ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Εξόντωσε τις «Νυχτερίδες» η Εφές!

Ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς σκόραρε με κάθε τρόπο απέναντι στη Βαλένθια
Από την διπλή παράταση στη Λιουμπλιάνα, η Εφές Πίλσεν πέρασε στην παράσταση για έναν ρόλο και διά... χειρών Ρακότσεβιτς, Θόρντον και Τουντσερί διέλυσε τη Βαλένθια με 79-63 για τον δ' όμιλο της Ευρωλίγκα.
Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα η τούρκικη ομάδα δεν άντεξε σε δύο παρατάσεις απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα, αλλά απόψε κόντρα στη Βαλένθια δεν ήταν διατεθειμένη να την ξαναπάθει. Γι' αυτό και φρόντισε να «καθαρίσει» από νωρίς.
Θόρντον και Τουντσερί είχαν 12 και 9 πόντους αντιστοίχως στο πρώτο ημίχρονο, ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο τους 16 από τους συνολικά 20 πόντους του και τα πράγματα ήταν αρκετά απλά για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, με την οποία αγωνίστηκε για 18 λεπτά κι ο Νίκολα Βούιτσιτς (5π., 6ρ.).
Από την άλλη, οι «Νυχτερίδες» ήταν αρκετά υπό του μετρίου, μη συνέπεια να υποστούν την 5η σερί ήττα τους εντός κι εκτός ισπανικών συνόρων (σ.σ. από Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης οι υπόλοιπες).

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 34-29, 57-45, 79-63
Εφές Πίλσεν (Περάσοβιτς): Βισνιέφσκι, Ρακότσεβιτς 20 (2), Ρόμπερτς 6 (7ρ.), Τουντσερί 16 (2τρίπ., 4ασ.), Θόρντον 19 (1τρίπ., 10ρ.), Γκονλούμ 2, Αρσλάν, Βούιτσιτς 5 (6ρ.), Νάχμπαρ 11 (1), Γκιουλέρ
Βαλένθια (Χουσέιν): Κουκ 4 (7ασ., 5λ.), Κλαβέρ 6 (1), Σιμεόν 2, Λίστσουκ 12 (1), Μαρτίνεθ 6, Πίετρους 2, Σαβάνοβιτς15 (1τρίπ., 8ρ.), Φερνάντεθ 6 (1/5τρίπ.), Γιαβτόκας 10 
Read more!

Καθάρισε ο Ελ Χαμνταουί

Καθάρισε ο Ελ Χαμνταουί
Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Μουνίρ Ελ Χαμνταουί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο Αγιαξ επικράτησε εντός έδρας της Χέρενφεν στο πλαίσιο της 11ης, εμβόλιμης, αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Για τον Αγιαξ του Μάρτιν Γιόλ, το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Ανίτα, ενώ για την Χέρενφεν σκόραρε ο Ντοστ. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Γκρόνιγκεν επικράτησε της Ντεν Χάαγκ 3-1, ενώ η Ντε Γκρααφσαπ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Αλκμααρ με 2-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Τρίτη (26/10)

Ρόντα-Ναϊμέγκεν 1-1
(3' Αρμέντερος, 8' Φλέντερους, 28' Οβετομ, 80' Πλε- 85' Λούιξ)

Χέρακλες-Μπρέντα 4-1
(50' Τζουμ- 73' Βλέμινξ)

Τετάρτη (27/10)

Aγιαξ-Χέρενφεν 3-1
(11', 48' Ελ Χαμνταουί, 84'Ανίτα - 24' Ντοστ)

Γκρόνινγκεν-Ντεν Χάαγκ 3-1
(48' Iβενς, 58' Γκράνγκβιστ, 88' Φαν Ντε Λαακ - 12' Iμέρ)

Ντε Γκράαφσαπ-Aλκμααρ 2-1
(54' Ποεπόν, 87' Βάργκας - 50' Πελέ) Read more!

«Πράσινος»... αποκλεισμός στη Θεσσαλονίκη!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός πάει... ξεκούραστος στο ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει και την κακοκαιρία! Εγκλωβισμένοι στην Θεσσαλονίκη οι «πράσινοι», επιστρέφουν αύριο το πρωί στην Αθήνα.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» μετά το νικηφόρο πέρασμα και την πεντάρα στην Κοζάνη πήγαν οδικώς στην Θεσσαλονίκη. Από εκεί, όμως, δεν μπορούν να πάρουν την πυήση για Αθήνα μιας και η τρομερή κακοκαιρία στην συμπρωτεόυσα και η ομίχλη δεν επιτρέπουν στα αεροπλάνα να φύγουν από το «Ελ. Βενιζέλος» για το «Μακεδόνια».

Η ταλαιπωρία είναι πολύ μεγάλη και η αποστολή θα γυρίσει αύριο το πρωί στην ΑΘήνα. Read more!

Ομπράντοβιτς: "Απόλαυση για εμάς και τον κόσμο"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενόψει της πρώτης εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Πέμπτη, 21:45), υπογράμισε ότι η ρωσική ομάδα θα αγωνιστεί σαν να είναι τελικός. Πάντως, ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε ότι κάθε αγώνας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ είναι «απόλαυση για εμάς και τον κόσμο μας».

«Πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα με οκτώ σερί παρουσίες σε φάιναλ φορ. Και για εμάς και για τον κόσμο είναι απόλαυση κάθε ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το να αρχίζουμε εντός έδρας με αυτή την ομάδα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι μία ομάδα με νέο προπονητή και μερικούς νέους παίκτες. Μία ομάδα που βρέθηκε στις ΗΠΑ κι αντιμετώπισε ομάδες του ΝΒΑ, αγωνίστηκε εξαιρετικά, κάνοντας και μία νίκη. Στην πρεμιέρα ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι με τους Καβαλίερς. Κι αυτό γιατί ήταν κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά και γιατί η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο αγωνίστηκε πολύ καλά. Περιμένουμε μία... άλλη ΤΣΣΚΑ, θα είναι πιο επιθετική και θα αγωνιστεί σαν να ήταν τελικός».

Αναφερόμενος στις προσθήκες που έχει κάνει στο ρόστερ της, ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Στο ρόστερ της, είναι σημαντική η παρουσία του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Απέκτησαν από την Τσιμπόνα τον Τζαμόντ Γκόρντον, πολύ σημαντικός και αθλητικός παίκτης. Δεν είναι ένα απλό πόιντ γκαρντ, καθώς του αρέσει και να σκοράρει. Ένας άλλος σημαντικός παίκτης είναι ο Μαριάνοβιτς, που αγωνίζεται στο "5". Περιμένουμε κάτι ανάλογο μ΄ αυτό που αντιμετωπίσαμε με την Παρτιζάν. Έχουν επίσης τον Σβεντ, ένας αθλητικός παίκτης με έφεση στα τρίποντα. Οι παλιοί είναι γνωστοί, ο Σμόντις, ο Χόλντεν, ο Σισκάουσκας, δεν ξέρουμε αν θα παίξει ο Κριάπα, υπάρχει κι ο Βοροντσέβιτς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Σημαντικό στοιχείο για εμάς θα είναι η άμυνά μας. Η ΤΣΣΚΑ διαθέτει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν 90 πόντους. Είναι το πρώτο σημείο-"κλειδί" για εμάς κι όλοι θα πρέπει να παίξουν σκληρή και δυνατή άμυνα».

