ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Όουεν: «Τρομερός ο Ερνάντες»

Όουεν: «Τρομερός ο Ερνάντες»Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο Μάικλ Όουεν για τον νέο αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωστό στην κερκίδα ως «Τσικαρίτο». Ο Χαβιέ Ερνάντες έχει κλέψει τις καρδιές των φιλάθλων και των συμπαικτών του με 6 γκολ σε 11 ματς και ο Άγγλος επιθετικός του συστήνει σκληρή δουλειά για να συνεχίσει έτσι.
Οι Γουέιν Ρούνεϊ και Μάικλ Όουεν είναι τραυματίες και δεν μπορούν να βοηθήσουν τους κόκκινους διαβόλους στο σκοράρισμα. Την δουλειά τους όμως την έχει αναλάβει με τον καλύτερο τρόπο ο «Τσικαρίτο» και είναι μόλις οι πρώτοι του μήνες στην ομάδα. Ο Όουεν ερωτώμενος για τον συμπαίκτη του και το ταλέντο που έχει επιδείξει απλόχερα μέχρι τώρα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι βέβαια λίγο καιρό στην ομάδα, όμως έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Έχει σκοράρει πολλά γκολ στους τελευταίους αγώνες. Είναι νέος, γρήγορος στην σκέψη και δεινός εκτελεστής. Δείχνει να το διασκεδάζει πραγματικά. Έχει πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και οι οπαδοί τον λατρεύουν ήδη. Ως εδώ όλα καλά, όμως στο ποδόσφαιρο μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να αλλάξουν όλα. Ευελπιστώ ότι είναι μια αρχή για να φτάσει κάπου ψηλά, όμως πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να το αποδείξει. Στη Γιουνάιτεντ αν σκοράρεις είναι όλα καλά, όμως αν στον επόμενο αγώνα δεν είσαι σε καλή κατάσταση, τότε μένεις εκτός ομάδας. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε υψηλά στάνταρ. Προς το παρόν πάντως παίζει εξαιρετικά και ελπίζω αυτό να διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...