ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ολλανδός ο αντι-Μπλάνκο

Ολλανδός ο αντι-Μπλάνκο

Ο επιθετικός της Γκέρμιναλ, Σέριλ ΜακΝτόναλντ, θα ήταν ο αντικαταστάτης του Ίσαμελ Μπλάνκο εφόσον ο Αργεντινός επιθετικός αποχωρούσε τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ με προορισμό την Εσκισεχιρσπόρ.

Η Sportday φιλοξενεί δηλώσεις τόσο του τεχνικού διευθυντή της βελγικής ομάδας, όσο και του ατζέντη του παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα. «Είχαμε συμφωνήσει σε εξάμηνο δανεισμό και με οψιόν αγοράς με την ΑΕΚ και αυτό σε περίπτωση που ο Μπλάνκο θα έφευγε. Επειδή, όμως, παρέμεινε δεν προχώρησε. Φυσικά, δεν ισχύει τίποτα για το καλοκαίρι», τονίζει ο τεχνικός διευθυντής της Γκέρμιναλ, Γκίντερ Χόφμανς.

Η πώληση του Μπλάνκο δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα ο ατζέντης του Ολλανδού φορ, Πέτερ Ρέσελ να τονίζει: «Υπήρχαν προχωρημένες επαφές. Ήμασταν ενήμεροι για το ενδιαφέρον τη ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε».

Ο ΜακΝτόναλντ είναι 26 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια έχει 40 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με την Γκέρμιναλ, με τη φανέλα της οποίας έχει σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (καμία φέτος σε 11 εμφανίσεις). Το τελευταίο τέρμα του σημειώθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2009.

Αδαμίδης: «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ»

Η απάντηση του Σταύρου Αδαμίδη ήταν άμεση στα λεγόμενα του Ισαμέλ Μπλάνκο. «Δεν υποθηκεύουμε το μέλλον της ΑΕΚ στα οικονομικά για κανέναν ποδοσφαιριστή» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος υπογράμμισε: «Η διοίκηση έχει συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα των ανανεώσεων και στο πλαίσιο αυτό θα καταθέσει και την τελευταία πρότασή της για να μείνει ο Μπλάνκο στην ΑΕΚ».
Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...