Οσο για το αν ο αυριανός αγώνας θα είναι ένα δυνατό τεστ, είπε: «Δεν ξέρω αν είναι τεστ. Είναι απλώς ένα παιχνίδι. Ποιά είναι η διαφορά με τη Βαλένθια; Ή με τον Κολοσσό; Συμφωνώ ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αφού αγωνίστηκε με πέντε παίκτες. Ως προπονητής λέω πάντα στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις ομάδες. Σεβάσου τους άλλους και σεβάσου τον εαυτό σου. Το μόνο θέμα που θέτω πάντα στους παίκτες μου είναι ο σεβασμός, από το αυριανό μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Το να παίξουμε καλά ή άσχημα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά εκείνο που θέλω να δω είναι μία ομάδα με φιλοδοξία και θέληση».

Στη συνέχεια, ο «Ζοτς» τόνισε ότι περιμένει δυνατή ανταπόκριση του κόσμου: «Θέλω να δω και τον κόσμο να το αναγνωρίζει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι το πρώτο ματς μετά από πέντε μήνες. Θα ήθελα επίσης να πω, όπως λέω κάθε φορά, να μας δείξουν τι περιμένουν από εμάς. Όλοι όσοι έρθουν σημαίνει για εμάς πως περιμένουν πολλά από εμάς. Μαζί με αυτούς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό».

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι περιμένει μία διαφορετική ομάδα από αυτή που ηττήθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της διοργάνωσης: «Το είπα ότι περιμένουμε μια διαφορετική ΤΣΣΚΑ. Έχουν περάσει επτά ημέρες από τότε. Είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ υπερήφανους ανθρώπους. Θυμάμαι κι από τη δική μας εμπειρία πριν από 2-3 χρόνια πόσο δύσκολο ήταν να ξαναμπούμε σε κανονικό ρυθμό μετά το δικό μας ταξίδι στις ΗΠΑ. Γι΄ αυτό περιμένω μία ΤΣΣΚΑ με περισσότερη ενέργεια απ΄ ό,τι απέναντι στην Αρμάνι Τζινς. Αν και ιταλική ομάδα, έπαιξε πολύ καλά».
Read more!

Ο Διαγόρας "ταπείνωσε" τον Πανιώνιο

Γιορτή στην Ρόδο για την πρόκριση του Διαγόρα Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Διαγόρα που επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου στη Ρόδο και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Μίκαελ Στόρε στο 9' ο Σίτο Ριέρα, όμως οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και με γκολ των Ταραχούλσκι (30'), Σαλαμαστράκη (83'), Ρέγιες (90'+5) να φτάσουν στην πρόκριση.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους "κυανέρυθρους", όταν στο 9ο λεπτό ο Σίτο Ριέρα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ομως, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και στο 30' ο Ταραχούλσκι με έξοχο γυριστό σουτ ισοφάρισε. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη, καθώς όσο περνούσε ο χρόνος συνειδητοποιούσαν ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους και να πάρουν μία ιστορική πρόκριση.

Το ματς κύλησε χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, γεγονός που επίσης ευνοούσε τους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος έδειχνε να φοβάται το "κάζο" του αποκλεισμού από ομάδα Β' εθνικής, δεν ρίσκαρε να βγει μπροστά και τελικά το πλήρωσε.

Στο 83' ο Σαλαμαστράκης εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή και με σουτ από κοντά νίκησε τον Μάχο και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεοεισελθών Ρέγιες, έβαλε το «κερασάκι», καθώς πέτυχε το 3ο γκολ για τον Διαγόρα, ο οποίος πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαλαμαστράκης, Ταραχούλσκι, Ρέγιες - Μανιάτης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζουρούδης (+90' Γκούτμαν), Πουλόπουλος, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου (86' Ρέγιες), Καμινιώτης, Προβατίδης, Ταραχούλσκι
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Κοντοές, Σιόβας, Μπάλαμπαν, Ριέρα (75' Σαλαλί), Λάτκα, Γουνδουλάκης, Αναστόπουλος (67' Οκπάκο), Κουμορτζί, Χίκα Read more!

Μπάμπεργκ - Ολυμπιακός 73-61


O Oλυμπιακός υπέστη ήττα ΣΟΚ από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία με σκορ 73-61, όλα πήγαν στραβά για τους Πειραιώτες, κάκιστο ποσοστό στα τρίποντα (6/28), 16 λάθη, δίχως έμπνευση και δημιουργία.
H πεντάδα του Ολυμπιακού: Tεόντοσιτς, Σπανούλης, Παπανικολάου, Νίλσεν, Νεστέροβιτς.
Η πεντάδα της Μπάμπεργκ: Γκολντσμπέρι, Σούπουτ, Πλέις, Ρόμπερτς, Τζέικομπσεν. Read more!

Σκρτελ: «Μόνο νίκες η Λίβερπουλ»

Την πεποίθησή του πως η Λίβερπουλ θα πάει από νίκη σε νίκη εξέφρασε ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο αμυντικός των «κόκκινων» τονίζει ότι αφού λύθηκαν τα προβλήματα στο ιδιοκτησιακό, τώρα είναι η σειρά των παικτών να αναλάβουν δράση.

Ο Σλοβάκος διεθνής πιστεύει ότι η ώθηση που πήραν από τη νίκη επί της Μπλάκμπερν, αρκεί για να τους βάλει στο δρόμο των επιτυχιών: «Μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ πρέπει να σκέφτεται μόνο την νίκη. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχουμε κι εμείς και να συνεχίσουμε τις νίκες μετά την επικράτησή μας επί της Μπλάκμπερν. Πιστεύω ότι οι επιδόσεις μας θα γίνονται όλο και καλύτερες.

Τους τελευταίους μήνες υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα και τώρα ξέρουμε πως αυτά έχουν τελειώσει. Αυτό σημαίνει ότι τώρα το παιχνίδι το αναλαμβάνουμε αποκλειστικά εμείς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στο γήπεδο για το καλό της ομάδας. Πρέπει να δείξουμε πάθος και ποιότητα και να βελτιωνόμαστε».

Read more!

