογγυλό, και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει η καμπάνια με τίτλο "'Buscamos el 10" ("Χτυπάμε το 10") στην οποία πρωταγωνιστεί το απόλυτο "δεκάρι" αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Λιονέλ Μέσι.Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βίντεο κλιπ διάρκειας 45'', το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από μαγικές στιγμές του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (μεταξύ των οποίων και το γκολ του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009), αλλά και με τον ίδιο να προτρέπει τους φίλους της ομάδας να την "ακολουθήσουν" στο Facebook.

"Μου αρέσει"
και "Ελάτε μαζί με τη Μπάρτσα στο Facebook" αναφέρει κατά τη διάρκεια του σποτ ο Αργεντινός σούπερ σταρ, και μένει πλέον να δούμε αν το "Νο 10" της Μπαρτσελόνα έχει τέτοια πειθώ ώστε μέσα στους προσεχείς μήνες οι φίλοι της ομάδας στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να σπάσουν το φράγμα των 10.000.000.
Read more!

Γ. Τουρέ: "Πάμε για πόλεμο"!


"Στην Ισπανία είχα τη φήμη ενός παίκτη που ήταν πάντα έτοιμος να πάει σε πόλεμο. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η μάχη, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη μάχη από αυτή (σ.σ αυτήν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).Η μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου ήταν η νίκη επί της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρώμη. Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα σημαντικότερο για μένα", τόνισε με σημερινή συνέντευξη του στην εφημερίδα "Sun" ο Ιβοριανός άσος των "πολιτών", και πρόσθεσε:

"Η Σίτι δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο εδώ και χρόνια αλλά αν νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ, θα ανοίξει πάλι η κούρσα του τίτλου και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτή. Το να κατακτήσεις κάτι με τη Σίτι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσες να έχεις.

Για χρόνια, η Γιουνάιτεντ είναι κυρίαρχος στην πόλη και στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε δύο μεγάλα ονόματα που κοστίζουν πολλά χρήματα και είναι καιρός να αρχίσουμε να ξεπληρώνουμε τους ιδιοκτήτες μας".

Ποιά είναι όμως η γνώμη του για τους "κόκκινους διαβόλους" και τί πιστεύει ότι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με το "τρίποντο" από το ντέρμπι;

"Θα πρέπει να πάμε στο Ολντ Τράφορντ και να παίξουμε επιθετικά για να δείξουμε πόσο σοβαρά βλέπουμε το θέμα του τίτλου.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα έχουν χάσει ένα ματς, θα ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν και άλλο.

Προσωπικά, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έβγαζαν όλη τη σεζόν αήττητοι αφού έχουν ακόμα να παίξουν με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι.Και δεν αιφνιδιάστηκα όπως πολύς κόσμος όταν έχασαν από τη Γουλβς, που είναι δύσκολο να τους νικήσεις στην έδρα τους.

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνουμε στο Ολντ Τράφορντ είναι να δείξουμε τόσο μεγάλο σεβασμό στη Γιουνάιτεντ, όπως κάναμε στην έδρα μας νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Ήταν μία φτωχή λευκή ισοπαλία, όπου καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει.

Μία ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ ίσως φαίνεται καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρούν ότι η ισοπαλία ισούται με ήττα. Αυτή την αντίληψη οφείλουμε να έχουμε και εμείς στη Σίτι εάν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο μετά από πάρα πολύ καιρό".Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πηγαίνει στο σημερινό τοπικό ντέρμπί ούσα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ αλλά και έχοντας παίξει ένα ματς περισσότερο.

Πηγή sport24

Read more!

Χαβίτο: "Είμαι αβοήθητος, απλά ελπίζω..."


