ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

"Είμαστε ΑΕΚ, δεν φοβόμαστε κανέναν"

Η ΑΕΚ φαίνεται να... έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού φέτος με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς, γεγονός που κάνει το Μανόλο Χιμένεθ να δηλώνει αισιόδοξος για νέα επικράτηση της ομάδας του.

Με "όπλο" την καλή αμυντική λειτουργία η ΑΕΚ θα επιδιώξει στο ματς, με τον Παναθηναϊκό, που κλείνει την 22η αγωνιστική της Superleague να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την τέταρτη (δύο με ΠΑΟ, μία με ΟΣΦΠ) φετινή της νίκη σε ντέρμπι.Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έχει δουλέψει σε λάθη που έγιναν στην τελευταία ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο και πάνω σ' αυτά θέλει να στηριχθεί ώστε να καταφέρει να φτάσει σε ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα.

Κατά την ομιλία του τους είπε: "Αυτό το παιχνίδι είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Παίξατε πολύ πίσω και δώσαμε χώρο στους αντιπάλους μας. Αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Είμαστε η ΑΕΚ και δεν φοβόμαστε κανέναν. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε μάχες. Να είμαστε μαχητές, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και πολύ συμπαγείς".

Από την πλευρά του ο Σκόκο είπε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο "Novasports": "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι σ' αυτά τα 'μεγάλα' ματς πρέπει όχι μόνο ΄μεγάλοι' παίκτες, αλλά όλοι να αγωνίζονται όσο γίνεται καλύτερα. Πιστεύω ότι το πρόβλημα μας δεν είναι αυτά τα παιχνίδια. Το θέμα είναι να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα και στα υπόλοιπα ματς. Μιλάμε για ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλεις τη νίκη για να δώσεις χαρά στον κόσμο. Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν και η νίκη θα μας δώσει απλά τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς στο Κύπελλο που έγινε πριν από λίγες μέρες. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...