Όουεν: «Τρομερός ο Ερνάντες»

Όουεν: «Τρομερός ο Ερνάντες»Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Μάικλ Όουεν για τον νέο αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωστό στην κερκίδα ως «Τσικαρίτο». Ο Χαβιέ Ερνάντες έχει κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων και των συμπαικτών του με 6 γκολ σε 11 ματς και ο Άγγλος επιθετικός του συστήνει σκληρή δουλειά για να συνεχίσει έτσι.
Οι Γουέιν Ρούνεϊ και Μάικλ Όουεν είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν τους κόκκινους διαβόλους στο σκοράρισμα. Την δουλειά τους όμως την έχει αναλάβει με τον καλύτερο τρόπο ο «Τσικαρίτο» και είναι μόλις οι πρώτοι του μήνες στην ομάδα. Ο Όουεν ερωτώμενος για τον συμπαίκτη του και το ταλέντο που έχει επιδείξει απλόχερα μέχρι τώρα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι βέβαια λίγο καιρό στην ομάδα, όμως έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Έχει σκοράρει πολλά γκολ στους τελευταίους αγώνες. Είναι νέος, γρήγορος στην σκέψη και δεινός εκτελεστής. Δείχνει να το διασκεδάζει πραγματικά. Έχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και οι οπαδοί τον λατρεύουν ήδη. Ως εδώ όλα καλά, όμως στο ποδόσφαιρο μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να αλλάξουν όλα. Ευελπιστώ ότι είναι μια αρχή για να φτάσει κάπου ψηλά, όμως πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να το αποδείξει. Στη Γιουνάιτεντ αν σκοράρεις είναι όλα καλά, όμως αν στον επόμενο αγώνα δεν είσαι σε καλή κατάσταση, τότε μένεις εκτός ομάδας. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε υψηλά στάνταρ. Προς το παρόν πάντως παίζει εξαιρετικά και ελπίζω αυτό να διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη».
Read more!

«Ομιλείτε... κροατικά;»

«Ομιλείτε... κροατικά;»
 
Στα θρανία θα βρεθούν οι ξένοι παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων της κροατικής γλώσσας.
Η πρωταθλήτρια Κροατίας, η οποία είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, διαθέτει 12 ξένους στο ρόστερ της, οι οποίοι κατάγονται από Πορτογαλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Καμερούν, Χιλή, Σλοβακία, Τσεχία και Μαυροβούνιο.

«Τώρα είμαστε ένας σύλλογος με έναν σημαντικό αριθμό ξένων παικτών και, ακολουθώντας το παράδειγμα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε υποχρεωτικά μαθήματα κροατικών σε κάθε μελλοντικό συμβόλαιο με τους παίκτες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό, Μοράνα Ντούρτσεβιτς, η οποία επισήμανε ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πόση διάρκεια θα έχουν τα μαθήματα και αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους παίκτες που δεν θα είναι... επιμελείς.
Read more!

«Δεν πάμε για πρωτάθλημα»

«Δεν πάμε για πρωτάθλημα»
Το γεγονός ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα Ισπανίας και ότι μάχεται για την έξοδο στο Champions League τόνισε ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέρχιο Αγουέρο.
«Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα, αλλά να τερματίσουμε τρίτοι ή τέταρτοι, ώστε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στο Champions League», ήταν τα λόγια του Αγουέρο στην ισπανική εφημερίδα Marca. «Αν στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος είμαστε σε απόσταση πέντε βαθμών από τον πρώτο, τότε όλα γίνονται».

Ο στράικερ της Ατλέτικο, που είναι αντίπαλος του Άρη στους ομίλους του Europa League, δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. «Είναι πολύ οργανωτικός και μας έχει ανεβάσει επίπεδο».
Read more!

Υποσχέθηκε γκολ!

Υποσχέθηκε γκολ!Ο Σίντνεϊ Γκοβού επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, πέτυχε γκολ και υποσχέθηκε ότι... φυλάει ένα και για τον Ολυμπιακό. «Ήταν ένα ματς κυπέλλου. Ευτυχώς για μας ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, που συνδυάστηκε με νίκη», είπε αρχικά ο Γάλλος και στη συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις.

-Πώς περιμένεις το ντέρμπι;
«Το ματς αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για άλλη διοργάνωση. Όπως όλοι οι φίλαθλοί μας, έτσι κι εγώ θέλω να νικήσουμε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

-Σε έχουν ενοχλήσει όσα έχουν ακουστεί τελευταία για σένα; Θα ήθελες να δώσεις μια απάντηση;
«Δεν έχω να αποδείξω οτιδήποτε σε κανέναν. Είμαι ένας διεθνής Γάλλος παίκτης, έχω παίξει τόσα χρόνια στη Λιόν, έχω κερδίσει τίτλους. Έχω έρθει εδώ για να παίζω, για να κερδίζω με  την ομάδα μου και να κατακτήσω τίτλους».

-Στο παρελθόν έχεις σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό. Σκοπεύεις να το επαναλάβεις;

«Ελπίζω ότι θα κάνω ένα καλό παιχνίδι, θα σκοράρω, αλλά περισσότερο απ’ όλα ελπίζω ότι θα νικήσει η ομάδα μου».

-Έπαιξες πλάι στον Σισέ. Αυτό το σύστημα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα;
«Δεν ξέρω. Μπορώ να παίξω και στα άκρα και στην επίθεση. Σε όποια θέση κι αν με βάλει ο προπονητής, θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

-Επέστρεψες μετά από καιρό. Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά και καλά. Που σκόραρα και εντέλει κέρδισε η ομάδα. Ελπίζω τι τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, για μένα και την ομάδα».

-Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να νικήσει το Σάββατο;

«Είναι ένα ντέρμπι είναι ένα σκληρό ματς και θα το πάρει όποιος δείξει ότι το θέλει πραγματικά».
Read more!

Ζοζέ με... τρέλα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ

Ζοζέ με... τρέλα οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ 
Τον Ζοζέ Μουρίνιο με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, θέλουν ως διάδοχο του Αλεξ Φέργκιουσον οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με γκάλοπ βρετανικών μέσων ενημέρωσης.
Ο Πορτογάλος, που θέλει να κατακτήσει τίτλους και με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις Πόρτο, Τσέλσι και Ιντερ, έχει το 60% των ψήφων σε σφυγμομέτρηση του Sky Sports για τον διάδοχο του Φέργκιουσον. Δεύτερος στη λίστα είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες της Εβερτον με 13%, ενώ τρίτος με 10% ο πρώην τεχνικός της Αστον Βίλα, Μάρτιν Ο' Νιλ. Πιο κάτω με 6% είναι οι Στιβ Μπρους και Μαρκ Χιουζ και τελευταίος είναι ο Στιβ ΜακΚλάρεν.
Read more!

"Ξεμούδιασμα" ενόψει ντέρμπι

Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός στην Κοζάνη... Η... πρόβα πέτυχε και τώρα περιμένει ο "αιώνιος" αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Κοζάνη οκαι επικρατώντας 5-0 της τοπικής ομάδας πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Σισέ (6'), Γκοβού (42'), Σαριέγκι (70') και Χριστοδουλόπολος (73', 78'-πέναλτι) σημείωσαν τα γκολ για τον κάτοχο του τίτλου.

