ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

10.000.000 μέλη στο Facebook η Μπάρτσα! *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Μπάρτσελονα έβαλε ως στόχο να φτάσει τα 10.000.000 μέλη στο γκρουπ της στο Facebook και δεν θα μπορούσε να βρει καταλληλότερο άτομο για να προωθήσει την καμπάνια από τον Λιονέλ Μέσι... Δείτε το βίντεο!
Με τον αριθμό των φανς της αυτή τη στιγμή στο Facebook να είναι λίγο περισσότεροι από 9.000.000, η ομάδα της Καταλωνίας είναι αποφασισμένη να κάνει αυτό το νούμερο πιο... στρογγυλό, και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει η καμπάνια με τίτλο "'Buscamos el 10" ("Χτυπάμε το 10") στην οποία πρωταγωνιστεί το απόλυτο "δεκάρι" αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Λιονέλ Μέσι.Ουσιαστικά πρόκειται για ένα βίντεο κλιπ διάρκειας 45'', το οποίο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από μαγικές στιγμές του Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (μεταξύ των οποίων και το γκολ του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2009), αλλά και με τον ίδιο να προτρέπει τους φίλους της ομάδας να την "ακολουθήσουν" στο Facebook.

"Μου αρέσει"
και "Ελάτε μαζί με τη Μπάρτσα στο Facebook" αναφέρει κατά τη διάρκεια του σποτ ο Αργεντινός σούπερ σταρ, και μένει πλέον να δούμε αν το "Νο 10" της Μπαρτσελόνα έχει τέτοια πειθώ ώστε μέσα στους προσεχείς μήνες οι φίλοι της ομάδας στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης να σπάσουν το φράγμα των 10.000.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...