Μόνος του νιώθει ο Χαβίτο στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια για να καταφέρει να αγωνιστεί, ενώ ο μάνατζερ πετάει το μπαλάκι στη Λα Κορούνια.Ο άσος ανήκει ως δανεικός στη Λα Κορούνια, ενώ μετά το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, στον Ολυμπιακό.Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς δεν έχει εκδοθεί η απαραίτητη άδεια που παίρνει ένας παίκτης όταν πηγαίνει σ' ένα πρωτάθλημα.Ο Χαβίτο σχολιάζοντας αυτήν την κατάσταση είπε:"Αισθάνομαι αβοήθητος γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι από την πλευρά μου. Αν ήταν στο χέρι μου, το θέμα θα είχε λυθεί. Περίμενα, περίμενα, περίμενα και στο τέλος απογοητεύτηκα! Ήλπιζα να κάνω το ντεμπούτο μου στο ‘Ριαθόρ’, μπροστά στο κοινό της Λα Κορούνια, αλλά θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον άλλη μία εβδομάδα για να αγωνιστώ. Πρέπει να κάνω υπομονή και να περιμένω. Ελπίζω να παίξω στο επόμενο παιχνίδι".Από την πλευρά του, ο μάνατζέρ του, Οράσιο Σαντονάντι, είπε: "Το θέμα είναι γραφειοκρατικό. Είναι υπόθεση της Λα Κορούνια, του Άρη και της FIFA. Δεν έχει να κάνει με μένα ή τον Χαβίτο. Δεν ξέρω αν η ελληνική ομάδα έστειλε αργότερα κάποια έγγραφα, αλλά το βέβαιο είναι πως κάποιος έκανε λάθος. Το παιδί ήρθε στην Ισπανία γεμάτο ενθουσιασμό, αλλά δεν μπορεί να παίξει".
Πηγή sport24
Read more!

Στο Κατάρ ο Βασιλακόπουλος

Στο Κατάρ ο Βασιλακόπουλος
Στο Κατάρ θα βρεθεί σήμερα ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ώστε να έχει άμεσες επαφές με τους οικονομικούς παράγοντες του κρατιδίου για τον σχεδιασμό της νέας λίγκας του μπάσκετ.Ο πρόεδρος της ΕΟΚ έχει ήδη συνομιλήσει με διαμεσολαβητές για το σχετικό εγχείρημα, με το σημερινό ραντεβού του να θεωρείται κρίσιμο, αφού θα συζητήσει με τους διοργανωτές του Μουντιάλ του 2022 για τα διαθέσιμα χρηματικά ποσά μέσω χορηγιών, αλλά και τη συμμετοχή μία ομάδας που -κατά πάσα πιθανότητα- θα εδρεύει στο Κατάρ.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πήρε τα... πάνω του ο Ντιόγκο! *ΒΙΝΤΕΟ*

 Πήρε τα... πάνω του ο Ντιόγκο! (video)
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσε ο Λουίς Ντιόγκο στην αναμέτρηση της Σάντος με την Νοροέστε, αφού ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ο MVP του αγώνα με μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι.Ο 23χρονος άσος έδειξε να ανακάμπτει αγωνιστικά, αφού ήταν ο δημιουργός του 1-0, όταν με ωραίο μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Ζε Εντουάρντο και ο τελευταίος έκανε με πλασέ το 1-0 για την «Ομάδα του Πελέ».

Παράλληλα ο Ντιόγκο στο 52′ κέρδισε πέναλτι, με το οποίο ο Ελάνο πραγματοποιήσε το τελικό 2-0.

Δείτε τις ενέργειες του Ντιόγκο στο video που ακολουθεί...
http://www.dailymotion.com/video/xh01as_santos-noroeste-2-0-paulistao-2011_sport#from=embed
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

To Top Gear... ληστεύει Alpha Bank! *ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ*

Με το τέλος κάθε επεισοδίου της διάσημης εκπομπής Top Gear, αναρωτιέσαι "τι άλλο μπορούν να σκαρώσουν οι παρουσιαστές Τζέρεμι Κλάρκσον, Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ". Η απάντηση είναι μία: "ο,τιδήποτε". Δείτε το video και το πλούσιο photostory που εξασφάλισε το AUTO 24.

