ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Τουρέ: "Πάμε για πόλεμο"!


"Στην Ισπανία είχα τη φήμη ενός παίκτη που ήταν πάντα έτοιμος να πάει σε πόλεμο. Όσο πιο μεγάλος είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η μάχη, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη μάχη από αυτή (σ.σ αυτήν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).Η μεγαλύτερη βραδιά της ζωής μου ήταν η νίκη επί της Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Ρώμη. Αλλά αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα σημαντικότερο για μένα", τόνισε με σημερινή συνέντευξη του στην εφημερίδα "Sun" ο Ιβοριανός άσος των "πολιτών", και πρόσθεσε:

"Η Σίτι δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο εδώ και χρόνια αλλά αν νικήσουμε τη Γιουνάιτεντ, θα ανοίξει πάλι η κούρσα του τίτλου και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτή. Το να κατακτήσεις κάτι με τη Σίτι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που θα μπορούσες να έχεις.

Για χρόνια, η Γιουνάιτεντ είναι κυρίαρχος στην πόλη και στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε δύο μεγάλα ονόματα που κοστίζουν πολλά χρήματα και είναι καιρός να αρχίσουμε να ξεπληρώνουμε τους ιδιοκτήτες μας".

Ποιά είναι όμως η γνώμη του για τους "κόκκινους διαβόλους" και τί πιστεύει ότι θα πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με το "τρίποντο" από το ντέρμπι;

"Θα πρέπει να πάμε στο Ολντ Τράφορντ και να παίξουμε επιθετικά για να δείξουμε πόσο σοβαρά βλέπουμε το θέμα του τίτλου.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Τώρα έχουν χάσει ένα ματς, θα ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν και άλλο.

Προσωπικά, δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έβγαζαν όλη τη σεζόν αήττητοι αφού έχουν ακόμα να παίξουν με Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τσέλσι.Και δεν αιφνιδιάστηκα όπως πολύς κόσμος όταν έχασαν από τη Γουλβς, που είναι δύσκολο να τους νικήσεις στην έδρα τους.

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνουμε στο Ολντ Τράφορντ είναι να δείξουμε τόσο μεγάλο σεβασμό στη Γιουνάιτεντ, όπως κάναμε στην έδρα μας νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Ήταν μία φτωχή λευκή ισοπαλία, όπου καμία ομάδα δεν ήθελε να χάσει.

Μία ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ ίσως φαίνεται καλό αποτέλεσμα για μας, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρούν ότι η ισοπαλία ισούται με ήττα. Αυτή την αντίληψη οφείλουμε να έχουμε και εμείς στη Σίτι εάν θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο μετά από πάρα πολύ καιρό".Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πηγαίνει στο σημερινό τοπικό ντέρμπί ούσα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουνάιτεντ αλλά και έχοντας παίξει ένα ματς περισσότερο.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...