Το ζητούμενο για τους "πράσινους" δεν ήταν μόνο η πρόκριση. Το ίδιο σημαντικό ήταν να μην καταπονηθούν οι παίκτες ενόψει του κλασικού ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό κι αυτός ο στόχος επετεύχθη. Τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν την ευκαιρία στους πρωταθλητές να κατεβάσουν ρυθμό και να φύγουν από την Κοζάνη χωρίς προβλήματα.

Το 1-0 πραγματοποιήθηκε στο 6ο λεπτό με δυνατό σουτ του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Σίντνεϊ Γκοβού πέτυχε το 2ο γκολ μετά από λάθος του Μπούρο στο 42'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν ένα γκολ που σίγουρα θα έδινε χαρά στον κόσμο τους, όμως οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στον Ορέστη Καρνέζη που είχε πολύ καλή παρουσία.

Στο 70' ο Γιόσου Σαριέγκι σκόραρε με... στυλ σέντερ φορ αφού βγήκε στην "πλάτη" της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κάθετη πάσα του Χριστοδουλόπουλου. Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που σκόραρε δύο φορές, την πρώτη στο 73' με δυνατό σουτ και αδράνεια του Μπούρα και η δεύτερη στο 78' με πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Μαυρίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κυριακίδης

ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Βούρας, Τραυλός, Σαββούδης, Κάλφας, Μικριτσιάν, Ζήφκας (64' Μπάκανος), Πελέκας (80' Πάλλας), Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Γκόβας (72' Κωνσταντάρας), Μαρκόπουλος.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Πλεσί, Μαρίνος, Δημούτσος, Γκοβού (46' Πετρόπουλος), Λουίς Γκαρσία (73' Μαυρίας), Σισέ (61' Χριστοδουλόπουλος)
Read more!

ΠΑΣ στην επόμενη φάση!

Eντυπωσιακός ο Μπακαγιόκο και ο ΠΑΣ Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο δεύτερος -μέχρι στιγμής- εκπρόσωπος της Β' Εθνικής που έχει πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο "Ζωσιμάδες", με γκολ του Μπακαγιόκο στο 45ο λεπτό, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, κάτι που πέτυχε χθες και ο Εθνικός Αστέρας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το εξαιρετικό γκολ του Μπακαγιόκο, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Οι Κρήτες «άγγιξαν» στο 83ο λεπτό την ισοφάριση, όμως ο Ορφανός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σικαλιά, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα απέκτησαν και αριθμητικό μειονέκτημα, μετά τη αποβολή του Λεάλ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Ανδράλας (73' Κεϊτά), Κυριάκος (90' Λουίς Κάρλος), Ντε Βινσέντι (83' Στάθης), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Βίσιο (46' Ρουπάκης), Ορφανός, Καρέλης (46' Ρομάνο), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις (58' Λεάλ), Σαρρής.
Read more!

Δεν κατέθεσε αγωγή ο Μαρινάκης

Βαγγέλης Μαρινάκης... Από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν πως ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή κατά του διεθνούς διαιτητή, Γιώργο Δαλούκα, με την οποία ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 400.000 ευρώ για "προσβολή προσωπικότητας".

Το μεσημέρι της Τετάρτης "κυκλοφόρησε" το σενάριο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στο εξώδικο του Δαλούκα με αγωγή για προσβολή προσωπικότητας, ωστόσο αυτό διαψεύστηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο κ. Δαλούκας είχε αποστείλει στα μέσα Οκτωβρίου εξώδικο στον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας του να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί εγκλήματος κατά της Ελλάδας και κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφορμή τα σφυρίγματά του στον αγώνα του Αρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο διεθνής διαιτητής είχε ζητήσει από τον κ. Μαρινάκη να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα κατέφευγε στη δικαιοσύνη.
Read more!

Βρήκε το ταίρι του ο Σκρτελ

Βρήκε το ταίρι του ο ΣκρτελΙδανικό αμυντικό δίδυμο με τον Σωτήρη Κυργιάκο συνθέτει ο Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα άσο και συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ.
Read more!

Ο Γηραιός είναι αλλιώς!

Ο Γηραιός είναι αλλιώς!
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε και ο Ηρακλής, ο οποίος πέρασε από το Αγρίνιο με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αναστασιάδης με αυτγκόλ και ο Μάρα τα γκολ.
Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Παναιτωλικού και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γηραιός ευτύχησε να προηγηθεί στο 52ο λεπτό με αυτογκόλ του Αναστασιάδη, ενώ ο Μάρα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε με κοντινό σουτ τον Τζενάμο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος (65' Γκούρμα), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Γκούνκελ, Δέντσας, Θεοδωρίδης (74' Παππάς), Μπαϊκαρά, Ρότσα, Καούνος (71' Καραμαλίκης).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπαντής, Κυριαζής, Κατσιαμπής, Καρλίνιος, Κανακούδης, Πίτου Γκαρσία (77' Αραμπατζής), Βουτσιάς (62' Μαρά), Ντάνι, Κομπαγιάσι (54' Ζοτ), Γιάκομπ, Χοσέμι.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Read more!

Ξανά τραυματίας ο Όουεν…

Ξανά τραυματίας ο Όουεν…
Ένας νέος τραυματισμός του Άγγλου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικλ Όουεν, θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για μερικές ακόμα αγωνιστικές.
Read more!

Μοράτι: «Δύσκολα θα έρθει ο Κακά»

Απίθανο είναι το ενδεχόμενο ο Κακά να γίνει παίκτης της Ίντερ, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι στον ιταλικό Τύπο. Επίσης, ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» θεωρεί ότι δύσκολα ο Λιονέλ Μέσι θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας του.

«Ο Μέσι; Μπορεί να τελειώσει ως ένα αστείο. Όμως έχουμε χρόνο μπροστά μας. Ο Μέσι είπε ότι ποτέ δεν ξέρεις; Είναι αλήθεια. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε κάτι. Θα δούμε. Φυσικά για να αγοράσεις πρέπει να πουλήσεις. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε και τα δύο. Ο Κακά; Δεν νομίζω ότι θα έρθει», τόνισε ο Ιταλός επιχειρηματίας.

Read more!

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κρόιφ-Μουρίνιο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κρόιφ-Μουρίνιο
Νέα επίθεση στον Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Γιόχαν Κρόιφ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο. Πριν από μερικές ημέρες ο πρώην παίκτης και προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε δηλώσει για τον Πορτογάλο πως «ποτέ δεν θα ήταν τεχνικός στην ομάδα μου».