Δεν φτάνει που τρέχουν με συνδυασμό Yugo, Bentley και Mercedes, δεν αρκεί που ταξίδεψαν ως την Αλβανία για να συνεχίσουν την εδώ και 16 σεζόν πιο επιτυχημένη εκπομπή για αυτοκίνητα, ο Τζέρεμι Κλάρκσον και η παρέα του, "επέλεξαν" να ληστέψουν ένα παράρτημα της Alpha Bank, που χωρίς να το ξέρει βρέθηκε πρώτο πλάνο και πρώτη μούρη στο Top Gear.



Οι τρεις τρελοί παρουσιαστές ... εισβάλουν σε Alpha Bank της Αλβανίας - το ξαναλέμε για να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας - τσεπώνουν το παραδάκι και την... κάνουν με τρία διαφορετικά οχήματα παρακαλώ.

Όπως και να το κάνουμε, μόνο με ληστεία-υπερπαραγωγή θα μπορούσε να διαδραματιστεί το συγκεκριμένο σκηνικό από μια ομάδα που κατά καιρούς έχει αποδείξει ότι φημίζεται για τα ξεχωριστά γυρίσματα.

Ο Κλάρκσον λοιπόν διαφεύγει με μια Mercedes, τον ακολουθεί ο Ρίτσαρντ Χάμοντ με μια Bentley, ενώ ο Τζέιμς Μέι, ο... άμοιρος, παίρνει ένα Yugo! Οι πρώτοι δύο καλά την έφτιαξαν τη δουλειά. Ο τρίτος της συμμορίας αναγκάστηκε... να βγάλει πόδι, δηλαδή να σπρώξει!

Προς τα που... δραπετεύω;

Στη συνέχεια εξελίσσονται απίστευτες σκηνές γέλιου, με τον Κλάρκσον μάλιστα να ζητά από ντόπιους Αλβανούς πολίτες να του πουν το δρόμο.

Πάνω που ξεκίνησαν λοιπόν το δρόμο τους προς τα φέρι, αστυνομικοί που χαλάρωναν (παντού ίδιοι είναι) είπαν να πάνε να πιάσουν τους κακούς. Ο ... γόης πολισμάνος, καβαλάει τη μηχανή του και τους παίρνει στο κυνήγι. Αμέσως ακολουθούν περισσότερα περιπολικά, μπλόκα... χαμός!

Αυτοκίνητο να ξεπαρκάρει και να αφήνει το... πίσω μέρος του στη μέση του δρόμου, πορτοκάλια πέφτουν στο δρόμου.

Και το απόλυτο κοντράστ με τα Chevrolet Aveo περιπολικά πιο πίσω να μην μπορούν να τσακώσουν το τίμιο Yugo. Τελικά, οι δυο τυπάρες με τα χλιδάτα αυτοκίνητα καταφέρνουν να μπουν στο φέρι μποτ.

Ο Μέι, δυστυχώς, δεν πρόλαβε! Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο που έστησαν οι αστυνομικοί... έπεσε στον γκρεμό.

Συμπέρασμα: Ποτέ μη πάτε να ξεφύγετε από ληστεία με Yugo! Και φυσικά να έχετε κοιτάξει προηγουμένως τα δρομολόγια των πλοίων.

http://www.dailymotion.com/video/xgzmhp_top-gear-albania-police-car-chase_auto#from=embed

Πηγή auto24 Read more!

Ρίμπο: «Δεν είναι τυχαίος ο Ράμος»

Ρίμπο: «Δεν είναι τυχαίος ο Ράμος»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Έντσον Ράμος μίλησε ο Ριβάλντο. Ο άσος της Σάο Πάουλο έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του με τη φανέλα της ΑΕΚ.Ο Ριβάλντο πρότεινε τον Ράμος στην ομάδα του και ανέφερε σχετικά με αυτή την κίνηση τα εξής: «Δεν είμαι εκπρόσωπος του παίκτη. Απλά η ομάδα ήθελε ενίσχυση σε αυτή τη θέση και σκέφτηκα αμέσως τον Ράμος. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω τις ικανότητές του. Είμαι σίγουρος πως μπορεί να βοηθήσει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είναι τυχαίος παίκτης. Βέβαια παίρνω ένα μεγάλο ρίσκο γιατί αν δεν τα καταφέρει, εγώ θα είμαι αυτός που θα φταίει. Σε περίπτωση όμως που πείσει με την απόδοσή του, τότε θα έχω πετύχει κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».

