ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Στη Αθήνα ο μάνατζερ του Μπράβο

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ ο μάνατζερ του Ραούλ Μπράβο και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για το συμβόλαιο του Ισπανού που λήγει το καλοκαίρι.
Ραούλ Μπράβο
Ο Ραούλ Μπράβο βρίσκεται στον Ολυμπιακό εδώ και τρία χρόνια και η αλήθεια είναι πως δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που εισπράττει (1.4 εκ. ευρώ χωρίς της εφορία).Παρόλα αυτά είναι μία αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν, ενώ μπορεί να προσφέρει και σε άλλες θέσεις (κέντρο άμυνας και μεσαία γραμμή). Το συμβόλαιο του όμως τελειώνει το καλοκαίρι.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκαθαρίσουν από τώρα τις προθέσεις του 29χρονου αριστερού μπακ, έτσι ώστε να κινηθούν ανάλογα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο μάνατζερ του Μπράβο βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη το βράδυ και αναμένεται να έχει συνάντηση μέσα στην Παρασκευή με την διοίκηση. Στις πρώτες κουβέντες που θα γίνουν θα φανεί και αν ο Ισπανός έχει σκοπό να ρίξει τις απαιτήσεις του, οπότε θα προχωρήσει και η ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπράβο θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, με άγνωστο προορισμό.

Το μυαλό στον Άρη

Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη είναι στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι αγνοούν τη νίκη στην συμπρωτεύουσα στις τελευταίες έξι επισκέψεις τους.

Παρόλα αυτά υπάρχει σιγουριά πως οι παίκτες του Βαλβέρδε θα παρουσιαστούν όπως πρέπει και θα φύγουν με τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...