«Ο Μουρίνιο είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά νομίζω ότι του λείπει η καλή συμπεριφορά, η ηρεμία και ο σεβασμός», είναι η νέα δήλωση του Ολλανδού, ο οποίος πρόσφατα τόνισε:

«Πιστεύω ότι είναι μια αντιπαράθεση που δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Μουρίνιο ως προπονητή με όλα όσα έχει πετύχει, αλλά ποτέ δεν θα ήταν τεχνικός στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι ένας τεχνικός πρέπει να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από το να κάνει μια ομάδα να παίζει καλά. Οφείλει να αντιπροσωπεύει τον σύλλογο και τα στελέχη. Με αυτά τα δεδομένα πρώτα ο Ράικαρντ και τώρα ο Γκουαρντιόλα είναι καλοί εκπρόσωποι για μια ομάδα παγκοσμίως γνωστή».

Από την πλευρά του, ο «Special One» είχε απαντήσει: «Κοιτάξτε τα μάτια μου, δεν έχω κοιμηθεί όλη την εβδομάδα».
Read more!

Οι Σέλτικς... προσγείωσαν τους Χιτ

Τζέιμς και Πιρς σε φάση από το αγώνα Σέλτικς-Χιτ Μπορεί οι Χιτ να μάζεψαν πολλά αστέρια στην ομάδα τους, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν τους εξασφαλίζει την επιτυχία. Αυτό το κατάλαβαν οι παίκτες του Μαϊαμι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, καθώς γνώρισαν την ήττα από τους Σέλτικς με 88-80. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν ο μόνος που διασώθηκε από τους Χιτ, πετυχαίνοντας 31 πόντους, ενώ για τη Βοστόνη ο Ρέι Αλεν είχε 20 πόντους.

Στο τέλος νίκησαν οι Λέικερς τους Ρόκετς με τους Γκασόλ και Μπράιαντ να πετυχαίνουν 29 και 27 πόντους, αντίστοιχα. Οι Μπλέιζερς επιβλήθηκαν των Σανς με 106-92. Για τους ηττημένους ο Τσίλντρες σημείωσε 6 πόντους.


Βοστόνη-Μαϊάμι 88-80

ΒΟΣΤΟΝΗ: Πιρς 19, Γκαρνέτ 10, Σ.Ο΄Νιλ 9, Ρ.Αλεν 20, Ρόντο 4, Ντέιβις 13, Τζ.Ο΄Νιλ 1, Ντάνιελς 8, Ρόμπινσον 4.
ΜΑΪΑΜΙ: Τζέιμς 31, Μπος 8, Αντονι 2, Ουέιντ 13, Αρόγιο 3, Τζόουνς 6, Χάσλεμ 8, Χάουζ 8, Ιλγκάουσκας 1.

Πόρτλαντ-Φοίνιξ 106-92

ΠΟΡΤΛΑΝΤ: Μπατουμ 19, Ολντριτζ 8, Κάμπι 13, Ρόι 24, Μίλερ 10, Μάθιους 13, Φερνάντες 7, Κάνιγχαμ 6, Τζόνσον 6.
ΦΟΙΝΙΞ: Χιλ 4, Τούρκογλου 6, Λόπες 5, Ρίτσαρντσον 22, Νας 26, Φράι 3, Ουόρικ 10, Ντάντλεϊ 6, Τσίλντρες 4, Ντράγκιτς 6.

ΛΑ Λέικερς-Χιούστον 112-110

ΛΑ ΛΕΪΚΕΡΣ: Αρτεστ 8, Οντομ 14, Γκασόλ 29, Μπράιαντ 27, Φίσερ 2, Μπλέικ 10, Μπράουν 16, Μπαρνς 6.
ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Μπατιερ 3, Σκόλα 18, Μινγκ 9, Μάρτιν 26, Μπρουκς 24, Μίλερ 9, Μπάτινγκερ 13, Λι 8.
Read more!

«Είχα 15% πιθανότητες να ζήσω!»


«Είχα 15% πιθανότητες να ζήσω!»
Ο πόνος, ο τρόμος και το δράμα ήταν τρεις λέξεις που κυριάρχησαν στην ιστορία ζωής του Ντούσαν Σάκοτα. Ήταν 25 Απριλίου, στον αγώνα της Σκαβολίνι με την Τέραμο, όταν τραυματίστηκε στο στομάχι και έμεινε 49 ημέρες στο νοσοκομείο, τις επτά από αυτές σε κώμα!


Χρειάστηκαν δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να επιζήσει. Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στην «Πράσινη» για τον αγώνα ζωής και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «όνειρό μου είναι να επιστρέψω στο σπίτι μου, τον Παναθηναϊκό».
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:
Για το πόσο τον έχει αλλάξει η περιπέτεια της υγείας του τόνισε: «Σαν χαρακτήρας δεν αλλάζεις, αλλά σίγουρα αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι αξίες σου. Αυτά που θεωρούσα δεδομένα θέλω να τα απολαύσω. Πριν σκεφτόμουν μόνο την προπόνηση, ενώ τώρα θέαλω να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να ζω πιο πολύ το σήμερα και λιγότερο το αύριο»
Ποιος είναι ο επόμενος στόχος του: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό λόγω έλλειψης εμπειρίας και ποιότητας.  Όταν έφυγα ήθελα να χτίσω την ιστορία μου. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια θα μπορέσω να το καταφέρω για να γυρίσω μια μέρα σπίτι μου, τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, με όσα πέρασα, απέκτησα μια άλλη σχέση και με την Σκαβολίνι και αυτή η ομάδα θα είναι μέσα μου για μια ζωή»
Για το τι θυμάται πιο έντονα από την περιπέτειά του:  «Αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ στο μυαλό είναι η περίοδος μεταξύ των δύο χειρουργείων όπου είχα εσωτερική αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι οι πιθανότητες να ζήσω ήταν 15%. Το άλλο 85% ήταν να μην τα καταφέρω».
Για την αίσθηση του φόβου: «Εκείνες τις στιγμές δεν φοβήθηκα. Δεν είχα καν καθαρό μυαλό για να φοβηθώ. Το μόνο που ήθελα ήταν να βγω από την ενταντική. Δεν υπήρχε χώρος ή χρόνος για φόβο».
Για την ημέρα που θα επιστρέψει: «Πάρα πολλές φορές έχει περάσει από το μυαλό μου το τελευταίο διάσημα. Ότι είχα βάλει ως στόχο μέχρι τώρα το κατάφερα. Πιστεύω το ίδιο να συμβεί και με την επιστροφή μου. Αυτό θα γίνει χωρίς βιασύνη ή πίεση . Τον χρόνο μου θα τον αφιερώσω στον εαυτό μου, τους φίλους και τους αγαπημένους μου και παράλληλα θα αφοσιωθώ στο σώμα μου για να μπορέσω να επιστρέψω στο επίπεδο που πρέπει και να ασχοληθώ ξανά επαγγελματικά με το μπάσκετ»
Read more!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΕΛ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γεννήθηκε σαν σήμερα το 1976 στο Μπουένος Αϊρες. Ο μάγος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει τα γενέθλιά του.