Τέλος ο 39χρονος σουπερστάρ συμπλήρωσε: «Η εμπειρία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ομάδα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα μπορείς να αποκτήσεις τεράστιες εμπειρίες όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάτε πως ο Ράμος έπαιξε βασικός απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ολλανδός ο αντι-Μπλάνκο

Ολλανδός ο αντι-Μπλάνκο

Ο επιθετικός της Γκέρμιναλ, Σέριλ ΜακΝτόναλντ, θα ήταν ο αντικαταστάτης του Ίσαμελ Μπλάνκο εφόσον ο Αργεντινός επιθετικός αποχωρούσε τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ με προορισμό την Εσκισεχιρσπόρ.

Η Sportday φιλοξενεί δηλώσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή της βελγικής ομάδας, όσο και του ατζέντη του παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα. «Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Η πώληση του Μπλάνκο δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του Ολλανδού φορ, Πέτερ Ρέσελ να τονίζει: «Υπήρχαν προχωρημένες επαφές. Ήμασταν ενήμεροι για το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε».

Ο ΜακΝτόναλντ είναι 26 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Αδαμίδης: «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ»

Η απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη ήταν άμεση στα λεγόμενα του Ισαμέλ Μπλάνκο. «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ στα οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος υπογράμμισε: «Η διοίκηση έχει συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα των ανανεώσεων και στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσει και την τελευταία πρότασή της για να μείνει ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ».
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Πράσινο» για Μπλάνκο

«Πράσινο» για Μπλάνκο
Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ισμαέλ Μπλάνκο παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να εκμεταλλευτούν την επικείμενη όπως όλα δείχνουν αποχώρηση του Αργεντινού επιθετικού από την ΑΕΚ.Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ» οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται ανάλογα με τις εξελίξεις να κινηθούν από τώρα για τον άσο της ΑΕΚ καθώς θεωρούν ότι είναι ιδανική περίπτωση για την γραμμή κρούσης. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είχε εκδηλωθεί από το περασμένο καλοκαίρι και τους τελευταίους δύο μήνες έχει κορυφωθεί.

Οι «πράσινοι» ανεξαρτήτως από το θέμα της παραμονής του Τζιμπρίλ Σισέ θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Μπλάνκο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στο τυπικό μέρος, δηλαδή στην υπογραφή συμβολαίου προκειμένου να προλάβουν άλλους μνηστήρες.

Για αυτό δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να τεθεί στο τραπέζι το θέμα του Αργεντινού από την τετράδα της διοικούσας επιτροπής και στη συνέχεια να μεταφερθεί στους μετόχους. Εξάλλου, αυτοί είναι που στο τέλος θα πάρουν την τελική απόφαση.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αθωώθηκε και παίζει

Αθωώθηκε και παίζει
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ολυμπιακό. Ο Κέβιν Μιραλάς αθωώθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και παίζει κανονικά με τον Άρη. Καθοριστική η συμβολή του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Ο κ. Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία ζήτησε την τιμωρία μίας αγωνιστικής και όχι δύο για τον Βέλγο επιθετικό, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος των «ερυθρολεύκων».

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Βέλγο άσο. Αποτέλεσμα ήταν η ποινή να πέσει στη μία αγωνιστική, την οποία και είχε εκτίσει στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη.

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, τόνισαν πως η ενέργεια του Βέλγου επιθετικού συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων αποσύρθηκαν περίπου στις 10:30 για να προβάλουν το βίντεο με την επίμαχη φάση, να αναζητήσουν στο αρχείο τις φάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεώρησαν πως υπάρχει δεδικασμένο και στη συνέχεια να βγάλουν την απόφασή τους.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...