ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Αναπολεί τον Τέβες ο Γκιγκς


Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, παραδέχτηκε ότι λείπει ο Κάρλος Τέβες από την ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ποιός είναι ο φόβος του ενόψει του ντέρμπι με τη Σίτι."Είναι προφανές πως όταν χάνεις ποιοτικούς παίκτες, σου λείπουν. Ο Κάρλος ήταν αναμφισβήτητα παίκτης ποιότητας. Τα γκολ του, η κίνησή του, η δύναμή του, είναι απλά ένας πολύ καλός παίκτης.Αλλά στη Γιουνάιτεντ έχουμε χάσεις και άλλους καλούς παίκτες και ο σύλλογος προχωράει. Αυτό συμβαίνει με τη Γιουνάιτεντ", τόνισε με δηλώσεις του στην αγγλική "Sun" ο 37χρονος άσος, για να συνεχίσει:

"Η Σίτι είναι σκληρή ομάδα αλλά διαθέτει και ποιότητασ. Υπάρχει φυσικά ο Κάρλος, για τον οποίο ξέρουμε πολλά. Ο Νταβίδ Σίλβα προσθέτει λίγη δόση μαγείας που δεν κατέχει άλλος παίκτης".

Όσο για το ποιός είναι ο λόγος που απεύχεται ήττα των "κόκκινων διαβόλων" κάθε φορά που αγωνίζονται κόντρα στους συμπολίττες;

"Εάν έχεις χάσει το παιχνίδι, δεν βγαίνεις για μία εβδομάδα από το σπίτι σου. Περπατάς στο δρόμο και οπαδοί της Σίτι έρχονται προς το μέρος σου για να σου υπενθυμίζουν το αποτέλεσμα.

Αλλά αυτό είναι κάτι που έχω συνηθίσει αφού από μικρό παιδί βρίσκομαι στην ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά ελπίζω ότι θα νικήσουμε".

Να σημειωθεί ότι ο Γκιγκς ετοιμάζεται να πάρει μέρος στο 34ο ντέρμπι του Μάντσεστερ της καριέρας του, με τον πρώην άσο της Γιουνάιτεντ, Κάρλος Τέβες να μετράει από την πλευρά του 49 γκολ σε 66 ματς ως βασικός με τη φανέλα της Σίτι, από το καλοκαίρι του 2009 και μετά.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...