Κλείνει τα 34 του χρόνια, προσφέρει μοναδικές στιγμές στο γήπεδο. Ήδη κατάφερε να μπει στην καρδιά των οπαδών του Θρύλου, οι οποίοι συχνά φωνάζουν το όνομά του. Καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του δεν θα είναι άλλο από το διπλό στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο το βράδυ. Read more!

Μεταγραφές αλλά και... υποδομές!

Μεταγραφές αλλά και... υποδομές!

Τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ με παίκτες που θα προσφέρουν προανήγγειλε ο Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στην αξιοποίηση του υπάρχοντος υλικού και των υποδομών.
Ο Ισπανός προπονητής μίλησε μετά την προπόνηση της Τετάρτης: «Έχω έρθει για να δώσω λύσεις στην ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων όταν υπάρχουν πολλά χρήματα. Δύσκολο είναι να κάνεις καλές μεταγραφές όταν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στόχος είναι να αναδείξουμε παίκτες από τις ακαδημίες και να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε να είναι γνωστοί, αλλά να μπορούν άμεσα να μας βοηθήσουν. Αν δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή, ίσως να την κάνουμε», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια ο 46χρονος προπονητής της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή η καλύτερη μεταγραφή που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς όσο περισσότερο γίνεται, γιατί όταν αναλάβαμε βρήκαμε πολλούς τραυματίες - εδώ και κάποιους παίκτες δεν τους έχω δει ακόμη. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλο το δυναμικό μας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Δεν ήρθαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική. Θέλω να δίνω ευκαιρίες κι όποιος έχει την ποιότητα θα την εκμεταλλευτεί. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται».

Ο Χιμένεθ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο του εντός έδρας ματς με τη νέα του ομάδα. «Ήταν κάτι μοναδικό. Το γκολ το πέτυχαν οι φίλαθλοί μας. Μας παρέσυραν να μπούμε δυνατά στο ματς. Ελπίζω να είναι δίπλα μας κι όταν έρθουν δύσκολες μέρες. Θέλουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ κι όχι μόνο στιγμιαίες χαρές».

Τέλος για την αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, είπε: «Είναι αγώνας χωρίς αύριο, αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός. Πρέπει να παραταχθούμε αύριο και σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση». Read more!

Πρόταση-βόμβα του Ολυμπιακου για Κασάεφ!


Πρόταση-βόμβα για Κασάεφ!
Για την απόκτηση του Άλαν Κασάεφ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ρώσικα ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για προσφορά των «ερυθρόλευκων» στη Ρουμπίν Καζάν, ύψους 6,5 εκατ. ευρώ!Την μπάνκα στον αέρα θέλει να τινάξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τη ρωσική Sport Express, αφού οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σταρ της Ρουμπίν Καζάν, Άλαν Κασάεφ.Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα παντα με τους Ρώσους, οι οποίοι έχουν τις πηγές τους στην... Ελλάδα, είναι έτοιμος να κάνει προσφορά ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει το νεαρό μεσοεπιθετικό.
Ο Κασάεφ μετράει 24 συμμετοχές στο τρέχον ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ρούμπιν, έχοντας σημειώσει και 5 γκολ.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κασάεφ αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα του ρωσικού ποδοσφαίρου, ενώ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της αναμέτρησης των «πράσινων» με τη Ρουμπίν για το Champions League, όπου έδειξε καταπληκτικά στοιχεία.
Read more!

Ξενύχτι παρά την τριάρα!

Ξενύχτι παρά την τριάρα (video)!
Δεν τους έφταναν τα τρία γκολ που δέχτηκαν από την Άρσεναλ, τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πήγαν στη Σκωτία να ξεσκάσουν, να παίξουν γκολφ, να διασκεδάσουν και φυσικά να… πιούν.
Read more!

Θέλει να επιστρέψει στην Εθνική ο Μαρέσκα!

Θέλει να επιστρέψει στην Εθνική ο Μαρέσκα!

Για το όνειρο (θερινής νυχτός;)να ξαναφορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ιταλίας μίλησε ο Ένζο Μαρέσκα. Αυτό θεωρεί πως είναι κάτι που θα μπορεί να γίνει με το νέο έτος.


Read more!

Μάχη για Τροχόφσκι

 Μάχη για Τροχόφσκι


Έτοιμες να εμπλακούν σε «μάχη» για τον Πιοτρ Τροχόφσκι είναι η Ίντερ και η Γιουβέντους. Ο Γερμανοπολωνός που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ είναι ένα από τα καυτά μεταγραφικά ονόματα.


Ο Ράφα Μπενίτεθ προανήγγειλε την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ήδη από τον Οκτώβρη και ο Μοράτι είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Η Γιουβέντους παρά το μέτριο ξεκίνημα βλέπει ότι φέτος δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και με μερικές χειμερινές μεταγραφές μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.
Κάπως, έτσι το tuttomercatoweb, ενέπλεξε τους δυο γίγαντες του Ιταλικού ποδοσφαίρου στην μεταγραφή του Πιοτρ Τροχόφσκι. Ο Γερμανός, με πολωνικές ρίζες άσος, που ανήκει στο Αμβούργο αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 7.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τον Ιούνιο θα μείνει ελεύθερος καθώς λήγει το συμβόλαιο του.
Read more!

Ο Αντσελότι για το Μίλαν-Γιουβέντους

Ο Αντσελότι για το Μίλαν-Γιουβέντους
Έχει φάει τα ιταλικά γήπεδα και τα ντέρμπι, σαν το ερχόμενο στο Τζιουζέπε Μεάτσα, με το «κουτάλι». Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε στη La Gazzetta dello Sport για τις πιθανότητες των δύο «μονομάχων».Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, που έχει διατελέσει προπονητής και στη Μίλαν αλλά και τη Γιουβέντους, είπε αναλυτικά: «Η νίκη της Μίλαν απέναντι στη Νάπολι έδειξε πως είχαν τη δύναμη να συνέλθουν γρήγορα μετά την ήττα στη Μαδρίτη. Ο Γκατούζο φαίνεται αναγεννημένος, κάτι που είναι βασικό για την πορεία της ομάδας. Ο Πάτο είναι εντάξει και αν βρεθεί σε καλή κατάσταση με τη Γιουβέντους, θα σκοράρει. Ο Ροναλντίνιο παίζει καλύτερα σε πιο κεντρικό ρόλο, αν και πιστεύω μπορεί να δώσει περισσότερα». Για τη «μεγάλη κυρία», ο Αντσελότι τόνισε πως μπορεί να δείξει και άλλα στοιχεία αν θέλει να πρωταγωνιστήσει: «Άσχετα με την απουσία του Κράσιτς, η Γιουβέντους πρέπει να βελτιωθεί. Έχει πολύ δρόμο μπροστά της, αφού στηρίζεται σε νεαρούς παίχτες. Αναπόφευκτα θα έχουν σκαμπανεβάσματα».
Read more!

Ο Ντέμης φέρνει τους Βοn Jovi!

Ο Ντέμης φέρνει τους Βοn Jovi!
H εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη η «elevenconcerts», φέρνει στην Ελλάδα για συναυλία τους θρυλικούς Bon Jovi την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο, σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες όλων των εποχών στη χώρα μας! Read more!

«Mικρό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Το... ΟΑΚΑ δίνει ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (28/10, 9.45μ.μ), με τον τεχνικό της «ομάδας του στρατού», Ντούσκο Βουγιόσεβιτς να θεωρεί ότι οι «πράσινοι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω... ΟΑΚΑ.
Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ρωσίας, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τον προσεχή αγώνα κόντρα στους «πράσινους», ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δ' ομίλου, τόνισε: «Όλοι λένε ότι αυτό το παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο για μας στην κανονική περίοδο, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Κάθε ομάδα έχει πάντα μεγάλο κίνητρο, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται κόντρα μεγάλα ονόματα όπως η ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός, Μπαρτσελόνα και άλλες ομάδες. Read more!

«Ο Μουρίνιο μάς έδωσε συγχαρητήρια»

«Ο Μουρίνιο μάς έδωσε συγχαρητήρια»
Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέδρο Λεόν, υποστήριξε πως μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Μούρθια και παρά το 0-0, ο κατά τ’ άλλα αυστηρός Ζοζέ Μουρίνιο «μοίρασε» επαίνους στους παίχτες. Αν κάποιος άκουγε πως η ευρισκόμενη σε εκπληκτική φόρμα Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μούρθια, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία, μάλλον θα σκεφτόταν τον Μουρίνιο να... βράζει. Και όμως θα λάθευε, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες της «βασίλισσας» για την εμφάνισή τους, τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ο Πέδρο Λεόν: «Ο Μουρίνιο μάς είπε στα αποδυτήρια πως κάναμε καλή δουλειά, ακόμα και αν δεν σκοράραμε. Είναι δύσκολο να παίζεις με μια ομάδα που παίζει 90 λεπτά άμυνα. Είμαι σίγουρος πως στο γήπεδό μας θα βρούμε χώρους και θα σκοράρουμε». Read more!

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο «Λάζος»


Η κόντρα του Λάζαρου Παπαδόπουλου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε και... επίσημα τέλος, καθώς η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον 30χρονο σέντερ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το βράδυ της Τρίτης (26/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι κ.κ Μιλτιάδης Κανώτας, Νίκος Σταυρόπουλος, Σούλης Μαρκόπουλος, Τέλης Ζουρνατσίδης, Θόδωρος Φυλλιούδης και Λάζαρος Παπαδόπουλος. Μετά από πολύωρη συζήτηση και συνεκτιμώντας όλα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, την ένταση των στιγμών και τις εξηγήσεις που δόθηκαν, την εξαιρετική συνεργασία που υπήρχε τον τελευταίο ένα χρόνο και με τη σύμφωνη γνώμη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποδεχόμενη την ειλικρινή συγνώμη που ζήτησε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, συνεχίζει τη συνεργασία της με τον αρχηγό της ομάδας». Read more!

Κάκος στο ντέρμπι!


Ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο της Κέρκυρας ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκόυ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο «άρχοντας» του μεγάλου ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής θα είναι ο Τάσος Κάκος, αφού ο Κερκυραίος ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 8η αγωνιστική:

1)Πανσερραϊκός-Καβάλα (Τριτσώνης-Αθηνών)
2)Εργοτέλης-ΠΑΟΚ (Μάνταλος-Αθηνών)
3)Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης (Κωνσταντινέας-Μεσσηνίας)
4)Πανιώνιος-ΑΕΚ (Τσινιάρης-Αθηνών)
5)Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου (Γιάχος-Χίου)
6)Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Κάκος-Κέρκυρας)
7)Λάρισα-Skoda Ξάνθη (Παππάς-Αθηνών)
8)Άρης-Ατρόμητος (Σταθόπουλος-Αχαϊας) Read more!

Πρόκριση για Μπάγερν και Σάλκε

Ο Σβαϊνστάιγκερ πανηγυρίζει... Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τη Βέρντερ Βρέμης για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Γερμανίας καθώς επικράτησε στο "Αλιάντς Αρένα" με 2-1 και πήρε το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη βασική ενδεκάδα όλο το 90λεπτο, η Σάλκε νίκησε 1-0 εκτός έδρας την FSV Φρανκφούρτης με 1-0 και πέρασε στους "16" του γερμανικού Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης 2-1
(28', 74' Σβαϊνστάιγκερ-2' Πισάρο)

FSV Φρανκφούρτης-Σάλκε 0-1
(12' Χουράδο)

Κόμπλεντς-Χέρτα Βερολίνου 2-1
(60' Σταλ, 71' πεν. Στίγκμαν-88' Ράμος)

Βικτόρια Αμβούργου-Βόλφσμπουργκ 1-3
(71' Ραν-17' Πέκαρικ, 52' Ζοσουέ, 55' Σάφερ)

Κολωνία-Μόναχο 1860 3-0
(59' Λάνιγκ, 79' Νοβάκοβιτς, 83' Ποντόλσκι)

Γκρόιτερ Φιρτ-ʼουγκσμπουργκ 2-4 στην παράταση (κ.α 1-1)
(43' Ονουέγκμπου, 108' Σάραρερ-79', 120' Τουρκ, 98', 111΄Ράφαελ)

Κότμπους-Φράιμπουργκ 2-1
(38' πεν. Κρούσμα, 81' Γιουλά-67' Σισέ)

Καϊζερσλάουτερν-Αρμίνια Μπίλεφελντ 3-0
(11', 42', 48' Λάκιτς)
Read more!

Στο «ρελαντί» η Μπάρτσα!

Ο Πέδρο πανηγυρίζει το γκολ εις βάρος της Θέουτα Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Θέουτα με 2-0 στην έδρα της ομάδας της Γ' κατηγορίας, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των "32" του Κόπα ντελ Ρέι και "σφράγισε" το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Μάξουελ (16') και Πέδρο (25') οι σκόρερ.
Read more!

Την έσωσε πάλι ο Ερνάντεζ

Την έσωσε πάλι ο Ερνάντεζ
Με γκολ του Ερνάντεζ η Μάντσεστερ πέρασε την Γουλβς με 3-2, ενώ η Μπέρμιχαμ χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει την Μπρέντφορντ και έτσι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κάρλινγκ Καπ.

Θύμα μεγάλης έκπληξης παραλίγο να πέσει η Μπέρμιχαμ που ισοφάρισε στο 90’ την Μπρέντφορντ και χρειάστηκε τα πέναλτι (4-3) για να περάσει στον επόμενο γύρο. Στα προημιτελικά του θεσμού ακολούθησαν ακόμη η Ίπσουιτς, η Γουίγκαν και η Γουέστ Μπρομ.

Τα αποτελέσματα συνοπτικά:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 3-2 (56’ Μπέμπε,70’ Παρκ,90’ Ερνάντεζ – 60’ Ελοκόμπι, 76’ Φόλεϊ)

Μπέρμιχαμ – Μπρέντφορντ 1-1 (4-3 πέναλτι) (90’ Φίλιπς – 68’ Γουντ)

Ίπσουιτς – Νορθάμπτον 3-1 (26’ Εντουάρντς, 44’ Ντιλέινι, 88’ Πρίσκιν – 16’ Ντέιβις)

Γουίγκαν – Σουόνσι 2-0 (51’ Μποσέλι, 90’ Γουότσον)

Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 1-4 (53’ Σόρεϊ αυτ. – 21’ Κοξ,62’ Τσόγι,79’ Ρίντ,90’ Κοξ)
Read more!

«Πέταξαν» έξω την Μπορντό οι «άγιοι»

«Πέταξαν» έξω την Μπορντό οι «άγιοι»
Τέσσερα παιχνίδια ήταν προγραμματισμένα για σήμερα στο λίγκ καπ Γαλλίας όπου τα τρία «κάθισαν» στον «άσο» και ένα έληξε ισόπαλο. Χατ τρικ ο Αμπουμπακάρ.
Στο ντέρμπι της βραδιάς, η Σέντ Ετιέν «πέταξε» εκτός του θεσμού την Μπορντό. Το εισιτήριο για τα προημιτελικά το έδωσε ο Ντο για τους «στεφανουά», με το γκολ του στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Στα υπόλοιπα ματς, η Μονπελιέ νίκησε 2-0 την Αζαξιό με σκόρερ τους Κόμπκε (32’) και Κοΐτα (90’), Η Μονακό επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι της Λοριάν με 5-3, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. 0-0 ήταν  το σκορ στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ενώ ισόπαλες βρηκε τις δύο ομάδες και η παράταση με 1-1. Σκόρερ για τη Μονακό ο Χάνσον που άνοιξε το σκορ στο 99’, για να ισοφαρίσει στο 118’ ο Ντιαρά.
Τέλος, η Βαλενσιέν «έριξε» τέσσερα γκολ την Μπουλόν, που την «σκόρπισε» με χατ τρικ του Αμπουμπακάρ (11’, 65’, 86’) και ένα γκολ του Μπονγκ(37’). Σήμερα, Τετάρτη 27/10, «κληρώνουν» τα άλλα 4 εισιτήρια για να συμπληρωθούν οι 8 θέσεις του Λιγκ Καπ Γαλλίας.
Αναλυτικά:


Τρίτη(26/10)

Μονπελιέ - Αζαξιό 2-0

Βαλενσιέν - Μπουλόν 4-0

Μονακό - Λοριάν 1-1

Σεντ-Ετιέν - Μπορντό 1-0

Read more!

Στο «μηδέν» με την Μούρθια

 
Αν και η ρεβάνς φαντάζει τυπική διαδικασία, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να καθαρίσει από το πρώτο ματς τον αγώνα κυπέλλου με την Μούρθια μένοντας στο 0-0 εκτός έδρας για τη φάση των «32».
Στο «μηδέν» με την Μούρθια
Αν και είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση του «Νουέβα Κοντομίνα» και παρατάχθηκε από αρκετούς βασικούς από τον Ζοζέ Μουρίνιο, η Ρεάλ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μούρθια, η οποία αγωνίζεται στην Segunda Division. Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Ρονάλντο και Μπενζεμά βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα, ενώ στην επανάληψη στο γήπεδο μπήκε και ο Ανχελ Ντι Μαρία. Παρά τους αστέρες που έδωσαν το «παρών», οι Μερένχες δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και χρειάζεται να κάνουν τη δουλειά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ με την λευκή ισοπαλία παρέμεινε για 12ο ματς αήττητοι.
Read more!

Οι πρόεδροι… παίζουν μπάλα!

Οι πρόεδροι… παίζουν μπάλα!
Ποιος είπε ότι το ντέρμπι ξεκινά στις 19:30 του Σαββάτου; Νικόλας Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβαν δράση και έβαλαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε θέση μάχης!
.

Αύριο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ξεκινούν την… περιπέτεια του Κυπέλλου αλλά σήμερα, Νικόλας Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλαν στη… πρίζα «πράσινους» και «ερυθρόλευκους» ενόψει ντέρμπι.
Ο ισχυρός άνδρας των νταμπλούχων με… ντου και καμπανάκια στην Παιανία( http://protathlitesgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_6618.html )
και ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών με παρουσία… μήνυμα στου Ρέντη, συνομιλώντας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε( http://protathlitesgr.blogspot.com/2010/10/blog-post_652.html )
Read more!

Νοκ άουτ ο Νιστελρόι

Εκτός για την αναμέτρηση του Αμβούργου με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας τέθηκε ο Ρουντ φαν Νιστελρόι εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.
Νοκ άουτ ο Νιστελρόι
Ο Ολλανδός επιθετικός τραυματίστηκε στην ισοπαλία του Αμβούργου με την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή για την 9η ημέρα της Bundesliga και θα καθίσει στον πάγκο δίπλα στον Κόλιν Μπέντζαμιν, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο. Ο 34χρονος επιθετικός στην πρώτη του χρονιά στο Αμβούργο από την αρχή της σεζόν είναι πρώτος σκόρερ του συλλόγου με τέσσερα τέρματα σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος.
Read more!

"Καθάρισε" ο Σίμιτς για την ΑΕΛ

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν το γκολ του Σίμιτς Το γκολ που πέτυχε ο Σίμιτς με κοντινό πλασέ στο 63ο λεπτό, χάρισε στη Λάρισα την πρόκριση για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα επικράτησε 1-0 του Εθνικού στο γήπεδο του Ελληνικού και θα είναι παρούσα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου έχουν προκριθεί ήδη Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου.

Οι Θεσσαλοί, ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ευτύχησαν να φτάσουν στο γκολ στο 63' με κοντινό πλασέ του Σίμιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη λάθος συννενόηση της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαίας)

Εθνικός (Μάρκος Δήμος): Παγούδης, Παγώνης, Σύρος, Κοκκίνης, Γκράϊμς, Κωστάκης (46' Ουατάρα), Σιλιγαρδάκης (70' Ψιάνος), Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα (57' Βασιλόγιαννης), Περέιρα.
Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Κατσιαρός, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Πούρι (46' Κουζέν), Γκέρεμι, Μετίν, Σίμιτς, Ιγκλέσιας (62' Κανόμπιο), Βελάσκο, Αμπουχατζίρα.
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...